Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

NA ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ Η ΝΑΣΡΙ...


Ο Σαμίρ Νασρί δεν διάγει την καλύτερη σεζόν του με τη Μάντσεστερ Σίτι όμως εκτός γηπέδου "διαπρέπει". Η Ανάρα Ατάνες είναι η πιο "hot" απόδειξη.


Πέρυσι η Μάντσεστερ Σίτι έκανε εκπληκτική σεζόν φτάνοντας μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος (πρώτη μετά από 44 χρόνια) και έχοντας τον Σαμίρ Νασρί ως ένας από τους βασικούς άξονες της αναγέννησής της, όμως φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά.


Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι έχει ουσιαστικά πετάξει "λευκή πετσέτα" όσον αφορά στη μάχη του τίτλου (15 βαθμούς πίσω) ενώ και ο Γάλλος άσος παρουσιάζεται αρκετά πεσμένος σε απόδοση σε σύγκριση με τον περυσινό αφιονισμένο ποδοσφαιρικό εαυτό του.

Για τον Νασρί όμως υπάρχει "παρηγοριά" και ακούει στο όνομα Ανάρα Ατάνες: το πανέμορφο μοντέλο της Victoria's Secret να βρίσκεται πλέον επίσημα στο πλευρό του.
Το ζευγάρι πρωτογνωρίστηκε στις αρχές του 2013 και φωτογραφήθηκαν για πρώτη φορά μαζί τον Φεβρουάριο, με αφορμή τα 25α γενέθλια του μοντέλου, όμως πριν λίγες ημέρες έκαναν το ένα βήμα παραπάνω στη σχέση τους.
Αυτό ήταν να μετακομίσει η εντυπωσιακή Ταμάρα στο Μάντσεστερ προκειμένου να συγκατοικήσει με τον Νασρί, με την ίδια να το αποκαλύπτει μάλιστα μέσω του λογαριασμού της στο Twitter.
Nα σημειωθεί ότι το μοντέλο είχε στο πρόσφατο παρελθόν μακροχρόνια σχέση με τον Φρέντι Λιούνγκμπεργκ, ενώ τις έχουν προσάψει δεσμούς με αρκετούς άσους της Premier League (Ντάρεν Μπεντ, Κίραρ Ρίτσαρντσον, Ζερμέιν Πέναντ) που η ίδια πάντως έχει διαψεύσει κατηγορηματικά.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου