Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΤΣΑΡΑ...



Στο ίδιο έργο θεατές με την Αγγλία...τραγική εμφάνιση για ακόμη μια φορά, αλλά ο Σάουθγκεϊτ κατάφερε αυτή την φορά να σπάσει και την κατάρα των πέναλτι. Σε ένα ματς που έγιναν ελάχιστα πράγματα, αυτή που έκανε τα περισσότερα ήταν η Ελβετία...αλλά η Αγγλία είναι στα ημιτελικά. Στο άλλο ματς η Τουρκία για 60 λεπτά κυριάρχησε αλλά όταν η Ολλανδία απλά ρίσκαρε και πίεσε λίγο η τραγική αμυντική λειτουργία των Τούρκων τους πρόδωσε με αποτέλεσμα να γυρίσει εύκολα το ματς. Στο τέλος όμως έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν σε 2-2. Γενικά τα αουτσάιντερ Ελβετία και Τουρκία το άξιζαν λίγο παραπάνω...αλλά η Ολλανδία και η Αγγλία δύο μέτριες ομάδες που μας έχουν δείξει ελάχιστα πράγματα, ειδικά η Αγγλία δεν μας έχει δείξει τίποτα είναι στα ημιτελικά και η μία θα πάει τελικό... Πάμε να δούμε τους ημιτελικούς.
IΣΠΑΝΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ: Η Ισπανία είναι ομάδα που έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην διοργάνωση, με την Γερμανία και την Αυστρία να ακολουθούν. Είναι εντυπωσιακό το pressing των Φούριων Ρόχας και το πως βγαίνουν στην επίθεση άμεσα και με αιχμές του δόρατος τους Γιαμάλ και Νίκο Γούιλαμς. Στο ματς με την Γερμανία όμως φανερώθηκαν και οι αδυναμίες τους...Αρχικά ο Μοράτα, είναι ένα κλικ πιο αργός δεν μπορεί να συμμετέχει στο γρήγορο παιχνίδι και συνήθως καταλήγει να κάνει επιθετικό φάουλ. Δεύτερο ο κεντρικός άξονας πίσω από τον Ρόντρι και πάνω στους κεντρικούς αμυντικούς, ο ΛεΝορμάντ έγινε αλλαγή στο ημίχρονο με την Γερμανία και είναι τιμωρημένος τώρα, αλλά και ο Νάτσο δεν προσφέρει σιγουριά. Τρίτο ο πανικός του προπονητή Ντε Λα Φουέντε...άλλαξε πολύ νωρίς όλη την επιθετική γραμμή και η ομάδα του από το 60' και μετά έχασε μέτρα στο γήπεδο και η Γερμανία σφυροκοπούσε ακόμα και στην παράταση αν μια ομάδα δικαιούταν γκολ ήταν τα πάντσερ και όχι η Ισπανία. Αυτά είναι σημάδια απειρίας και είναι λογικό, μιλάμε για νεανική ομάδα και προπονητή καθόλου ψημένο σε τέτοιες καταστάσεις με νοκ άουτ...σε ακαδημίες και under 21 δούλευε πριν.
Η Γαλλία εντάξει συμφωνώ με όλους ότι δεν είναι καλή επιθετικά, αλλά φάσεις βγάζει απλά είναι άστοχη, Εχει 89 τελικές, είναι 3η, πρώτη είναι η Ισπανία με 102, 2η Γερμανία με 94 και 4η η Πορτογαλία με 89 επίσης. Είναι 13η σε κατοχή μπάλας με 50.4% , ποτέ δεν την ήθελε ο Ντεσάμπ την μπάλα...να ελέγχει το ματς είναι ο στόχος του, με σωστή άμυνα, με τρία αμυντικά χαφ στην ουσία και μπροστά θα βρεθεί άκρη. Ναι με 2 αυτογκόλ και ένα πέναλτι αλλά έχει φτάσει στα ημιτελικά. Πάμε να δούμε τώρα το όπλο αυτής της ομάδας. Η άμυνα...δέχεται τα λιγότερες τελικές από κάθε ομάδα, έχει την καλύτερη άμυνα αφού έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ με πέναλτι, έχει τα λιγότερα Xgoals κατά από τις 4 που συνεχίζουν. Γενικά και ατομικά η τετράδα της άμυνας με πρώτο και καλύτερο τον Μανιάν κάνει εκπληκτικό τουρνουά. Το συμπέρασμα λοιπόν είναι επειδή ο Εμπαμπέ με τον Γκριεζμάν δεν είναι σε καλή κατάσταση φαίνεται κακή...αλλά στην ουσία η μεγάλη της δύναμη που είναι ο έλεγχος του αγώνα και να μην δέχεται απειλές υπάρχει σε κάθε ματς και την έφερε ως εδώ.

Πάμε στο δια ταύτα...η Γαλλία έχει την εμπειρία, έχει τον τρόπο να μπλοκάρει τον ενθουσιασμό των Ισπανών, να πάει το ματς εκεί που θέλει στις λίγες φάσεις. Στο 2,00 η πρόκριση για την Γαλλία είναι η επιλογή μας. Ποντάραμε στο Μανιάν για Man Of the Match με την Πορτογαλία ήταν εξαιρετικός αλλά βγάλανε τον Ντεμπελέ...τότε έδινε 13,00, τώρα σε ματς που περιμένουμε λογικά να έχει περισσότερη δουλειά στο 34,00 θα τον ποντάρουμε πιο εύκολα...για κάρτες ο Χεσούς Νάβας που παίξει αντί του Καρβαχάλ δεν θα έχει ρυθμό και θα χρειαστεί να μαρκάρει τον Εμπαμπέ, και ο Τέο Ερνταντές επίσης με τον Γιαμάλ δεν πρόκειται να χαριστεί...άμα του σκάσει ντρίπλα θα την πάρει την κάρτα. Μαζί δίνουν 17,00.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ: Έπαιξε λέει 3-5-2 ο Σάουθγκεϊτ...τάραξε τα νερά!!!! Το ίδιο και χειρότερο πρόσωπο έβγαλε η ομάδα του. Συνέχισε φυσικά και τις φοβερές δηλώσεις : "Είμαι σε αυτή την θέση γιατί ήθελα να παρουσιάσω και να εξελίξω το αγγλικό ποδόσφαιρο. Μ'αρέσει να παίζουμε αυτό το ωραίο και στρωτό ποδόσφαιρο και όχι αυτό που παίζουν οι άλλες ομάδες". Μιλάμε μας τρολάρει κανονικά ο γίγαντας...Το θέμα είναι έστω με αυτόν τον αποκρουστικό τρόπο βρίσκεται μια ανάσα από τον τελικό.
Πάμε και στην Ολλανδία που μας έδειξε την μέτρια εικόνα της για ακόμη μια φορά...Μπορεί να μην του βγαίνει τουλάχιστον ο Κούμαν έχει ένα πλάνο....που λέει ο λόγος...αν δεν κάνει κανένα μαγικό ο Γκάκπχο...βάζουμε την όρθια κολόνα Βέργκορστ...Δεν υπήρχε στο γήπεδο για 60 λεπτά απέναντι στην Τουρκία...το γύρισε χωρίς να καταλάβει πως..στο τελευταίο δεκάλεπτο είχε άγιο που δεν έφαγε γκολ.

Δεν μπορώ να πιστέψω πως τόσο δύο κακές ομάδες βρίσκονται εδώ, πραγματικά ότι και να συμβεί στο ματς δεν θα μου φανεί παράξενο. Ο Σάουθγκεϊτ πάντως δεν θα αλλάξει...τώρα ο Κούμαν είναι πως θα ξυπνήσει το πρωί...άλλα δοκιμάζει, αλλιώς κατεβάζει την ομάδα. Δεν νομίζω πάντως να ρισκάρει και αυτός ιδιαίτερα...σαν το ματς με την Γαλλία ίσως το πάει, αν και με τον Βαν Ντάικ σε μέτρια κατάσταση η άμυνα του δεν έχει σταθερότητα. Σηκώνω τα χέρια ψηλά ειλικρινά θα ήθελα να αποκλειστούν και οι δύο...Σίμονς και Γκάπχο είναι οι μοναδικοί που έδειξαν κάτι καλό από τις δύο ομάδες, 3 γκολ ο Γκάπχο, 3 ασίστ ο Σίμονς. Ασίστ του Σίμονς με γκολ του Γκάπχο πληρώνει 12,00.  Για κάρτα ο Γουόλκερ που μοιάζει κατάκοπος σε κάθε ματς με μηδέν δυνάμεις...κάνει τα απαραίτητα αλλά με αντίπαλο τον Γκάχπο που είναι on fire ίσως χρειαστεί να τον σταματήσει αντικανονικά. Από εκεί και πέρα το πιο πιθανό είναι να δούμε 1-1 και πέναλτι...αλλά επειδή μας έχουν ταλαιπωρήσει και οι δύο ας μας αποζημιώσουν με ένα χορταστικό ματς, οver 3,5 στο 5,00 παρακαλώ...ας πάμε κόντρα στην λογική αυτή την φορά, ίσως δικαιωθούμε...ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΑΤΣΑΡΑ!!

Δυάδα 4,20
ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΑΛΛΙΑ
ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ

ΜAN OF THE MATCH
MANIAN(ΓΑΛΛΙΑ) 34,00

Bet Builder 12,00
NA ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΓΚΑΠΧΟ+ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΣΙΣΤ ΣΙΜΟΝΣ

Να δεχτούν κάρτα
ΧΕΣΟΥΣ ΝΑΒΑΣ(ΙΣΠΑΝΙΑ) +ΕΡΝΑΝΤΕΖ(ΓΑΛΛΙΑ) 17,00

Να δεχτεί κάρτα
ΓΟΥΟΛΚΕΡ(ΑΓΓΛΙΑ) 4,75

Μονό αποδεκτό 5,00
ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ ΟVER 3,5  

AKΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ  19,00
ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ 2-2 

Το bet buider μας για το ΙΣΠΑΝΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ 6,00


Το betbuider μας για το ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ  8,00


Ένα μικρό ποντάρισμα και στα δύο betbuider μαζί...δίνει 48,00!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου