Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Ο SEXY...ΠΑΟΚ ΤΟΥ ΣΤΕΦΕΝΣ


Πολύ κακή έμπνευση με τον Άρη χτες μας χάλασε μια καλή τριάδα...τεράστιο λάθος το ποντάρισμα πάνω σε μια κακή ομάδα. Το Τορίνο το πάλεψε πήρε το 1-1 στην έδρα της Μίλαν αλλά το πολυπόθητο διπλό δεν ήρθε ποτέ. Οι κουβάδες σερί έγιναν 10 και κάπου πρέπει να σταματήσουμε. Σήμερα θα παίξουμε με τα γκολ.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΟΚ ΟΒΕΡ: Σημαντική ενίσχυση και για τους δύο αλλά προβληματικές άμυνες παραμένουν. Ο Στέφενς θα βάλει στόπερ τον Σκόνδρα πάλι και θα υπάρχει θεματάκι εκεί. Επιθετικά ο ΠΑΟΚ στα τελευταία έδειξε σε φοβερή κατάσταση, θα πάω με το οβερ στο 2,05 περιμένοντας ένα θεαματικό ματς με γκολ και σκορ 1-3. H oμάδα που θα αρχίσει να χτίζει ο Ολλανδός θα είναι Sexy...φουλ επίθεση.

ΡΕΝ-ΛΥΩΝ ΟΒΕΡ: H Λυών που είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Γαλλία εκτός έδρας έχει 9 οβερ σε 10 ματς και στα τελευταία έξι παιχνίδια της σκοράρει σε όλα από δύο τουλάχιστον γκολ. Η Ρεν έκανε καλές μεταγραφές  και στα 20 από τα 26 φετινά της επίσημα ματς μπήκαν τουλάχιστον δύο γκολ στο καθένα. Το οβερ στο 2,05 αξίζει.


ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ-ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ ΟΒΕΡ:  H Γαλατασαράι θέλει την νίκη για να μειώσει την διαφορά από την κορυφή μετά την χθεσινή ήττα της Φενέρ. Εντός έδρας όμως τρώει πάντα γκολ αφού έχει εφτά γκολ-γκολ σε οκτώ ματς και η Μπούρσασπορ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και σκοράρει εύκολα.

τριάδα απόδοση 7,63 ποντάρισμα 30 μονάδες
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΟΚ ΟΒΕΡ
ΡΕΝ-ΛΥΩΝ ΟΒΕΡ
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ-ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ ΟΒΕΡ


τριάδα απόδοση 7,05 ποντάρισμα 30 μονάδες
ΒΕΡΟΙΑ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 1 (Η Βέροια πρέπει να κερδίσει...και ο Πανθρακικός πάει μισός )
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ( Η Σοσιεδάδ έχει 9 γκολ-γκολ σε 11 ματς και μπορεί να σκοράρει στο Βιθέντε Καλντερόν, αλλά και η άμυνα της δεν θα αντέξει)
ΝΑΙΜΕΓΚΕΝ-ΓΚΟ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΙΣ ΟΒΕΡ 3,5(8 οβερ3,5 σε 10 εντός η Ναιμέγκεν, 6 οβερ σε 10 εκτός η Γκο Αχέντ Ίγκλις, στο πρώτο γύρο ήρθαν 4-3)

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1500 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 590
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 60
ΚΑΒΑ 530

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου