Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Ασταμάτητος ο Αγουέρο, «έσπασε το ρόδι» η Άρσεναλ

Με τον Σέρχιο Αγουέρο να κάνει χατ-τρικ και να δείχνει πως έχει «δέσει» ήδη, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 3-0 της Γουίγκαν και παραμένει στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ. Πρώτη νίκη για Άρσεναλ, πέρασε με 2-1 από τη Σάντερλαντ η Τσέλσι. Ήττα για Λίβερπουλ στο «Μπριτάνια», «διπλό» για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Europa League, Τότεναμ.



Ο Κουν Αγουέρο δεν σταματάει να σκοράρει. Αυτή τη φορά βρήκε τρεις φορές το δρόμο προς τα δίχτυα και κάνει ήδη... απόσβεση των χρημάτων του, διατηρώντας την ομάδα του στην 1η θέση. Οι «πολίτες» θα μπορούσαν να έχουν πετύχει και μεγταλύτερο σκορ, όμως ο Τέβες απώλεσε πέναλτι.

Την ίδια ώρα, ένα γκολ του Αρσάβιν ήταν αρκετό για την Άρσεναλ να πάρει την πρώτη της νίκη τη φετινή περίοδο. Η νεοφώτιστη Σουόνσι στάθηκε καλά στο Έμιρεϊτς και μάλιστα είχε και δοκάρι, ενώ άτυχος στάθηκε και ο Φαν Πέρσι λίγο μετά τηυ συμπλήρωση μιας ώρας βλέποντας τη δοκό να σταματάει την ατομική του προσπάθεια.

Η Τσέλσι συνεχίζει να βρίσκεται στις ψηλές θέσεις περνώντας αλώβητη από τη δύσκολη έδρα της Σάντερλαντ (2-1) χάρη σε γκολ των Τέρι και Στάριτζ. Οι «μαυρόγατες» μείωσαν στις καθυστερήσεις με γκολ του Γουόν. «Διπλό» και για την Τότεναμ, η οποία με γκολ των Αντεμπαγιόρ και Ντεφόε στο δεύτερο ημίχρονο επικράτησε με 2-0 στην έδρα της Γουλβς, την ώρα που η Λίβερπουλ γνώριζε την ήττα από τη Στόουκ Σίτι με 1-0 χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γουόλτερς στο 21ο λεπτό. Τέλος, στο 2-2 έμειναν Έβερτον και Άστον Βίλα, με τους «χωριάτες» να ισοφαρίζουν δύο φορές τα «ζαχαρωτά».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:

Σάββατο

Άρσεναλ - Σουόνσι 1-0
(40' Αρσάβιν)

Έβερτον - Άστον Βίλα 2-2
(19' Όσμαν, 69' πέν. Μπέινς / 63' Στιλιάν Πετρόφ, 83' Αγκμπονλαχόρ)

Μάντσεστερ Σίτι - Γουΐγκαν 3-0
(13', 63' και 69' Αγκουέρο)

Στόουκ - Λίβερπουλ 1-0
(13' πέν. Γουόλτερς)

Σάντερλαντ - Τσέλσι 1-2
(90' Λι Ντονγκ-Γον / 18' Τέρι, 51' Στάριντζ)

Γουλβς - Τότεναμ 0-2
(67' Αντεμπαγιόρ, 80' Ντεφόου)

Μπόλτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19:30)

Κυριακή

Νόριτς - Γουέστ Μπρομ (15:30)

Φούλαμ - Μπλάκμπερν (18:00)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου