Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

ΤΑ ΦΩΤΑ... ΣΤΟ ΚΑΜΠΙΟΝΑΤΟ


Αυτή την φορά ήταν η Σουόνσι που μας πλήρωσε, τρίτη σερί μέρα που τα μονά αποδεκτά μας βγάζουν ασπροπρόσωπους. Παραλίγο να πληρωθούμε και την τριάδα με τους anytime, Γκρίζμαν και Μπόνι το παστέλωσαν...αλλά ο Αθανασιάδης που έπαιξε μόλις μισή ώρα δεν βρήκε δίχτυα. Πριν περάσουμε στα σημερινά να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Μάντσεστερ Γ...μας έχει κάνει πλούσιους.



τριάδα Ιταλική απόδοση 7,17 ποντάρισμα 20 μονάδες
ΝΑΠΟΛΙ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ (τα κενά στην άμυνα της Νάπολι μας οδηγούν στο γκολ-γκολ)
ΠΑΡΜΑ-ΤΟΡΙΝΟ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ(σε τρομερή φόρμα η Τορίνο,σκοράρει εύκολα και η Πάρμα)
ΚΑΤΑΝΙΑ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ 1(τελευταία ευκαιρία για τους γηπεδούχους, χωρίς τον ηγέτη Ντιαμάντι η Μπολόνια)


ΛΑΤΣΙΟ-ΙΝΤΕΡ 2 ΚΑΙ ΟΒΕΡ ΜΑΖΙ: Ένα μπάχαλο στην Λάτσιο ο προπονητής Πέτκοβιτς έφυγε με άσχημο τρόπο, αντικαταστάτης του ο Ρέγια που επιστρέφει στην ομάδα...Ο πρόεδρος Λολίτο είναι σε διαρκή κόντρα με τους οπαδούς και αναμένονται και σήμερα αντιδράσεις. Η Ίντερ προέρχεται από την νίκη στο μεγάλο ντέρμπι με την Μίλαν, θέλει την νίκη για να μείνει και άλλο πίσω από την τρίτη θέση που οδηγεί στο Champions League. O Mατζάρι είναι έξυπνος προπονητής και θα προσπαθήσει να χτυπήσει την Λάτσιο από την αρχή γιατί ξέρει πως οι γηπεδούχοι δεν έχουν καθόλου ψυχολογία. Ο Κλόζε μπορεί να εκμεταλευτεί τα κενά που έχει η άμυνα της Ίντερ και να βοηθήσει στο όβερ. Ο συνδιασμός διπλού και όβερ πληρώνει 5,00 και αξίζει το ρίσκο.


μονό αποδεκτό απόδοση 5,00 ποντάρισμα 20 μονάδες
ΛΑΤΣΙΟ-ΙΝΤΕΡ 2 ΚΑΙ ΟΒΕΡ ΜΑΖΙ

τριάδα anytime scorer απόδοση 28,67 ποντάρισμα 10 μονάδες
ΝΤΙ ΝΑΤΑΛΕ(ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ)
ΠΑΛΑΣΙΟ(ΙΝΤΕΡ)
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ(ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ)

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1500 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 570
ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ 5/1 130
ΝΕΑ ΚΑΒΑ 700
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 50
ΚΑΒΑ 650

ΥΓ. Βλέπω το 5,75 στο διπλό του Απόλλωνα Σμύρνης και τρώγομαι...αλλά θα το σκεφτώ μέχρι την τελευταία στιγμή. Ο Άρης δεν έχει και τον Τάτο...μάλλον δεν θα αντέξω τον πειρασμό.

Η στιγμή που ο Μπόνι...έκλεισε το σπίτι της Γιουνάιτεντ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου