Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

ΜΕ ΤΣΑΛΧΑΝΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΓΚΟΛ



Εξαιρετική η Αυστρία κοίταξε στα μάτια την Γαλλία και θα μπορούσε με λίγο τύχη να πάρει κάτι από το ματς, κατάφερε να πάρει την κατοχή μπάλας, κάτι που δεν είναι και λίγο. Τεράστιο λάθος ότι υποτίμησα τον Καντέ, ο τύπος χτες ήταν με διαφορά ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου και ίσως ο λόγος που η Γαλλία δεν γκέλαρε. Η Ουκρανία έκανε λάθη αυτοπεποίθησης και ήταν φανερό πως δεν είχαν την προσωπικότητα να επανέλθουν στο ματς κόντρα σε μια άκρως μαχητική Ρουμανία με εξαιρετική άμυνα όπως περιμέναμε αλλά και φοβερά τελειώματα. Το Βέλγιο συνέχισε από εκεί που τέλειωσε το Μουντιάλ...με μοιραίο όπως περιμέναμε τον Λουκάκου και άμυνα-τρικυμία που δεν εμπνέει σε καμία περίπτωση εμπιστοσύνη. Με αρκετή αυταπάρνηση, τύχη και γίγαντες του Λομπότκα, Σκρίνιαρ οι Σλοβάκοι πήραν την νίκη και είναι κοντά στην πρόκριση. Δύο τελευταία ματς σήμερα για να έχουμε εικόνα από όλες τις ομάδες.


 ΤΟΥΡΚΙΑ-ΓΕΩΡΓΙΑ: Οι αποδόσεις δεν βοηθούν με την Τουρκία να είναι φαβορί του 1,65...όπως τονίσαμε στην ανάλυση μας, ο Μοντέλα έχει στην σύνθεση του ένα αρκετά νεανικό και ταλαντούχο σύνολο με ηγέτη τον Τσαλχάνογλου. Από την άλλη η Γεωργία περιμένει τα πάντα από τον Καρβαχτσέλια, άντε και από τον εξαιρετικό τερματοφύλακα της Βαλένθια Μαμαρντασβίλι. Με 5 στην άμυνα οι Γεωργιανοί και τριάδα στόπερ που δεν στρίβει με τίποτα...Υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά για την ενδεκάδα της Τουρκίας, ειδικά για την επίθεση. Στην αμυντική μετάβαση έχουν θέμα οι Τούρκοι αφού δεν έχουν καθαρό αμυντικό χαφ στην σύνθεση τους και ίσως εκεί βρει χώρο να χτυπήσει η Γεωργία, από την άλλη αν οι Τούρκοι προηγηθούν και κάνει το λάθος να ανεβάσει γραμμές η Γεωργία θα φάει πολλά...Το ματς θα είναι μονόπλευρο με την Τουρκία να είναι μόνιμα στην επίθεση. Θα πάρουμε το οver στο 2,00, το γήπεδο θα είναι κατάμεστο από Τούρκους που θα δώσουν έξτρα ώθηση στους παίκτες της χώρας τους. Θα κάνουμε και ένα bet builder, ο Τσαλχάνογλου εκτελεί φάουλ, πέναλτι και σουτάρει από μακριά κάτι που θα έχει την ευκαιρία να κάνει σήμερα αφού η Γεωργία θα αμύνεται χαμηλά και τα μακρινά σουτ θα είναι τρόπος απειλής. Το να βρει ο αρχηγός της Τουρκίας δύο φορές σε σουτ εστία πληρώνει 8,00, ενώ το ένα σουτ μαζί με με 6 αποκρούσεις του τερματοφύλακα της Γεωργίας πληρώνει 6,5, είπαμε ότι περιμένουμε σφυροκόπημα. Μου έχει μείνει από το ματς της εθνικής μας του Κάσια...στα 36 του βγάζει το ψωμί του στην Σλοβακία, βαρύς με αργές αντιδράσεις, είναι αρχηγός αλλά στο 5,50 θα παίξω να πάρει κάρτα.




ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΤΣΕΧΙΑ: Πρεμιέρα για την γεμάτη υψηλές προσδοκίες Πορτογαλία απέναντι στην Τσεχία που είναι η ομάδα με το πιο νεανικό ρόστερ στην διοργάνωση. Θα είναι χρήσιμο για συμπεράσματα το ματς, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα ξεκινήσει και περιμένουμε να δούμε αν θα μας δικαιώσει που τον περιμένουμε κακό...ή θα μας εκθέσει όπως ο Καντέ χτες. Θα θέλαμε ένα γκολ για τον Κρέιτσι που όπως γράψαμε στην ανάλυση (ΕΔΩ), πήρε μεταγραφή οριστικά για την Χιρόνα....ας το γιορτάσει με ένα γκολ. Με τον Μαρτίνεθ στον πάγκο παίζει αρκετά επιθετικά η Πορτογαλία και με την Τσεχία να μην σκοράρει εύκολα, αλλά να βρίσκει τρόπο να πετυχαίνει τουλάχιστον ένα γκολ...θα πάμε με ανοιχτό ματς και γκολ. Όποιος δεν έπαιξε τον Κρεϊτσι να βγει πρώτος σκόρερ της Τσεχίας μπορεί να τον ποντάρει να σκοράρει σήμερα στο 12,00.


ΔΥΑΔΑ

ΤΟΥΡΚΙΑ-ΓΕΩΡΓΙΑ ΟVER 2,00

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΤΣΕΧΙΑ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ &ΟVER 2,20


ΟVER 1,5  ΣΟΥΤ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ

ΤΣΑΛΧΑΝΟΓΛΟΥ(ΤΟΥΡΚΙΑ) 8,00


BET BUILDER 6,5

ΤΣΑΛΧΑΝΟΓΛΟΥ(ΤΟΥΡΚΙΑ) ΟVER 0,5 ΣΟΥΤ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ

ΜΑΜΑΝΤΑΣΒΊΛΙ(ΓΕΩΡΓΙΑ) ΟVER 5,5 ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΙΣ


ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ 

ΚΑΣΙΑ(ΓΕΩΡΓΙΑ) 5,50

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου