Σάββατο 12 Απριλίου 2014

ΤΟ ΜΠΑΖΟ, Η ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΒΕΡ



Το γαλλικό χιναράκι δεν ήρθε ποτέ και έτσι δεν πληρωθήκαμε χτες. Σήμερα Σάββατο πολλές επιλογές πάμε να δούμε τι κρατήσαμε.



ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΕΒΕΡΤΟΝ ΟΒΕΡ: Aπό τα τελευταία χαρτιά για τους γηπεδούχους αν θέλουν να σωθούν χρειάζονται απαραίτητα την νίκη. Η Έβερτον με την νίκη της επί της Άρσεναλ κρατάει πλέον την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ στα χέρια της, όμως θέλει μόνο νίκες από εδώ και πέρα. Σε ένα ματς που και οι δύο καίγονται για την νίκη θα πάω με το οβερ.

ΓΚΟ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΙΣ-ΧΕΡΕΝΦΕΝ ΟΒΕΡ 3,5: Σε εξαιρετική κατάσταση και οι δύο, έχουν πετύχει τους στόχους της για φέτος. Οι γηπεδούχοι με τις δύο συνεχόμενες νίκες σώθηκαν, ενώ η Χέρενφεν με το εμφατικό 3-0 επί της Αιντχόβεν εξασφάλισε την παρουσία της στα πλέι οφ. Χωρίς άγχος και οι δύο μπορούν να μας προσφέρουν ένα ματς με πολλά γκολ.

ΣΟΣΟ-ΤΟΥΛΟΥΖ ΟΒΕΡ: H Σοσό θέλει μόνο την νίκη για να κρατηθεί ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής καθώς αυτή την στιγμή βρίσκεται στο -8 από αυτήν. Η Τουλούζ κυνηγάει την ευρωπαική έξοδο αλλά έχει μείνει πίσω και θέλει μόνο την νίκη σήμερα. Η Τουλούζ έχει 9 οβερ στα τελευταία 12. Το ματς μοιάζει με το Σάντερλαντ- Έβερτον.

τριάδα απόδοση 7,38 ποντάρισμα 25 μονάδες
ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΕΒΕΡΤΟΝ ΟΒΕΡ
ΓΚΟ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΙΣ-ΧΕΡΕΝΦΕΝ ΟΒΕΡ 3,5
ΣΟΣΟ-ΤΟΥΛΟΥΖ ΟΒΕΡ


Δεν έχει κίνητρο η Ρόμα
ΡΟΜΑ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ 2: Η Ρόμα ούτε την Γιουβέντους μπορεί να φτάσει που είναι στο -8, αλλά ούτε η Νάπολι που μπορεί να την φτάσει αφού είναι 8 βαθμούς πιο κάτω. Ουσιαστικά έχει τελειώσει για τους Ρωμαίους, το ρεπορτάζ της Ρόμα σήμερα θυμίζει νοσοκομείο. Μπενατιά, Ντέστρο, Πιάνιτς, Φλορέντσι, Στρότμαν, Μπαλτσαρέτι και εξαιρετικά αμφίβολος ο Τότι. Η Αταλάντα βρίσκεται  σε εξαιρετική κατάσταση και κυνηγάει την έξοδο στην Ευρώπη, μετά από έξι σερί νίκες έχασε από την Σασουόλο. Το διπλό πληρώνει 8,50 και θα το ρισκάρω, καθώς πιστεύω πως από την Ρόμα λείπει πλέον το κίνητρο.

μονό αποδεκτό απόδοση 8,50 ποντάρισμα 20 μονάδες
ΡΟΜΑ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ 2

ΡΙΟ ΑΒΕ-ΟΛΑΝΕΝΣΕ 2: Ξεκάθαρα πράγματα η Ολανένσε είναι μεγάλο μπάζο, βρίσκεται στην τελευταία θέση, αλλά ακόμα ελπίζει σε παραμονή. Σήμερα είναι η ευκαιρία της καθώς η Ρίο Άβε, έχει πάρα πολλές απουσίες και θα αφήσει και   άλλους εκτός καθώς την Τετάρτη υποδέχεται την Μπράγκα στην ρεβάνς του ημιτελικού κυπέλλου με το πρώτο ματς να λήγει 0-0. Σε αυτό το ματς έχουν επικεντρωθεί όλοι στους γηπεδούχους... και το σημερινό μοιάζει με αγγαρεία.

Η μεγάλη Ολανένσε
μονό αποδεκτό 5,50 ποντάρισμα 20 μονάδες
ΡΙΟ ΑΒΕ-ΟΛΑΝΕΝΣΕ 2

Χτες ξέχασα να βάλω τις  μονάδες που πόνταρα, 15 ήταν και θα τις αφαιρέσω σήμερα.

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 2000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 515
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 65
ΚΑΒΑ 450

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου