Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΛΑΙΛ, ΤΗΝ ΣΟΥΟΝΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ


Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ κέρδισε μέσα στο Βίλα Πάρκ την Άστον Βίλα και μας χάρισε ένα υπέροχο μονό αποδεκτό. Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο θα παίξουμε και σήμερα στο κύπελλο Αγγλίας, με δύο μονά αποδεκτά, αλλά και μια τριάδα με γκολ.



ΞΑΝΘΗ-ΠΑΟΚ ΟΒΕΡ: Η Ξάνθη με τον Μάουρερ στον πάγκο έχει 11 οβερ σε 14 ματς, με τον Γερμανό προπονητή να έχει επιθετική φιλοσοφία και να παίρνει ρίσκα στο παιχνίδι της ομάδας. Και ο ΠΑΟΚ του Στέφενς έχει επιθετική φιλοσοφία, οπότε περιμένω ωραίο ματς με ρυθμό και γκολ. Το όβερ προσφέρεται στο 1,85.

ΝΤΕΡΜΠΙ-ΤΣΕΛΣΙ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: H Nτέρμπι έχει την καλύτερη επίθεση της Τσάμπιονσιπ με 48 γκολ, αυτό το γεγονός με τον ενθουσιασμό που θα υπάρχει στις κερκίδες και στο γήπεδο λόγω του μεγάλου αντίπαλου που βρίσκεται απέναντι τους, νομίζω ένα γκολ μπορούν να βάλουν τα ''κριάρια''. Δύσκολα βέβαια θα κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα απέναντι στον Μουρίνιο. Το γκολ-γκολ προσφέρεται στο τίμιο 1,80.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ ΟΒΕΡ: Το μεγάλο ντέρμπι των Βάσκων με τις δύο ομάδες να κυνηγούν την τέταρτη θέση που οδηγεί στο Champions League. Από την μέση και μπροστά και οι δύο πετάνε φωτιές, αλλά οι άμυνες τους έχουν προβλήματα. Στα τελευταία έξι ματς της Σοσιεδάδ έχουν μπει 31 γκολ...κάτι περισσότερο από πέντε γκολ ανά αγώνα. Το Μπιλμπάο του Βαλβέδρε μπορεί να ακολουθήσει στον ίδιο ρυθμό και να δούμε το οβερ του 1,72.

τριάδα απόδοση 5,75 ποντάρισμα 26,25
ΞΑΝΘΗ-ΠΑΟΚ ΟΒΕΡ
ΝΤΕΡΜΠΙ-ΤΣΕΛΣΙ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ ΟΒΕΡ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΣΟΥΟΝΣΙ 2: Ξανά και ας χάσω...Η Μάντσεστερ Γ. δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Οι απουσίες αντί να μειώνονται πληθαίνουν. Ρούνει, Φαν Πέρσι, Τζόουνς, Νάνι, Φελαινί, Ράφαελ, Γιάνγκ σήμερα έξω, ενώ και αυτοί που παίζουν δεν μπορούν να πάρουν ανάσα αφού έπαιξαν και στα τρία ματς της Πρέμιερ Λιγκ σε έξι μέρες...ενώ την Τρίτη υπάρχει και ο ημιτελικός του Λιγκ Καπ στην έδρα της Σάντερλαντ. Η Σουόνσι δεν είναι καλά και της λείπει ο Μίτσου, αλλά στο τελευταίο ματς που έχασε από την Μάντσεστερ Σίτυ έδειξε σημάδια ανάκαμψης, ενώ ο  Ιβοριανός Μπόνι έκανε το καλύτερο του ματς στην Αγγλία και πέτυχε δύο γκολ. Θα πάω με το 6,50 στο διπλό και ας χάσω.
σκοράρει ο Μπόνι

μονό αποδεκτό απόδοση 6,50 ποντάρισμα 20 μονάδες
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΣΟΥΟΝΣΙ 2

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΚΑΡΛΑΙΛ 2 ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Η Σάντερλαντ βρίσκεται στον πάτο της Πρέμιερ Λιγκ, ο προπονητής της Γκας Πογιέτ δήλωσε απογοητευμένος από τους παίχτες του και ζήτησε μεταγραφές. Την Τρίτη ακολουθεί ο ημιτελικός του Λίγκ Καπ με την Μάντσεστερ Γ. και αν θέλουν οι γηπεδούχοι να διακριθούν σε ένα κύπελλο ίσως επικεντρωθούν εκεί και πάρουν πιο χαλαρά το σημερινό. Από την άλλη οι παίχτες της Καρλάιλ βλέπουν σαν το ματς της ζωής τους το σημερινό...και ως την μεγαλύτερη ευκαιρία να ακουστεί το όνομα τους. Οι δύο πόλεις είναι πολύ κοντά και στο ΄΄Στάδιο του Φωτός'' θα βρεθούν πάνω από 5,000 οπαδοί των φιλοξενούμενων. Το ματς μοιάζει πολύ με το χτεσινό Άστον Βίλα- Σέφίλντ...Το διπλό πληρώνει 9,00, θα πάμε με το 6,00 στο ισοπαλία όχι στοίχημα, ώστε σε περίπτωση ισοπαλίας να παίρνουμε το ποντάρισμα πίσω.


μονό αποδεκτό απόδοση 6,00 ποντάρισμα 20 μονάδες
ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΚΑΡΛΑΙΛ 2 ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

τριάδα anytime scorer απόδοση 25,74 ποντάρισμα 10 μονάδες
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ(ΠΑΟΚ)
ΜΠΟΝΙ(ΣΟΥΟΝΣΙ)
ΓΚΡΙΖΜΑΝ(ΣΟΣΙΕΔΑΔ)

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1500
ΚΑΒΑ 500
ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ 4/1 146,25
ΝΕΑ ΚΑΒΑ 646,25
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 76,25
ΚΑΒΑ 570


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου