Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Τους...Λ(ε)άλησε στο τέλος!

Με τον Λεάλ Γκονζάλες να σκοράρει στο 85' με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ και τον Μπούντιμιρ να ολοκληρώνει την ανατροπή στο 87', ο Εργοτέλης πήρε μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ, που είχε προηγηθεί στο 68' με τον Μπαλάφα. Με 10 παίκτες οι Θεσσαλονικείς από το 54ο λεπτό λόγω της αποβολής του Αρίας.


Δείγματα πεισμωμένης και αποφασισμένης ομάδας έδειξε για ακόμα μία φορά ο Εργοτέλης, καθώς σε δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι έφτασε σε ανατροπή, φτάνοντας όμως αυτή τη φορά στη νίκη, καθώς στη Νέα Σμύρνη απέφυγε μεν την ήττα αλλά πήρε την ισοπαλία. Μάλιστα, με αυτό το «τρίποντο», έσπασε και την κακή παράδοση που τον ήθελε να μη νικάει τον ΠΑΟΚ για 5 συνεχόμενα ματς.

Οι Κρητικοί ξεκίνησαν καλά την αναμέτρηση, αλλά οι παίκτες του Μπόλονι δεν δέχοντας εύκολα επισκέψεις στην περιοχή τους. Ο Λεάλ είχε κέφια και προσπαθούσε να δημιουργήσει ρήγματα πότε από τα δεξιά και πότε από τα αριστερά, αλλά ο Μπούντιμιρ στις μπαλιές που δέχτηκε δεν κατάφερε να κάνει τη ζημιά.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς την πολύ μεγάλη φάση, αλλά στην επανάληψη το παιχνίδι έγινε «ροντέο».

Στο 54ο λεπτό ο Ντιέγκο Αρίας δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα, αλλά αυτό αρχικά δεν έδειξε να επηρεάζει τους παίκτες του Λάζλο Μπόλονι. Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ, ευτύχησε να πάρει το προβάδισμα στο 68ο λεπτό με πολύ όμορφη κεφαλιά του Μαλεζά έπειτα από καλοχτυπημένο φάουλ του Λίνο.

Από κει και πέρα, όμως, ξεκίνησε η υπεροχή των Κρητικών που έφτασαν σε μια μεγάλη ανατροπή. Ο Λεάλ που ξεχώρισε με την απόδοση του, σκόραρε με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ στο 85ο λεπτό, ενώ μόλιθς δύο λεπτά αργότερα ο Μπούντιμιρ με καρφωτή κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Ρομάνο έδωσε το προβάδισμα! Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν με μακρινά σουτ να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας, αλλά όλα είχαν τελιώσει...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου