Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

ΤΡΕΙΣ ΤΡΙΑΔΕΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ




Δεν μας ήθελε χτες...και φάνηκε από το πρώτο λεπτό...όταν παίζεις το Έβερτον-Γουίγκαν γκολ-γκολ και το ματς είναι 0-3 από το 33' και δεν μπαίνει άλλο γκολ,φαίνεται πως θα πάει το πράγμα.Συνεχίστηκε και αργότερα αυτό με το Γκλάντμπαχ-Βέρντερ στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να είναι 2-2 και ήταν 0-0...με δοκάρια και ακυρωμένο γκολ.
Πολύ κλάφτηκα για χτες...πάμε στα σημερινά


τριάδα από νωρίς απόδοση 7,24
ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΠΕΣΚΑΡΑ ΟΒΕΡ
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ 2-3 ΓΚΟΛ
ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΟΒΕΡ

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΣΤΟΟΥΚ 1: η Στόουκ είναι άνετη στη μέση της βαθμολογίας και ντεφορμέ...με μία νίκη σε 9 ματς.Η Νιούκαστλ έπαιξε την Πέμπτη στη Ρωσία με την Ανζί και πήρε το 0-0...παίζοντας με αρκετές αλλαγές...οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα κούρασης.Οι καρακάξες θέλουν τη νίκη για να ξεπεράσουν το θέμα του υποβιβασμού.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΤΟΤΕΝΑΜ ΟΒΕΡ: οι πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Αγγλία σε φουλ φόρμα...ωραίο ματς με γκολ και θέαμα περιμένω.

ΙΝΤΕΡ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΟΒΕΡ: η Μπολόνια έχει την καλύτερη επίθεση μετά την διακοπή ..με τους Τζιλαρντίνο και Ντιαμάντι να είναι On fire...η Ίντερ είναι προβληματική ειδικά στην άμυνα...αλλά θέλει μόνο την νίκη γιατί κυνηγάει το champions league...τα τελευταία 6 μεταξύ τους στον Σαν Σίρο ήταν οβερ...Φέτος στο κύπελλο 3-2 κέρδισε  η Ιντερ στην παράταση...και 1-3 στο ματς του πρώτου γύρου...

τριάδα δυνατή απόδοση  5,67
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΣΤΟΟΥΚ 1
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΤΟΤΕΝΑΜ ΟΒΕΡ
ΙΝΤΕΡ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΟΒΕΡ

ΠΑΛΕΡΜΟ-ΣΙΕΝΑ ΟΒΕΡ: και δύο ομάδες βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση και στην ζώνη υποβιβασμού...με 5 βαθμούς διαφορά από την σωτηρία...Θα κυνηγήσουν την νίκη...με μανία.Ένα γκολ νωρίς θέλουμε και θα το πληρωθούμε εύκολα το οβερ...του 2,20.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΤΣΕΛΣΙ ΟΒΕΡ 3,5: περιμένω γκολ...από τις δύο απογοητευμένες...στα δύο ματς που έπαιξαν φέτος το σκορ ήταν 2-3 και 3-3...σε πρωτάθλημα και Λίγκ κάπ αντίστοιχα...προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν...ελπίζω σε ματσάρα...το μόνο που με φοβίζει είναι το Χ που οδηγεί σε δεύτερο ματς στο Στάμφορντ Μπρίτζ.

ΛΥΩΝ-ΜΑΡΣΕΙΓ 1: η Μαρσέιγ είναι πολύ λίγη φέτος...δε κέρδισε σε κανένα ντέρμπι και στο πρώτο ματς στη Μασαλλία έφαγε 4 γκολ από την Λυών...που θέλει σήμερα τη νίκη για να καθαρίσει την δεύτερη θέση και να αφοσιωθεί στο κυνήγι της Παρί.

τριάδα απόδοση 12,40
ΠΑΛΕΡΜΟ-ΣΙΕΝΑ ΟΒΕΡ
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΤΣΕΛΣΙ ΟΒΕΡ 3,5
ΛΥΩΝ-ΜΑΡΣΕΙΓ 1

2 σχόλια: