Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Με το δεξί ο Μάρα!

Ιδανικό ξεκίνημα με τη φανέλα της SKODA Ξάνθης πραγματοποίησε ο Μπόγκνταν Μάρα, ο οποίος σκόραρε το δεύτερο τέρμα στη νίκη της ομάδας του επί του Πανθρακικού (2-0). Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έδειξε και πάλι το καλό της πρόσωπο μετά την πρεμιέρα στην Τούμπα και δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 30ο λεπτό με τον Μαρκόφσκι να δοκιμάζει το πόδι του και την μπάλα να καταλήγει άουτ. Ο Παναθρακικός απάντησε στο 45΄με το Μίνγκα να μην βρίσκει στόχο. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με μια ακόμα καλή στιγμή από τον Ντίκα. 


Στο δεύτερος μέρος οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη μπήκαν πιο δυνατά και πήραν το προβάδισμα στο 48ο λεπτό με τον Βλαχόδημο. Επτά λεπτά αργότερα ο Καζάκης από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να βρει δίχτυα καθώς το σουτ που επιχείρησε κόντραρε σε αμυνόμενο και η μπάλα κατέληξε κόρνερ.

Στο 78΄με κεφαλιά ο Στάσιακ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο επόμενο λεπτό ο Βλαχοδήμος δεν κατάφερε να σκοράρει για δεύτερη φορά.

Δύο λεπτά πριν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση ο Σουάνης μπήκε στην περιοχή και κέρδισε το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μάρα και δεν αστόχησε δια μορφώνοντας το τελικό 2-0!

Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Μουνάφο, Μπαλού, Κοντογουλίδης, Λιαπάκης, Μακρυδημήτρης, Μίνγκας, Σαρακατσάνος, Σίμωσης, Στάθης, Χρήστου. Έπαιξαν και οι: Ουέλινγκτον, Βαγγελόπουλος, Μοσχάκης, Μπουτζίκος, Ρεκλείτης, Σκλιοπίδης, Σικαλιάς, Πόνσε, Γωνιάδης.

SKODA Ξάνθη: Λυμπερόπουλος (62’ Βιβιανί), Μπαξεβανίδης (62’ Μπέρτος), Κομεσίδης (46’ Σταθάκης), Εντιμάρ (69’ Τσουμάνης), Βάλλας (46’ Στάσιακ), Ντάνι (70’ Γκατσολάρι), Ντίκα (63’ Μάνταλος), Πόι (46’ Βλαχοδήμος), Μαρσελίνιο (46’ Καζάκης), Μαρκόφσκι (46’ Μάρα), Βασιλακάκης (46’ Σουάνης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου