Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

ΩΡΑ ΤΑΜΕΙΟΥ


τα λεφτά...

Πλησιάσαμε χτες,λίγο ήθελε.Τρία στα τέσσερα είχαμε χτες μόνο η Μπραν μας την χάλασε.Το ταμείο είναι κοντά,είναι μαθηματικά βέβαιο πως θα έρθει.Σήμερα έχουμε πέντε επιλογές και θα τις χωρίσουμε σε μία τριάδα και μία δύαδα.





ΑΟΥΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΟΒΕΡ: Την φιλοσοφία της Ντόρτμουντ την ξέρουμε,επιθετικό και γρήγορο ποδόσφαιρο.Σε όλα τα φιλικά της έβαλε γκολ αλλά και δέχτηκε.Περιμένω ανοιχτό παιχνίδι με πολλά γκολ.

ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ-ΣΙΟΝ ΑΝΤΕΡ: Η Σιόν σε τέσσερα ματς στο πρωτάθλημα δεν έχει πετύχει γκολ,ούτε βέβαια δέχεται πολλά μόλις τέσσερα.Η Γκρασχόπερς είναι απογοητευμένη από τον αποκλεισμό από την Λυών στο champions league με δύο ήττες με 1-0.Σίγουρα θα υπάρχει και κούραση και δεν θα έχει δυνάμεις να διασπάσει την άμυνα της Σιόν.Τα λίγα γκολ θα είναι η επιλογή μας που ευνοείται και από την παράδοση στα μεταξύ τους με 10 άντερ σε 14 ματς.

ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ-ΚΑΛΜΑΡ Χ2: Η Κάλμαρ είναι αήττητη εδώ και εφτά ματς και αντιμετωπίζει την απογοητευμένη και κουρασμένη από τον αποκλεισμό στο champions league Eλφσμποργκ. Οι γηπεδούχοι έχουν μόλις μία νίκη σε εφτά ματς στο πρωτάθλημα και είναι ντεφορμέ, αξίζει το Χ2.


τριάδα απόδοση 7,66
ΑΟΥΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΟΒΕΡ
ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ-ΣΙΟΝ ΑΝΤΕΡ
ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ-ΚΑΛΜΑΡ Χ2


ΛΙΛ-ΛΟΡΙΑΝ Χ2: η Λιλ έχει καινούριο προπονητή και έχασε στις μεταγραφές τους πολύτιμους Παγέτ(Μαρσείγ),Ντιν(Παρί),Πεντρετί,Σετζού ενώ φευγάτος είναι και ο Καλού.Αντίθετα η Λοριάν με τον ίδιο προπονητή εδώ και χρόνια και χωρίς προσθαφαιρέσεις σίγουρα θα είναι πιο έτοιμη από την Λιλ που είναι ουσιαστικά καινούρια ομάδα.

ΑΝΤΜΙΡΑ-ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ 2: Η Αντμίρα έφαγε εφτά γκολ από την νεοφώτιστη Γκρότινγκ και έχει για σήμερα πάρα πολλές απουσίες.Δέχτηκε τρεις κόκκινες στο προηγούμενο και οι τρεις στην άμυνα,ενώ και δύο τραυματίες στα μπακ.Με τρεις 19χρόνους θα παραταχθεί πίσω ενώ δεν συμπληρώνει καν δεκαοκτάδα.Χτες το βράδυ ο προπονητής Πόλστερ απολύθηκε με τον βοηθό του να παίρνει τα ηνία προσωρινά,ένα τεράστιο μπάχαλο γενικά οι γηπεδούχοι ,ευκαιρία για την πρώτη νίκη της Στουρμ σε αποδόσεις γύρω στο 2,70.


δυάδα απόδοση 6,48
ΛΙΛ-ΛΟΡΙΑΝ Χ2
ΑΝΤΜΙΡΑ-ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου