Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Preview: Εργοτέλης-ΠΑΟΚ (19:30)

Για… κοπιάστε!

Ο Εργοτέλης απέδειξε με το… καλημέρα (2-2 με τον Πανιώνιο στην πρεμιέρα) πως δεν πρόκειται να αποτελέσει εύκολη λεία για κανέναν αντίπαλο!

Με διάθεση να έρθει κύριος και να… φύγει κύριος «κατεβαίνει» στην Κρήτη ο ΠΑΟΚ (προέρχεται από το 1-0 επί της Ξάνθης) με τον «Δικέφαλο» να μη σκέφτεται ούτε στιγμή ότι μπορεί να χρειαστεί να αποχωριστεί την κορυφή! Σέντρα στις 19:30.
 



Εργοτέλης

-Τη διακοπή του πρωταθλήματος εκμεταλλεύτηκε ο Εργοτέλης για να... τεστάρει τις δυνατότητες του, αλλά και για να διατηρηθεί σε φόρμα. Δύο φιλικά (ΟΦΗ, Χερσόνησος), δύο ισοπαλίες (0-0, 3-3, αντίστοιχα) και αρκετά συμπεράσματα ήταν το αποτέλεσμα αυτής της διακοπής.

-Στη δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, οι Κρητικοί υποδέχονται τον ΠΑΟΚ και ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων, Νίκος Καραγεωργίου, έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, εκτός από τους... μικρούς Καρέλη και Χρυσοφάκη, οι οποίοι την Τρίτη επέστρεψαν στο Ηράκλειο, από τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Ελπίδων.

-Η 20άδα που επέλεξε ο Καβαλιώτης τεχνικός δεν είχε εκπλήξεις, αφού οι Φραγκουλάκης και Ολίσε δεν αντιμετωπίζουν πλέον κανένα πρόβλημα. Στις τελευταίες προπονήσεις ο Καραγεωργίου έδειξε να εμπιστεύεται τον Σαρρή για τη θέση του κεντρικού αμυντικού και δεν αποκλείεται να του δώσει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Θέση βασικού διεκδικεί και ο Φραγκουλάκης, αντικαθιστώντας τον Μπέτο. Κόντρα στην παλιά του ομάδα τίθεται ο Κουτσιανικούλης.

ΠΑΟΚ

-Καλή η ενίσχυση (ήρθαν Σπαντάτσιο και Λεονάρντο) αλλά πώς να την χαρεί ο Μπόλονι όταν βλέπει τα προβλήματά του όχι απλά να μην μειώνονται με την ευκαιρία της διακοπής αλλά να αυξάνονται... Και να ‘ταν μόνο οι τραυματίες (Αθανασιάδης, Τσιρίλο) και ο τιμωρημένος Γκαρσία. Ο Φωτάκης με τον Λάζαρ επέστρεψαν «λαβωμένοι» από τις υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες με συνέπεια να μην βρίσκονται στο 100% των δυνατοτήτων τους, ενώ ούτε ο Ίβιτς είναι στα καλύτερά του.

-Δικαιολογίες βέβαια για τον «Δικέφαλο», ο οποίος σύμφωνα με τη δυναμική του είναι υποχρεωμένος να «κυνηγάει» τις κορυφαίες θέσεις της κατάταξης, δεν υπάρχουν. Ο Ρουμάνος τεχνικός το γνωρίζει, όπως γνωρίζει ότι με όσους ποδοσφαιριστές του έχει διαθέσιμους πρέπει να φύγει με το «διπλό» από τo Παγκρήτιο.

-Οι Θεσσαλονικείς φαίνεται πως θα παραταχθούν με το ακόλουθο σχήμα: Με τερματοφύλακα τον Κρέσιτς, δεξιά στην άμυνα τον Έτο, αριστερά τον Λίνο, στο κέντρο τους Κοντρέρας-Μαλεζά, αμυντικά χαφ τους Αρίας-Λαζάρ (ή Μπαλάφα), πιο μπροστά τον Φωτάκη και επιθετική τριπλέτα τους Γεωργιάδη (δεξιά), Βιεϊρίνια (αριστερά) και Σαλπιγγίδη (κορυφή). Πιθανό το ντεμπούτο του Σπαντάτσιο. Στην αποστολή ο 16χρονος Παναγιωτούδης!

Προϊστορία

ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2004-2005, Α’ ΕΘΝΙΚΗ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΟΚ 0-1

ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2006-2007, ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΟΚ 0-0

ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2007-2008, ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΟΚ 2-0

ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2008-2009, ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΟΚ 0-0

ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009-2010, ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΟΚ 0-2

ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2010-2011, ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΟΚ 1-2

Αποστολές:

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Αθανασίου, Πίρσον, Χίμπλινγκερ, Γιοβάνοβιτς, Σαρρής, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Βίσιο, Μπέτο, Τζούνιορ, Ολίσε, Φραγκουλάκης, Ρομάνο, Κυριακίδης, Χαντί, Κουτσιανικούλης, Λεάλ, Μπούντιμιρ, Νταντόμο, Κατσικοκέρης.

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Χαλκιάς, Κρέσιτς, Γεωργιάδης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παναγιωτούδης, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Αρίας, Λίνο, Κοντρέρας, Έτο, Ίβιτς, Λάζαρ, Ρομπέρ, Σπαντάτσιο, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια.

Διαιτητής: Στυλιάρας (Αιτ/νίας)
Βοηθοί: Πάνου (Αιτ/νίας), Γκάγκας (Λάρισας)
Γήπεδο: Παγκρήτιο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου