Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE


Δείτε με ποιον τρόπο η Μπάγερν και η Ατλέτικο Μαδρίτης σφράγισαν την πρόκριση της στα προημιτελικά του Champions League. Vιdeo με τα γκολ.




Η Μπάγερν Μονάχου σφράγισε το εισιτήριο για τους ‘’8’’ του Champions League με την εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 απέναντι στην Άρσεναλ. Για δεύτερη σερί χρονιά η ομάδα του Βενγκέρ σταματάει την πορεία της στην διοργάνωση όπως και πέρυσι, στη φάση των ‘’16’’. 
 
Σε ένα ματς χωρίς πολλές συγκινήσεις αφού η Άρσεναλ παρότι έπρεπε να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 του πρώτου ματς, δεν έμοιαζε διαθετιμένη να πάρει πολλά ρίσκα στο παιχνίδι της και περιμένε την Μπάγερν να κάνει παιχνίδι. Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο με ένα σωστά ακυρωθέν γκολ του Τσάβι Μαρτίνεθ για οφσάιτ, στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για τους γηπεδούχους με τον Σβαϊνστάιγκερ να ανοίγει το σκορ στο 54’. Άμεση απάντηση για την Άρσεναλ με τον Ποντόλσκι στο 57’ ύστερα από λάθος του Λαμ. Η Μπάγερν είχε την πρωτοβουλία μέχρι το τέλος και έχασε καλές ευκαιρίες με τους Μάντζουκιτς και Ρόμπεν, ενώ  ο Μίλερ αστόχησε σε πέναλτι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων .
Δείτε τα γκολ:

Bayern Munich 1-1 Arsenal Full Match Highlights από all-goals

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Λαμ, Μαρτίνεζ, Ντάντε, Αλάμπα, Σβαϊνστάιγκερ, Τιάγκο, Ρόμπεν, Γκέτσε (58’ Κροος), Ριμπερί (85’ Μίλερ), Μάντζουκιτς

Άρσεναλ: Φαμπιάνσκι, Σανιά, Μερτεσάκερ, Βερμάελεν, Αρτέτα (77’ Γκνάμπρι), Τσάμπερλεϊν (84’ Φλαμινί), Καθόρλα, Εζίλ (46’ Ροσίτσκι), Ποντόλσκι, Ζιρού



Η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε με 4-1 επί της Μίλαν και διπλασίασε τις νίκες απέναντι στους Μιλανέζους, παίρνοντας έτσι με πανηγυρικό τρόπο την πρόκριση στους ”8” του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά ύστερα από 17 χρονιά.
Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ντιέγκο Κόστα καθώς πέτυχε δύο γκολ σήμερα, ενώ ήταν ο σκόρερ και του πρώτου αγώνα. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Ατλέτικο άνοιξε  το σκορ 3′ για να πετύχει και στο 85′ το τέταρτο γκολ για την Μαδριλένους. Ενδιάμεσα, είχαν σκοράρει και οι Αρντά Τουράν (40′) και Ραούλ Γκαρθία (71′). Η Μίλαν παρά το αρχικό σοκ με το γρήγορο γκολ που δέχτηκε, αντέδρασε, έφτασε στην ισοφάριση με το γκολ του Κακά στο 27′ και έμοιαζε να πατάει καλύτερα στο χορτάρι. Η χαμένη ευκαιρία του σκόρερ των Μιλανέζων στο 36′ ήταν καθοριστική καθώς λίγο αργότερα ήρθε το γκολ του Αρντά Τουράν και έγειρε οριστικά την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων. Δοκάρι είχε ο Γκάμπι για την Ατλέτικο στο 48′ και ο Ρομπίνιο για την Μίλαν στο 73′.


Δείτε τα γκολ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου