Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ, ΚΑΡΤΕΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΣΟΜΠΟΖΛΑΪ



Δεν είδαμε κάτι εντυπωσιακό στα χτεσινά ματς, η Τσεχία όπως περιμέναμε δυσκολεύτηκε πάρα πολύ να σκοράρει βρήκε και τον εκπληκτικό Μαμαρνατσβίλι μπροστά της...η Γεωργία είχε την ευκαιρία της να κλέψει το ματς στην τελευταία φάση και να μας δικαιώσει αλλά την πέταξε στα περιστέρια. Στην πρώτη αγωνιστική παίξαμε αποκρούσεις Μαμαρντασβίλι και κάρτα Κάσια...δεν μας έκατσε, στο χτεσινό ματς βγήκαν και τα δύο. Η κακή αμυντική λειτουργία των Τούρκων όπως περιμέναμε τους πρόδωσε...αλλά ήταν εκνευριστικό το γεγονός πως μετά το 2-0 ουσιαστικά παράτησαν το ματς και δεν πάλεψαν έστω να μειώσουν. Ο Μαρτίνεθ σαν το γύρισε το μπιφτέκι, άφησε στην άκρη τα πειράματα και με το κλασικό 4-3-3 τα πράγματα ήταν πιο απλά, το πρόβλημα με την υπερβολική  τροφοδότηση του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν λύθηκε φυσικά, αυτό θα παραμείνει ως το τέλος. Τέλος οι Βέλγοι με τον 37χρόνο Βερτόγκεν στην ενδεκάδα είχαν καλύτερη εικόνα αμυντικά και έκανα στιβαρή εμφάνιση με ηγέτη τον Ντε Μπρούινε. Η Ρουμάνια παρότι της στράβωσε μόλις στο 2' το ματς δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε να έχει συνοχή και ομαδικότητα ως το τέλος του αγώνα. Γενικά διαβάζουμε καλά τα ματς...αλλά δεν μας κάθονται οι λεπτομέρειες.

ΣΚΩΤΙΑ-ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Για να έχουν ελπίδες πρόκρισης μέσο της 3ης θέσης θέλουν αποκλειστικά νίκη και οι δύο με την Σκωτία να έχει περισσότερες πιθανότητες. Εκτός από την νίκη θα χρειαστούν και καλύτερο συντελεστή γκολ...όποτε θα ψάξουν και νίκη με παραπάνω από ένα γκολ. Η άμυνα της Σκωτίας ποτέ δεν ήταν το όπλο κρατώντας το μηδέν μόνο με το Γιλβαρτάρ στα τελευταία 11. Ενώ ουσιαστικά θα παίξουν και χωρίς τους δύο από τους τρεις βασικούς στόπερ με τον Τίρνεϊ να είναι τραυματίας και τον Πόερτους τιμωρημένος, μην ξεχνάμε και ότι λείπουν από το ρόστερ οι δύο πρώτοι δεξιοί μπακ με τον Ράλτσον να είναι βασικός από ανάγκη. Από την άλλη επιθετικά με ΜακΤόμινεϊ, ΜακΓκίν και Ρόμπερτσον θα δημιουργήσουν φάσεις ενώ είναι καλοί και στα στημένα. Η Ουγγαρία είχε βελτιωμένη εικόνα με την Γερμανία αλλά δεν γλίτωσε την ήττα παρότι άγγιξε το γκολ. Πλέον με συντελεστή 1-5 στα γκολ είναι πιθανόν να μην τους αρκεί μόνο μια απλή νίκη, οπότε αναγκαστικά θα παίξουν επίθεση. Το γκολ-γκολ και οver θα είναι η επιλογή μας για ένα ματς που όπως και να πάει το σκορ θα υπάρχει πίεση για παραπάνω γκολ, ίσως ανοίξει και ακόμα παραπάνω. Δεν αποκλείω να δούμε και πολλές μονομαχίες και σκληρό παιχνίδι με κάρτες από τον Αργεντίνο ρέφερι. Ήρθε η ώρα να σκοράρει και να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και ο Σόμποζλάι και θα κάνουμε ένα betbuilder πάνω του, έχει πολλά νεύρα πάντως και δεν αποκλείεται να κιτρινιστεί και πάλι όπως και με τους Γερμανούς. Ωραίο σενάριο κάνει ηγετική εμφάνιση οδηγεί την Ουγγαρία στην νίκη και ίσως στην πρόκριση και χάνει το νοκ άουτ με δεύτερη κίτρινη κάρτα...


ΕΛΒΕΤΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Ανέβηκε ο βαθμός δυσκολίας για τους Γερμανούς απέναντι στους Ούγγρους αλλά τα κατάφεραν σχετικά εύκολα, απειλήθηκαν αρκετά πάντως σε σχέση με το πρώτο ματς και οι Ούγγροι είχαν πάνω από 1,00 xgoals. Ο Νάιγκελσμαν είπε πως δεν θα κάνει πολλές αλλαγές για να μην χάσει η ομάδα τον ρυθμό της. Η Ελβετία δεν ήταν τόσο καλή με την Σκωτία, έδειξε να συμβιβάζεται από ένα σημείο και μετά με την ισοπαλία που ουσιαστικά της έδωσε την πρόκριση. Ο Γιακίν έβαλε τον Σακίρι στην ενδεκάδα για βρει ένα υπέροχο γκολ. Η Ελβετία για να μείνει τρίτη πρέπει να χάσει και η Σκωτία να κερδίζει με 3 ή 4 γκολ διαφορά την Ουγγαρία. Ουσιαστικά έχει προκριθεί και θέλει την νίκη για να πάρει την πρωτιά από την Γερμανία, δεν έχει λόγο να κλειστεί και να περιμένει αφού δεν έχει να χάσει κάτι. Και εδώ περιμένουμε ανοιχτό ματς χωρίς άγχος με αρκετά γκολ.

Δυάδα 5,00
ΕΛΒΕΤΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ&ΟVER
ΣΚΩΤΙΑ-ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ & OVER

Bet Builder 10,00
over 0,5 καρτες στο 1οημίχρονο
οver 1,5 κάρτες Σκωτία
οver 1,5 κάρτες Ουγγαρία
κόκκινη κάρτα στον αγώνα



Bet Builder 71,00
κίτρινη κάρτα ΜακΚένα, Ράλτσον, Όρμπαν 





Να έχει οver 2,5 σουτ στο τέρμα 10,00
ΣΌΜΠΟΖΛΑΪ 


Βet Builder 46,00
ΣΟΜΠΟΖΛΑΪ να σκοράρει ή να δώσει ασίστ, οver 2,5 σουτ στο τέρμα , κίτρινη κάρτα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου