Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΓΚΟΛ...


Τίποτα το συγκλονιστικό χτες, δεν ήθελε για να μας πληρώσει η τρέλα μας στο Σοσιεδάδ-Βαγιεκάνο δύο γκολ θέλαμε ακόμα. Εβδομάδα με Champions League,Europa League αλλά και πολύ Αγγλία. Οι επιλογές μου θα είναι μια τριάδα από το σεντόνι(μόνο στο Παρί-Λεβερκούζεν δεν παίζουμε κάτι) και μια τριάδα βρετανική.

Μπονέρα, ο λόγος που δεν γίνεται να ποντάρεις στην Μίλαν
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΙΛΑΝ 2-3 ΓΚΟΛ: Η Ατλέτικο στο πρώτο ματς έκλεψε την νίκη στο τέλος με ένα γκολ του Ντιέγκο Κόστα, χωρίς να είναι καλύτερη από την Μίλαν που στο πρώτο ημίχρονο πίεσε αρκετά και είχε και δύο δοκάρια. Βλέπω το 7,50 στο διπλό και δελεάζομαι...έχει φανέλα η Μίλαν και δεν είναι Χετάφε για να πληρώνει τόσο πολύ το διπλό...όταν βλέπω όμως την πιθανή εντεκάδα και έχει μέσα τον Μπονέρα αδυνατώ να παίξω το διπλό. Η τακτική του Σιμεόνε είναι γνωστή, δίνουμε την μπάλα στον αντίπαλο, κλείνουμε καλά τους χώρους, παίζουμε δυνατά και χτυπάμε στην κόντρα επίθεση, έχει και το 0-1 του πρώτου ματς έτσι θα παίξει η Ατλέτικο. Από την άλλη ο Σέεντορφ δεν έχει την στόφα μεγάλου προπονητή, δεν περιμένω να ανοιχτεί από την αρχή, θα το πάει συντηρητικά με στόχο να βρει το γκολ σε μια στημένη φάση ίσως. Θα πάω με τα 2-3 γκολ, όσο και να προσέξει η Μίλαν κάποια στιγμή η άμυνα θα κάνει το λάθος. Δεν θα έχει παραπάνω γκολ σίγουρα, μόνο το 1-0 φοβάμαι.

θα βρει τρόπο να σκοράρει
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΑΡΣΕΝΑΛ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: Ελπίδες πρόκρισης δεν έχει σε καμία περίπτωση η Άρσεναλ το 0-2 του πρώτου ματς είναι απαγορευτικό. Η Μπάγερν μοιάζει με τρένο χωρίς φρένα, η μοναδική της αδυναμία είναι η αστάθεια που βγάζει στην άμυνα με τους Ντάντε και Μπόατενγκ να είναι επιρρεπής στο λάθος. Μπορεί να βάλει έστω ένα γκολ η Άρσεναλ, έχει τους παίχτες να εκμεταλλευτούν αυτά τα λάθη που είπαμε. Το γκολ-γκολ στο ταπεινό 1,75.

Κάτι μας χρωστάς Μανουέλ...κανόνισε
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΟΒΕΡ 3,5: Χαστούκια και για τις δύο το Σαββατοκύριακο, μοιάζουν να βρίσκονται σε κακή κατάσταση στο χειρότερο σημείο της σεζόν. Το 0-2 δίνει τεράστιο προβάδισμα στην Μπάρτσα και δύσκολα ανατρέπεται. Στο πρώτο ματς ο Πελεγκρίνι κρύφτηκε, δεν έπαιξε στα ίσια και πήγε να κλέψει το ματς αλά Μουρίνιο... κάτι τέτοιο όμως δεν ταιριάζει στην ομάδα του φάνηκε ξεκάθαρα. Στην ρεβάνς με 0-2 στην πλάτη δεν έχει άλλη επιλογή από το να παίξει φουλ επίθεση και όπου βγει, άλλωστε έχει πλέον και τον Αγουέρο στην διάθεση του. Η Μπαρτσελόνα μετά το ξύλο που έφαγε από την Βαγιαδολίδ θέλει χώρους για να κάνει το παιχνίδι της και θα τους βρει. Περιμένω ματς ροντέο και ίσως ξεφύγει πολύ...προς το παρών κρατάμε το οβερ 3,5 και αύριο ανάλογα με τα σημερινά το ξαναβλέπουμε. Kάτι μας χρωστάνε από το πρώτο ματς...ας μας ξεχρεώσουν.

τριάδα απόδοση 7,25 απόδοση ποντάρισμα 40 μονάδες
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΙΛΑΝ 2-3 ΓΚΟΛ
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΑΡΣΕΝΑΛ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΟΒΕΡ 3,5


Βρετανική ομπρέλα...
τριάδα Αγγλίας απόδοση 12,28 ποντάρισμα 20 μονάδες
ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ-ΜΙΛΓΟΥΟΛ 2(18 ματς χωρίς νίκη η Μπλάκπουλ, από τεράστια εκτός έδρας νίκη επί της Ντέρμπι προέρχεται η Μίλγουολ)
ΓΟΥΟΛΣΟΛ-ΚΡΟΥ ΟΒΕΡ(Πέντε οβερ στα τελευταία έξι η Γούολσολ, 22 σε 35 ματς έχει η Κρου που έχει την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας)
ΣΟΥΙΝΤΟΝ-ΓΟΥΛΒΣ 2(Μας πλήρωσε το Σάββατο η Γουλβς την εμπιστευόμαστε ξανά, 8 συνεχόμενες νίκες με γκολ 21-1, η Σούιντον είναι ντεφορμέ με 5 ματς χωρίς νίκη)

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1500 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 340
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 60
ΚΑΒΑ 280

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου