Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Ο ΙΜΠΡΑΙΜΟΒΙΤΣ,Ο ΓΚΟΥΑΡΝΤΙΟΛΑ,Ο ΓΚΑΛΙΤΣΙΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΥΤΗ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΜΠΡΑΝ


H Λόκερν του Γκαλίτσιου φέρνει οβερ


Δεν χρειάζεται να γράψω κάτι για χτες,άλλη μια κακή εμφάνιση,άλλος ένας κουβάς με μηδέν στα τρία μάλιστα.
Σήμερα Παρασκευή αρχικά δεν είχα σκοπό να παίξω,είχα σκοπό να επικεντρωθώ στην μελέτη για το Σαββατοκύριακο,όμως προέκυψαν επιλογές και μάλιστα τέσσερις.Το Σαββατοκύριακο αναμένεται καυτό και υπόσχομαι να μας βρει έτοιμους.




ΚΟΡΤΚΡΑΙΚ-ΛΟΚΕΡΕΝ ΟΒΕΡ : oι γηπεδούχοι ξεκίνησαν την χρονιά με δύο άντερ,μία ήττα με 1-0 και μία νίκη με 1-0.Όμως το στυλ είναι επιθετικό και την περσινή χρονιά έβρισκε πολύ εύκολα δίχτυα,ειδικά στην έδρα της είχε σκοράρει στα 16 από τα 19 παιχνίδια.Η Λόκερεν έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά με δύο νίκες,2-1 επί της Μονς και το εκπληκτικό 3-2 επί της πρωταθλήτριας Άντερχλετ και μάλιστα στις Βρυξέλες.Την ίδια λογική με πέρυσι έχει η ομάδα του Γιώργου Γκαλίτσιου , εκτός έδρας είχε 14 όβερ σε 21 ματς.Το οβερ προσφέρεται στο 1,95 και είναι πολύ καλή απόδοση.


το καυτό Μπραν Στάντιουμ είναι το όπλο της Μπράν

ΜΠΡΑΝ-ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ 1 : H Μπραν στηρίζεται ξεκάθαρα στην έδρα της με οκτώ νίκες σε εννιά ματς,η ήττα από το θηρίο Ρόζεμποργκ. Η Λίλεστρομ εκτός έδρας έχει έξι ήττες σε εννιά ματς.

δεν ξεκίνησε καλά ο Πεπ την θητεία του στην Μπάγερν

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ : Πρεμιέρα στην Μπουντεσλίγκα για την Μπάγερν του Γκουαρντίολα. Ο Ισπανός έχει να αποδείξει πολλά πράγματα και ήδη δέχεται κριτική από τον Ζάμερ για την απώλεια του Σούπερ Καπ. Η Γκλάντμπαχ πάντα δυσκολεύει τους Βαυβαρούς στο Αλίαντς Αρίνα. Τις τελευταίες εννιά φορές που υποδέχτηκε η Μπάγερν την Γκλάντμπαχ,οι φιλοξενούμενοι σκόραραν στους εφτά.Ας φάει και πέντε η Γκλάντμπαχ πιστεύω θα βάλει ένα.

φευγάτος ο Ίμπρα

ΜΟΝΠΕΛΙΕ-ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ ΑΝΤΕΡ : Πρεμιέρα και στο Σαμπιονά με τις πρωταθλήτριες των δύο τελευταίων χρόνων να διασταυρώνουν τα ξίφη τους.Η πλούσια Παρί πάει στο κατάμεστο Λα Μοσόν.Ο Αντσελότι δεν είναι πια στον πάγκο τους,ο Ιμπραίμοβιτς θέλει να φύγει και γενικά όπως και φάνηκε και στο τελικό του Σούπερ Κάπ με την Μπορντό(νίκη με ανατροπή με δύο γκολ μετά το 85') η Παρί δεν είναι έτοιμη και η Μονπελιέ στα φιλικά έδειξε να είναι πολύ σοβαρή ανασταλτικά με παθητικό μόλις δύο γκολ σε εφτά ματς,μπορεί να κρατήσει σε χαμηλό σκορ το ματς.Η Παρί έτσι και αλλιώς έχει την καλύτερη άμυνα στην Γαλλία.

τετράδα απόδοση 13,92
ΚΟΡΤΚΡΑΙΚ-ΛΟΚΕΡΕΝ ΟΒΕΡ
ΜΠΡΑΝ-ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ 1
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΜΟΝΠΕΛΙΕ-ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ ΑΝΤΕΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου