Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΣΤΡΟ, Η ΑΓΓΛΙΑ ΣΕ ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΑΜΜΟ



Πικρός αποκλεισμός για την Γερμανία που δεν άξιζε γιατί έστω και στα σημεία ήταν καλύτερη από την Ισπανία που έδειξε αδυναμίες στην άμυνα και πανικό στην διαχείριση από τον προπονητή της Ντε Λαφουέντε...Στο άλλο ματς είδαμε ότι ακριβώς περιμέναμε, δεν βρήκε το γκολ η Γαλλία πέρασε στα πέναλτι. Σύντομο το κείμενο σήμερα γιατί δεν υπάρχει χρόνος για μεγάλη ανάλυση:


ΑΓΓΛΙΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ: Δεν ξέρω αν πάρει τα πάνω της η Αγγλία με τον τρόπο που πήρε την πρόκριση από την Σλοβακία, εγώ κρίνω αυτά που βλέπω και αμφιβάλλω αν θα αλλάξουν πολλά από τον Σάουθγκεϊτ. Μοιάζει με διασωθέντα από κινούμενη άμμο, παρότι σώθηκε θα πάει να περάσει πάλι από εκεί. Η Ελβετία παρά τα προβλήματα που είχε πριν την διοργάνωση δείχνει εξαιρετική ομάδα με πρωταγωνιστές που δεν περιμέναμε, έχει 7 διαφορετικούς σκόρερ στα 7 γκολ της. Χωρίς πολλά-πολλά με βάση αυτά που έχουμε δει από τις δύο ομάδες η  νίκη της Ελβετίας στα 90 λεπτά στο 4,00 είναι κάτι παραπάνω από value bet.


ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ: Ναι έχει μεγάλη ρέντα η Τουρκία και σε αυτή οφείλει σε μεγάλο ποσοστό που βρίσκεται μέχρι εδώ. Δέχεται πολλές φάσεις σε όλα τα ματς, σαν να έσφιξε λίγο με τον Ντεμιράλ πάει και αυτός...επιστρέφει ο γίγαντας Αϊκαντίν...η απουσία του Τσαλχάνογλου την έκανε κακή δημιουργικά αλλά με δύο καθαρά αμυντικά χαφ ήταν πιο σφιχτή και δεν δέχτηκε πολλές φάσεις. Σήμερα επιστρέφει ο αρχηγός και λογικά θα παίξει δεκάρι με πίσω του Οτζκαν και Αϊχάν αφού λείπει ο Κοκτσού. Η Ολλανδία είχε για πρώτη φορά καλή εικόνα με την Ρουμανία, για αρκετά λεπτά μετά και το πρώτο γκολ κυριάρχησε απόλυτα και έχασε ένα τσουβάλι γκολ...για να κάνει το 3-0 στο τέλος. Δεν θεωρώ πάντως αξιόπιστο δείγμα το ματς...οι Ρουμάνοι δεν έδειξαν να έχουν πλάνο αντίδρασης μετά το γκολ που δέχτηκαν ενώ είχαν μια τεράστια τρύπα αριστερά στην άμυνα αφού δεν είχαν αριστερό μπακ και έπαιζε ένας δίμετρος στόπερ που δεν έστριβε. Η ρέντα και η τύχη είναι σημαντική σε τέτοιες διοργανώσεις και θα πάμε με τους Τούρκους. Σκέτη πρόκριση στο 3,75, πρόκριση με γκολ-γκολ στο 6,00, Τσαλχάνογλου ως δεκάρι θα σουτάρει περισσότερο με δύο σουτ στο τέρμα μας δίνει 10,00. Ο Βαν Ντάικ σε κάθε ματς κάνει ένα σουτ...να κάνει τώρα δύο δίνει 3,40, να σκοράρει 8,00.


Μονά-δυάδα

ΑΓΓΛΙΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ 2  4,00

ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ &ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ 6,00


OVER 1,5 ΣΟΥΤ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ

ΤΣΑΛΧΑΝΟΓΛΟΥ(ΤΟΥΡΚΙΑ) 10,00


Το betbuilder μας στο Ολλανδία-Τουρκία




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου