Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΠΑΜ



Χωρίς πολλές συγκινήσεις η χθεσινή μέρα, ένα αρκετά ισορροπημένο Σλοβενία-Δανία ήρθε δίκαια ισόπαλο με καμία από τις δύο να μην πείθουν. Η Σλοβενία έστω ανορθόδοξα έχει τρόπο να απειλεί και βρήκε δίχτυα για 20η φορά στα τελευταία 21 ματς. Η Δανία με πρωταγωνιστή τον Έρικσεν έδειξε αρκετές αδυναμίες στην δημιουργία. Πολύ καλός ο Τσέριν...κλασικός Σπόραρ μέσα σε όλες τις φάσεις αλλά μαλωμένος με το γκολ. Σαν να παίζει με χαλινάρι ήταν η Αγγλία προβλημάτισε, απείλησε ελάχιστα, μπορεί να μην απειλήθηκε σοβαρά αλλά η εικόνα να παίζει άμυνα μέχρι και ο Κέιν έξω από την περιοχή της στο τέλος, ήταν τουλάχιστον ανησυχητική. Το πείραμα με τον Άρλοντ δεν πέτυχε, σαν να τρέμει να αλλάξει πράγματα ο Σάουθγκέιτ, τρομερή πίεση πάνω τους. Οι Σέρβοι έχασαν ένα ημίχρονο παίζοντας φοβικά...όταν ανέβηκαν έδειξαν να έχουν μονότονο τρόπο ανάπτυξης με πολλές σέντρες. Κόντρα σε μια λειψή λόγω των απουσιών Πολωνία η Ολλάνδια βρήκε ζόρια και χρειάστηκε το όρθιο ξύλο Βέργκοχοστ για να πάρει το ματς. Ο Κούμαν είναι μπερδεμένος και δεν έχει τρόπο να εκμεταλλευτεί το ρόστερ του. Βρήκε τουλάχιστον τον αριστερό μπακ με τον Άκε να είναι ο κορυφαίος του γηπέδου. Στοιχηματικά δεύτερη σερί μέρα πήγαμε άπατοι...ας ελπίσουμε να μην τριτώσει το κακό. Πάμε να δούμε τα ματς της Δευτέρας με το καμάρι μας την Αυστρία να μπαίνει στην μάχη.


 ΑΥΣΤΡΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ: Δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά, όσοι διαβάσατε το πρώτο κείμενο με τις αναλύσεις των ομάδων, γνωρίζετε την πίστη που έχουμε στην Αυστρίαζ( ΕΔΩ το κείμενο για όσους δεν το έκαναν). Περιμένω να βγάλουν στο χορτάρι την ενέργεια, τα τρεξίματα που τους έχει περάσει ο Ράνκινγκ στο παιχνίδι τους, αν τα καταφέρουν πιστεύω θα αιφνιδιάσουν τους Γάλλους που τους περιμένω λίγο χαλαρούς και υπερόπτες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η τριάδα στο κέντρο θα είναι Καντέ, Ραμπιό και Γκριενζμάν...μας κάνει, ο τωρινός Καντέ δεν έχει καμία σχέση με τον κανονικό, Γκριεζμάν, Ραμπιό δεν μαρκάρουν, υπάρχει περιθώριο να χτυπήσει εκεί η Αυστρία με το ανελέητο pressing της, Στα τελευταία 15 έχουν μόλις μία ήττα, διψούν για διάκριση και πίνουν νερό στο όνομα του προπονητή τους που έμεινε πιστός στην ομάδα παρά την πρόταση από την Μπάγερν. Δεν έχουν παίκτες αστέρια, αλλά είναι μια ταλαντούχα ομάδα με καλό κλίμα. Κρατάμε το εξής...στα τέσσερα τελευταία ματς η Αυστρία άνοιξε το σκορ πριν το 10' λεπτό (με Ελβετία στο 5΄, με Σερβία στο 10', με Τουρκία στο 2', με Σλοβακία στο 1'), ενώ αν τα κάνουμε έξι άνοιξε το σκορ με Γερμανία στο 29' και με Εσθονία στο 26'. Μπαίνουν φουριόζοι στα ματς και να πετύχουν γκολ μέχρι το 10' πληρώνει 8,80. ενώ να ανοίξει το σκορ γενικότερα το βρίσκουμε στο 3,25. Πάμε και με τρέλα και στον άσο.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Την Ρουμανία να παίζει συντηρητικά με μεγάλη προσοχή στην άμυνα και μεγάλη πειθαρχία. Αυτός ήταν ο δρόμος που την έφερε εδώ με 5 γκολ μόλις παθητικό και στην πρώτη θέση μπροστά από Ελβετία και Ισραήλ. Δεν υπάρχει μεγάλη ατομική ποιότητα σε αυτή την ομάδα και πολλοί από το ρόστερ δεν έχουν παραστάσεις σε τέτοιο επίπεδο. Η Ουκρανία έχει φιλοδοξίες σε αυτήν την διοργάνωση, διαθέτει ρόστερ με ταλέντο και παίκτες που έχουν κάνει φοβερές χρονιές, επίσης με προπονητή Ρεμπρόφ και πρόεδρο της ομοσπονδίας Σεβτσένκο είναι βέβαιο πως θα έχουν σωστή καθοδήγηση. Ένα έξτρα μεγάλο κίνητρο για την Ουκρανία είναι φυσικά ο πόλεμος πίσω στην χώρα τους, θέλουν πάρα πολύ να δώσουν χαρά στους συμπατριώτες τους. Το άγχος της πρεμιέρας και η σκληρή άμυνα των Ρουμάνων με φοβίζει για να πάω με τον άσο στο 1,90. Δώστε προσοχή στο νέο αστέρι των Ουκρανών τον 21χρόνο Σουντάκοφ, είναι δεκάρι παίζει ακόμα στην Σαχτάρ και σε 5 συμμετοχές φέτος με την εθνική έχει 4 ασίστ, στο 6,50 η επιλογή.

ΒΕΛΓΙΟ-ΣΛΟΒΑΚΙΑ: Το Βέλγιο μπαίνει στην διοργάνωση με λιγότερες προσδοκίες από τις προηγούμενες χρονιές και ρόστερ με αρκετά κενά ειδικά στην άμυνα και στους τερματοφύλακες. Από την άλλη επιθετικά έχει ποιότητα με Ντε Μπροίνε, Ντοκού, Τροσάρντ, Οπέντα, Μπακαγιόκο και Λουκάκου. Από την άλλη οι Σλοβάκοι δίνουν το παρών σε τρίτο σερί Euro, δεν εντυπωσιάζουν άλλα έχουν έναν έμπειρο κορμό και έχουν άμυνα που δύσκολα αποσυντονίζεται. Παίζουν δυνατά και είναι ομάδα που παίρνει πολλές κάρτες, οπότε θα ψαχτούμε σε αυτό το κομμάτι. Ο Χάντσκο της Φέγενορντ είναι μια περίπτωση που πρέπει να προσέξουμε,εξαιρετικός φέτος, παίζει αριστερό μπακ στην Σλοβακία, έχει 5 ασίστ με την εθνική...στο 11,00 ίσως υπάρχει ενδιαφέρον να δώσει μία και αύριο. Για κάρτες θα κάνουμε update στα social media μόλις έχουμε ενδεκάδες.


ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ (Novibet)

ΑΥΣΤΡΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ 1 6,40 


Να σκοράρει μέχρι το 10:00 (Novibet)

ΑΥΣΤΡΙΑ  8,80


Να δώσει ασίστ μονά

ΣΟΥΝΤΑΚΟΦ(ΟΥΚΡΑΝΙΑ) 6,50

ΧΑΝΤΣΚΟ(ΣΛΟΒΑΚΙΑ) 11,00



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου