Κυριακή 13 Απριλίου 2014

ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ''ΕΛΑΦΡΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ''

Απόλλων Σμύρνης και τα μυαλά στα κάγκελα 
Mια χαρά μας έκατσε το μπάζο η Ολανένσε χτες, το έβγαλε το διπλό και μας πλήρωσε σε καλή απόδοση και κλείσαμε την μέρα με κέρδος. Σήμερα θα πάμε στο ίδιο στυλ, μια τριάδα και δύο μονά αποδεκτά, με γεύση από Superleague.



ΑΡΗΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΟΒΕΡ 3,5: Τελευταία παράσταση για τον Άρη, θα προσπαθήσει να είναι θετική. Ο ΠΑΣ δεν έχει κανένα άγχος, έχει τους παίχτες μεσοεπιθετικά να κάνει την ζημιά, αρκεί να έχουν όρεξη... Με τις ομάδες να είναι χαλαρές περιμένω να κάνουν το ματς τσίρκο.


ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ ΟΒΕΡ 3,5: Mισός ταξίδεψε στην Λιβαδειά ο ΠΑΟΚ, αλλά θέλει την νίκη για να πάρει ίσως ακόμα ένα πόντο στα πλέι οφ. Οι νεαροί Σαββίδης,Κουλούρης και Κιοσέ θα βρίσκονται στην εντεκάδα, όπως και ο Κατσικάς. Οι γηπεδούχοι δεν θέλουν να χαλάσουν το σερί στην έδρα τους και θα χτυπήσουν το ματς. Ματς με γκολ περιμένω, κάτι αντίστοιχο με το 4-3 πριν δύο χρόνια.

ΣΟΥΟΝΣΙ-ΤΣΕΛΣΙ 2: H Tσέλσι θα βρει τον τρόπο να καθαρίσει το ματς και να εκμεταλλευτεί  τις απώλειες που θα έχουν οι Λίβερπουλ και Σίτι από το μεταξύ τους ματς. Εκεί που δυσκολεύεται φέτος η ομάδα του Μουρίνιο είναι οι κλειστές άμυνες, η Σουόνσι παίζει επιθετικά και θα βρουν χώρους οι ''μπλε''. Διπλό στο 1,80 και πιθανό οβερ.

τριάδα απόδοση 16,53 ποντάρισμα 20 μονάδες
ΑΡΗΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΟΒΕΡ 3,5
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ ΟΒΕΡ 3,5
ΣΟΥΟΝΣΙ-ΤΣΕΛΣΙ 2


ξέρετε πολλές ομάδες που να έχουν ιδρυθεί το 1889
ΧΑΛ-ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ 2: Ημιτελικός στο Γουέμπλει με τον νικητή να αντιμετωπίζει την Άρσεναλ στον τελικό. Μπορεί τις ομάδες να χωρίζουν δύο κατηγορίες αλλά η φανέλα της Σέφιλντ είναι πολύ πιο βαριά. Τα δύο επιθετικά όπλα της Χαλ(Γέλαβιτς και Λονγκ) που απέκτησε τον Ιανουάριο δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, ο ηγέτης στο κέντρο Χάντλεστουν είναι εξαιρετικά αμφίβολος. Στο κύπελλο Αγγλίας οι εκπλήξεις είναι συνηθισμένο φαινόμενο... το 5,50 της Σέφιλντ θα τιμηθεί.

μονό αποδεκτό απόδοση 5,50 ποντάρισμα 20 μονάδες
ΧΑΛ-ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ 2


Απόλλων Σμύρνης και τα μυαλά στα κάγκελα
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 2: Μπορεί να φάει και 5 γκολ αλλά ο Απόλλων αξίζει πονταρίσματος. Είμαστε σίγουροι πως οι παίχτες του θα κάνουν κατάθεση ψυχής στο γήπεδο και θα τα δώσουν όλα. Ο Ολυμπιακός δεν έχει το παραμικρό κίνητρο, ο Μίτσελ θα κάνει αλλαγές και το μυαλό όλων θα είναι στην Τούμπα... Όσο και να προσπάθησαν να φέρουν κόσμο στο γήπεδο, λογικά το γήπεδο δεν θα γεμίσει... το διπλό στο 8,00

μονό αποδεκτό απόδοση 8,00 ποντάρισμα 20 μονάδες
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 2 :

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 2000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 450
ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ 12/04 110
ΝΕΑ ΚΑΒΑ 560
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 60
ΚΑΒΑ 500

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου