Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΖΟΡΙ, ΝΤΟΝΑΡΟΥΜΑ, Η ΤΡΕΛΑ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ...ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ(UPDATE)



 Ξεκίνημα των νοκ άουτ σήμερα...ουσιαστικά μια νέα διοργάνωση, πλέον όλα αλλάζουν και το παραμικρό λάθος στοιχίζει, δεν αρκεί μόνο να παίζεις καλά, αλλά να έχεις ουσία και να ξέρεις να διαχειρίζεσαι την πίεση ενός τέτοιου ματς. Θα δούμε σήμερα αναλυτικά τα τέσσερα πρώτα ματς Σαββάτου-Κυριακής και αν χρειαστεί θα επανέλθουμε με κάποιο update αύριο Κυριακή, ενώ σίγουρα νέα στήλη την Δευτέρα με τα τέσσερα επόμενα ματς



ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΔΑΝΙΑ: Η Γερμανία είχε σε γενικές γραμμές καλό πρόσωπο, όπως είπαμε και χτες πέτυχε τα περισσότερα γκολ, είχε τις περισσότερες τελικές και την μεγαλύτερη κατοχή μπάλας από όλες τις ομάδες της διοργάνωσης. Το κυριότερο έδειξε πως δεν είναι κολλημένη στο πλάνο επίθεσης με την ευέλικτη τριάδα Βίρτς, Μουσιάλα, Χάρβετς, έχει plan b θα μπει ο Φίλγκουρκ θα πλαγιοκοπήσει κιόλας με τα μπακ της να συμμετέχουν πάρα πολύ στην επιθετική ανάπτυξη, ενώ οι κινήσεις του Γκουντογάν μέσα στην περιοχή πάντα προσφέρουν λύσεις. Μαέστρος ο Κροος σχεδόν αλάνθαστος. Μεσοαμυντικά ο Άντριχ προσφέρει την σκληράδα που χρειάζεται αλλά στα ματς με Ελβετία κυρίως αλλά και με την Ουγγαρία έδειξε λίγο μόνος όταν χρειάστηκε τα πάντσερ να αμυνθούν. Επίσης έδειξε να μην έχει σταθερότητα στις στημένες φάσεις απειλήθηκε αρκετά, ενώ και το γκολ των Σκωτζέζων από κόρνερ ήρθε. Η απουσία του Τα θα τους αποδυναμώσει και άλλο σε αυτό το κομμάτι, γιατί ο Σλόντερμπεργκ που θα τον αντικαταστήσει είναι γρήγορος στόπερ και καλός στο μαρκάρισμα αλλά υστερεί στο ψηλό παιχνίδι. 

Η Δανία σίγουρα είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα, έχουν ομοιογένεια αφού οι περισσότεροι από το ρόστερ ήταν στην ομάδα και το 2021 στην πορεία ως τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Δεν έχουν πείσει βέβαια μέχρι τώρα στον απόλυτο βαθμό, αφού οι περισσότεροι από τους ήρωες του προηγούμενου Εuro τώρα βρίσκονται σε χειρότερη κατάσταση. Ο Έρικσεν είναι ο πιο δημιουργικός παίκτης του τουρνουά από τα πόδια του έχουν δημιουργηθεί 13 ευκαιρίες για γκολ, οι 9 από αυτές όμως είναι από στημένες φάσεις...δείγμα ότι ο 32χρόνος μέσος έχει χάσει σε ταχύτητα στο παιχνίδι του. Γενικά δεν απειλούν αρκετά με το δίδυμο στην επίθεση Βιντ, Χόιλουντ να διακρίνεται περισσότερο για τα μαρκαρίσματα και την πίεση παρά για την εκτελεστικότητα του, ο Πούολσεν που μπορεί να μπει στην θέση του Βιντ...είναι πολύ αργός πλέον για αυτό το επίπεδο. Η αποκάλυψη είναι ο Χιούλαμντ που εκτός από το απίθανο γκολ που πέτυχε με την Αγγλία, τρέχει ασταμάτητα, αφού ο Χόιμπεργκ έχει χάσει την εκρηκτικότητα που είχε παλιά για να πηγαίνει πρώτος στην μπάλα. Το πρόβλημα είναι ότι ο μέσος της Σπόρτινγκ είναι τιμωρημένος και θα παίξει ο Νόοργκαντ που έκανε καλή χρονιά στην Μπρέντφορντ....αλλά φημίζεται κυρίως για τις επιθετικές του αρετές. Προκύπτει λοιπόν ένα κενό στην τριάδα των χαφ, πρώτα σε ταχύτητα και δεύτερον σε ένταση και άμεσο μαρκάρισμα. Άλλη επιλογή είναι ο 32χρόνος Ντιλέινι που ήταν αναπληρωματικός στην Άντερλεχτ....μια ταχύτητα κάτω σε αντιδράσεις από τους υπόλοιπους. Η πιο σταθερή γραμμή των Δανών είναι η τριάδα των κεντρικών αμυντικών Κρίστιανσεν, Άντερσεν και Βέστεργκαντ παρότι αρκετά ψηλοί έχουν ανταποκριθεί αρκετά καλά μέχρι τώρα, με εξαίρεση ίσως το τελευταίο μισάωρο στο ματς με την Σλοβενία, αλλά και εκεί η πίεση προήλθε κυρίως από την αδυναμία να κρατηθεί η μπάλα στο χώρο του κέντρου. Οι δύο φουλ μπακ Μπα και Μέιλε έχουν ταχύτητα κρατάνε τις θέσεις τους αλλά δεν έχουν βοηθήσει δημιουργικά.

  Πάμε τώρα στο δια ταύτα, περιμένουμε από την Γερμανία να κυριαρχήσει, η απουσία του Χιούλαμντ δημιουργεί κενό στο κέντρο των Δανών και ο Κροος θα είναι πιο άνετος να οργανώσει το παιχνίδι. Εύκολα ή δύσκολα η Γερμανία περιμένουμε να προκριθεί, το 1,60 στην νίκη της είναι αστεία απόδοση φυσικά, οπότε θα πάμε με το εξής τρικ. Είπαμε ότι η απουσία του Τα ίσως και του Ρούντιγκερ κάνει ευάλωτη στο ψηλό παιχνίδι την ομάδα του Νάιγκελσμαν και μπορεί η Δανία να μην σκόραρε με στημένο όμως είναι η 3η πιο απειλητική ομάδα της διοργάνωσης με στημένες φάσεις με 1,59 Xgoals, είπαμε και πριν για τα χτυπήματα του Έρικσεν. Οπότε η επιλογή μας θα είναι πρόκριση Γερμανίας και γκολ-γκολ στο 2,70, με αυτό τον τρόπο καλύπτουμε και το ενδεχόμενο του 1-1 στην κανονική διάρκεια. Με ρίσκο νίκη Γερμανίας στα 90' και γκολ-γκολ πάει στο 4,00. Στα ειδικά τώρα αφού περιμένουμε γκολ με στημένο από τους Δανούς οι τρεις κεντρικοί αμυντικοί πληρώνουν από 23,00...θα επιλέξουμε τον Κρίστιενσεν που έχει 0,45 xgoals μέχρι τώρα. Με την ίδια λογική η ασίστ του Έρικσεν στο 7,00 είναι επιλογή. Τέλος ο Άντερσεν είναι σκληρός αμυντικός και πάει συχνά σε μονομαχίες και κάνει φάουλ, κόντρα στους μπαλαδόρους των Γερμανών θα έχει αρκετή δουλειά, στο 4,00 να πάρει κάρτα, πήρε 3 σε 7 ματς στα προκριματικά.

ΕΛΒΕΤΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ: Συνεπής για έκτη συνεχόμενη διοργάνωση η Ελβετία(Μουντιάλ, Euro) παίρνει την πρόκριση για τα νοκ άουτ. Με εξαίρεση το τελευταίο Euro (άφησε έξω στα πέναλτι την Γαλλιά στους 16) εδώ είναι που σταματάει η πορεία της, το πρώτο νοκ άουτ. Ο Γιακίν αμφισβητήθηκε έντονα, όμως παρουσίασε ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο, ανακατεύοντας την τράπουλα αρκετά ειδικά μεσοεπιθετικά που άλλαζε σε κάθε ματς τους παίκτες. Έχασε την πρώτη θέση στις καθυστερήσεις κόντρα στην Γερμανία. Δέχτηκε μόλις 7 σουτ στην εστία της δείγμα της σωστής αμυντικής λειτουργίας που έχει. Δεν διστάζει να κάνει φάουλ, έχει 38 μέχρι τώρα.Ο βασικός τρόπος επίθεσης είναι οι μακρινές μπαλιές για τους γρήγορους επιθετικούς της, για αυτό είναι και πρώτη σε καταλογισμό οφσάιντ εις βάρος της με 9. Δεν απειλεί αρκετά πάντως αφού έχει πετύχει 5 γκολ ενώ τα Xgoals είναι για 4,1. Ξεχωρίζει σίγουρα ο Ακάντζι με την σταθερότητα του στα μετόπισθεν και ο Εντόι με την κινητικότητα, τα τρεξίματα και την έντονη πίεση που ασκεί ψηλά. Σε ρηχά νερά ο Τσάκα κάνει τα απαραίτητα. Απώλεια ο δεξιός μπακ Βίντμερ θα τον αντικαταστήσει ο δικός μας Στεργίου που είναι όμως κυρίως κεντρικός αμυντικός.

 Η Ιταλία αποτελεί μεγάλο γρίφο, τρία διαφορετικά παιχνίδια έδωσε. Στο πρώτο με τους Αλβανούς κυριάρχησε πλήρως, είχε απίστευτο passing game και έφτασε εύκολα στην ανατροπή παρότι έμεινε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο ισοπεδώθηκε από την Ισπανία, δεν κατάφερε για 70 λεπτά να κάνει μια επίθεση της προκοπής και δεν μπορούσε να ξεφύγει από το ανελέητο pressing των Ισπανών. Στα τελευταία 20 λεπτά κάπως ισορρόπησε και δημιούργησε μια δύο ευκαιρίες. Στο τρίτο ματς ο Σπαλέτι έβαλε νερό στο κρασί του...το γύρισε σε 3-5-2, είχε τον έλεγχο του ματς παρότι δεν απειλούσε πολύ, άλλωστε τους έκανε και η ισοπαλία. Όμως η Κροατία βρήκε το γκολ και τους ανάγκασαν να ανεβάσουν στροφές. Πάτησαν περιοχή, έφτιαξαν φάσεις πολλές φορές όχι οργανωμένα και κατάφεραν να βρουν το γκολ. Ο Μπαρέλα εκπληκτικός το άλφα και το ωμέγα αυτής της ομάδας, από κοντά και η αποκάλυψη ο Καλιαφόρι που όμως σήμερα είναι τιμωρημένος. Σε εξαιρετική κατάσταση και ο Ντουναρούμα. Από εκεί και πέρα λίγα πράγματα στην επίθεση από Κιέζα, Πελεγκρίνι, Σκαμάκα, σε ρηχά νερά οι Ντι Λορέντζο, Ντι Μάρκο και Ζορζίνιο. Καλός ο Μπαστόνι αμυντικά, ενώ έβαλε γκολ με την Αλβανία και έχασε και δύο μοναδικές ευκαιρίες με την Κροατία. Ο κεντρικός αμυντικός της Ίντερ ταλαιπωρείται από ίωση και είναι αμφίβολος, ενώ σίγουρα εκτός είναι ο Ντι Μάρκο. Κακή επιθετικά με μόλις 19 σουτ περισσότερα μόνο από Σκωτία και Σερβία, ενώ είχε μόλις 2,6 Xgoals παρότι έβαλε 3 γκολ, το 1,2 από αυτά δημιουργήθηκε από στημένες φάσεις.

Δύσκολη η πρόβλεψη το δείχνουν και οι αποδόσεις με την Ιταλία να είναι φαβορί αλλά του 2,45. Είμαστε ξεκάθαρα με την Ιταλία την έχουμε επιλογή στα μακροχρόνια, δεν μπορούμε όμως να την εμπιστευτούμε για ποντάρισμα κόντρα σε μια Ελβετία που δεν εντυπωσιάζει αλλά δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Με τον Καλιαφόρι να λείπει ο Σπαλέτι χάνει σε δημιουργία στην πίσω ζώνη και ο Μαντσίνι που θα μπει τουλάχιστον είναι γρήγορος γιατί θα το χρειαστούν οι Ιταλοί με τους ταχύτατους επιθετικούς των Ελβετών. Το σενάριο μου είναι κακό ματς, λίγες φάσεις άλλωστε είναι από τις λιγότερες δημιουργικές ομάδες μέχρι τώρα και ίσως ένα ωραίο 0-0. Παράταση,πέναλτι και Ντοναρούμα ήρωας....για Man of the Match δίνει 13,00 ο παίκτης  της Παρί. Ο Στεργίου σε 26 λεπτά που έχει αγωνιστεί μέχρι τώρα μπήκε σε 9 μονομαχίες, έκανε 4 τάκλιν και έκανε 2 φάουλ. Η κάρτα του πληρώνει 4,00. Είπαμε και για τα οφσάιντ των Ελβετών να βγουν 2 φορές εκτεθειμένοι πληρώνει 3,40, οι τρεις 7,50.


ΑΓΓΛΙΑ-ΣΛΟΒΑΚΙΑ: Ότι να πεις για την Αγγλία θα είναι λίγο, είναι απίστευτο το πόσο βαρετό ποδόσφαιρο παίζει μια ομάδα με τόσο πολύ ταλέντο στο ρόστερ της. Στα Χgoals με 2,19 κατάφερε να περάσει την Σερβία και την Σκωτία έχει 11 σουτ στον στόχο...πάσες όμως ατελείωτες, 58% κατοχή μπάλας τρίτη έπιδοση πίσω από Γερμανία και Πορτογαλία 1862 πάσες από αυτές στην συντριπτική τους πλειοψηφία παράλληλα και προς τα πίσω, ούτε σέντρες δεν δοκιμάζει μόλις  23...κανένα ρίσκο, να μην συμβαίνει τίποτα στο ματς αυτός είναι ο στόχος, το κατάφερε γιατί αμυντικά δεν απειλείται καθόλου έχει μόνο 1,15 Xgoals εναντίον της μακράν η καλύτερη επίδοση. Δεν υπάρχει κανένα επιθετικό πλάνο, ούτε για αντεπιθέσεις, ούτε για οργανωμένες επιθέσεις, ο Σάουθγκέιτ ζει στον δικό του κόσμο απορεί γιατί τους γιούχαραν οι οπαδοί τους μετά το 0-0 με την Σλοβενία και την πρώτη θέση στον όμιλο. Είναι φανερό ότι κομβικοί παίκτες σέρνονται, Μπέλιγχαμ, Σάκα, Τρίπιερ, Κέιν, Φόντεν δεν είναι κανένας σε καλή κατάσταση, δεν τους βοηθάει και ο προπονητής...να τους δώσει ανάσες, έχει το ρόστερ να το κάνει ειδικά επιθετικά...αλλά μοιάζει εγκλωβισμένος. Το μόνο που είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας και ίσως έχει δίκιο ότι οι παίκτες του δεν έχουν την ενέργεια να πιέσουν ψηλά και να κλέψουν μπάλα...για αυτό πάει σε πιο set παιχνίδι. Πίεση που τσακίζει κόκαλα πάνω τους από τον κόσμο, τον τύπο και τους παλαίμαχους, μοιάζουν καταδικασμένοι να αποτύχουν για ακόμη μια φορά, σαν παίζουν σε σκοτάδι αισθάνονται...

Η νίκη στην πρεμιέρα με το Βέλγιο έδωσε την πρόκριση στην Σλοβακία, τεράστια επιτυχία για το ποδόσφαιρο της χώρας. Εντυπωσιακό ότι προηγήθηκε και στα τρία ματς, κράτησε την νίκη μόνο στο πρώτο με μπόλικη δόση τύχης. Αμύνεται αρκετά βαθιά, αλλά έχει άμυνα με συνοχή και σκληράδα, δέχτηκε 4,40 xgoals αλλά δέχτηκε μόνο 3. Ο Σκρίνιαρ ηγέτης κάνει καλό δίδυμο με τον Βάρβο της Κοπεγχάγης, ενώ ο Χάντσκο αριστερά είναι απροσπέλαστος, αλλά δεν βοηθά επιθετικά. Η τριάδα στο κέντρο με Λομπόκτα που κάνει εκπληκτικό τουρνουά, Κούτσκα και Ντούντα έχουν καλή χημεία, κρατάνε μπάλα και δεν αφήνουν να πιεστεί η άμυνα τους. Στην επίθεση χωλαίνουν, δεν απειλούν αρκετά, αλλά είναι αρκετά αποτελεσματικοί όμως με μόλις 2,30 Xgoals έχουν πετύχει 3 γκολ. Μένουν από δυνάμεις στο τελευταίο κομμάτι του ματς, το πλήρωσαν με τους Ουκρανούς, γλίτωσαν από τους Βέλγους παρά την αφόρητη πίεση, ενώ με την Ρουμανία μετά το 60' και με την καταρρακτώδη βροχή απλά περίμεναν να τελειώσει το ματς στο βολικό 1-1 και για τους δύο. Η πιο ήσυχη ομάδα με μόλις δύο κίτρινες κάρτες

Θα καταφέρουν να μείνουν έξω από την Σλοβακία...αν δεν βελτιωθούν έστω λίγο δεν το αποκλείω. Με τον τρόπο που παίζουν οι Άγγλοι πρώτοι επιλογή το under στο 1,75. Μου λείπει ένα κάτι από την Σλοβακία για να ποντάρω πάνω της...όσο άθλιοι και να είναι οι Άγγλοι. Ένα bet builder με τις πάσες των Ράις, Γουόλκερ, Στόουνς...αυτοί οι τρεις την κάνουν βόλτα την μπάλα.

ΙΣΠΑΝΙΑ-ΓΕΩΡΓΙΑ: Γεμάτη φρεσκάδα η εντυπωσιακή Ισπανία, ήταν η μόνη που τέλειωσε με τρεις νίκες και χωρίς να δεχτεί γκολ την φάση των ομίλων. Πιέζει αφόρητα τον αντίπαλο και πηγαίνει σε άμεσες επιθέσεις με τους Πέδρι, Γιαμάλ, Γουίλαμς...ο Μοράτα παίζει σαν δεκάρι και περισσότερο τους χαλάει επιθέσεις παρά τους φτιάχνει. Εντυπωσιακό ότι την βρίσκουμε πρώτη σε ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν σε αντεπίθεση με 6,  δεύτερη σε φάουλ που έχει κάνει με 46, ενώ είναι μόλις 10η σε κατοχή μπάλας και ολοκληρωμένες πάσες, η  εποχή του τίκι τάκα μας έχει αποχαιρετήσει. Φαμπιάν Ρούιθ εκπληκτικός με τον Ρόντρι να κάνει την βρώμικη δουλειά. Ο Κουκουρέγια ίσως το καλύτερο μπακ στην διοργάνωση βάση των εμφανίσεων του στα δύο πρώτα ματς. Ο Καρβαχάλ παίζει με την ψυχολογία του σκόρερ στον τελικό του Champions League και κρατάει άψογα την θέση του, Λε Νορμάντ και Λαπόρτ σταθεροί αλλά ο πρώτος κάνει μερικά επιπόλαια μαρκαρίσματα λόγω υπερβολικού ενθουσιασμού...δεν εμπνέει εμπιστοσύνη ο Σιμόν κάτω από τα δοκάρια. Τα νοκ άουτ θέλουν και εμπειρία εκτός από όλα τα υπόλοιπα...η Ισπανία υστερεί σε αυτό  το κομμάτι.

Η Γεωργία ζει την εβδομάδα ''στον έβδομο ουρανό όλοι αδέρφια'', φοβερή εμφάνιση κόντρα στην αδιάφορη βέβαια Πορτογαλία πήρε μια τεράστια νίκη που την έστειλε στα νοκ άουτ στην πρώτη παρουσία της σε τελική διοργάνωση. Η πεντάδα στην άμυνα αυτή την φορά ήταν σταθεροί, ο Μαμαντασβίλι συνέχισε τον χαβά του. Παρά την βελτιωμένη εικόνα, με 8,12 xgoals έχει μακράν την χειρότερη επίδοση με την  Πολωνία που ακολουθεί να έχει 5,88 Xgoals. Eίνα πρώτη σε όλες τις κατηγορίες της άμυνας, κλεψίματα, απομακρύνσεις, τάκλιν...αλλά φάουλ κάνει ελάχιστα με μόλις 21. Απίθανες εμφανίσεις ο χαφ Κοχοροστασβίλι που είναι κορυφαίος σε κερδισμένες μπάλες με 26, έχει μπει σε 34 μονομαχίες έχοντας κερδίσει τις 20, ενώ είναι 4ος σε χιλιόμετρα με 36,1. Το καλύτερο για το τέλος άφησε ο Καρβαχτσέλια με την εντυπωσιακή του εμφάνιση με την Πορτογαλία. Παρά την αμυντική τακτική βρίσκει τρόπο να απειλεί σε αντεπιθέσεις.

Η Ισπανία είναι ανώτερη από την φιλόδοξη Γεωργία και θα βρει τον τρόπο να προκριθεί, όσο χαμηλά και να αμυνθούν οι Γεωργιανοί, η πίεση των Ισπανών θα τους πνίξει και με την εικόνα τους αμυντικά δεν νομίζω να καταφέρουν να μείνουν αλώβητοι, πόσα να πιάσει ο Μαρμαντασβίλι, είναι έτοιμος και σπαθιά να καταπιεί αν χρειαστεί. Χωρίς άγχος ο Καρβαχτσέλια και η παρέα του μπορούν σε μια αντεπίθεση να σπάσουν το pressing και να πετύχουν ένα τουλάχιστον γκολ. Στο 2,50 το γκολ-γκολ και θα είναι η μόνη επιλογή μας, μαζί με νίκη των Ισπανών πάει στο 3,50. Βρήκαν τρόπο να σκοράρουν στα τρία ματς των ομίλων ας σπάσουν και την μηδέν των Ισπανών στην άμυνα.


ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ &ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ 2,70

ΕΛΒΕΤΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ Χ 2,90

ΙΣΠΑΝΙΑ-ΓΕΩΡΓΙΑ 1 & ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ 3,50


ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ 6,00

ΕΛΒΕΤΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ 0-0  


ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ 

Α. ΚΡΙΣΤΙΕΝΣΕΝ(ΔΑΝΙΑ) 23,00



ΔΥΑΔΑ ΚΑΡΤΕΣ

ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΙΤΡΙΝΗ ΑΝΤΕΡΝΣΕΝ(ΔΑΝΙΑ) 4,00

ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΙΤΡΙΝΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ(ΕΛΒΕΤΙΑ) 4,00


ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΣΙΣΤ 

ΕΡΙΚΣΕΝ(ΔΑΝΙΑ) 7,00


ΜAN OF THE MATCH 

ΝΤΟΝΑΡΟΥΜΑ 13,00


OΦΣΑΪΝΤ

ΕΛΒΕΤΙΑ ΟVER 1,5 OΦΣΑϊΝΤ 3,40

ΕΛΒΕΤΙΑ ΟVER 2,5 OΦΣΑΪΝΤ 7,50


BET BUILDER 5,50

ΡΑΪΣ ΟVER 72,5 ΠΑΣΕΣ,ΣΤΟΟΥΝΣ ΟVER 81,5 ΠΑΣΕΣ, ΓΟΥΟΚΕΡ ΟVER 75,5 ΠΑΣΕΣ,UNDER 2,5 ΓΚΟΛ


Update

Περιμέναμε μέτρια την Ιταλία δεν λέω... αλλά η χθεσινή εμφάνιση ήταν όχι απλά μέτρια τραγική, δίκαια και εύκολα η Ελβετία πήρε την πρόκριση. Το άλλο ματς είχε την εικόνα που περιμέναμε με αρκετές φάσεις και ρυθμό. Στο τσακ δεν πληρωθηκαμε το γκολ -γκολ πάλι καλά η κάρτα του Άντερσεν μας έδωσε πίσω αρκετά από το χτεσινό ποντάρισμα μας. Για τα σημερινά τα έχουμε γράψει θα προσθέσουμε ένα betbuider με φάουλ και τάκλιν, αφού η Ισπανία είναι δεύτερη στα περισσότερα φάουλ που κάνει και η Γεωργία πρώτη σε τάκλιν.  Ο ΛεΝορμάντ με 6 φάουλ και μια κίτρινη σε δύο ματς είναι αυτός που πέφτει πρώτος και δυναμικά στον επιθετικό δηλαδή στον Καρβακτσέλια σήμερα...





Αν συνδυάσουμε τα δύο bet buider από τα δύο ματς (5,50 και 6,00) παίρνουμε μια ωραία απόδοση 33,00!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου