Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

15ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΟΣ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΟΚΟ



Μισό εκατομμύριο ευρώ δαπάνησε προ λίγων βδομάδων η Μίλαν, για τον 14χρονο Χασίμ Μαστούρ, πραγματοποιώντας έτσι την ακριβότερη μεταγραφή στο κόσμο στην ηλικία του και ο σούπερ – πιτσιρικάς, άρχισε την… απόσβεση, αφού σκόραρε στο ντεμπούτο με τη φανέλα των Πάιδων της ομάδας του.
Ο γεννημένος στις 15 Ιουλίου του 1998, νεαρός μεσοεπιθετικός, ξεχώρισε στην αναμέτρηση των μικρών «ροσονέρι» απέναντι στους αντίστοιχους της Αλμπινολέφε, τόσο για το εξαιρετικό γκολ που σημείωσε όσο και για τη γενικότερη παρουσία του.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι για το έμφυτο ταλέντο του μικρού -έχει γεννηθεί στην Ιταλία από Μαροκινούς γονείς- η Μίλαν έδωσε 500.000 ευρώ στην Ρετζίνα και τον απέκτησε το καλοκαίρι που μας πέρασε!
Ο τρόπος με τον οποίο χειρίζεται την μπάλα, ντριμπλάρει πασάρει, καθηλώνει αυτούς που τον παρακολουθούν.
«Ο Μαστούρ φαίνεται να έχει πολλές αρετές, αλλά δεν πρέπει να εξασκηθεί πίεση πάνω του. Είναι μόλις 14 ετών. Είναι το μέλλον, αλλά είναι ακόμα μόνο ένα παιδί μέλλον, αλλά είναι ακόμα μόνο ένα παιδί», είχε δηλώσει με την ολοκλήρωση της ακριβότερης μεταγραφής στον κόσμο για 14χρονο, ο αντιπρόεδρος της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι.
Ο Τύπος βέβαια έτρεξε να τον βαφτίσει αμέσως Μαροκινό «Μέσι».
Σίγουρα δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε που μπορεί να φτάσει ο πιτσιρικάς, αλλά βγάζει μάτι πως το... ξέρει λίγο το τόπι. Απολαύστε τον στο ντεμπούτο του με το «7» και δείτε πως κάνει την μπάλα κομπολόι, μοιάζοντας σαν τη μύγα σαν το γάλα στο χορτάρι...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου