Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

ΠΗΡΕ ΡΕΒΑΝΣ Η ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ(VIDEO)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 2-1 την Μπαρτσελόνα, σε φιλική αναμέτρηση επί αμερικανικού εδάφους, παίρνοντας με αυτόν τον τρόπο μία άτυπη…...εκδίκηση για την ήττα στον τελευταίο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.Οι «μπλαουγκράνα» μπήκαν πιο δυνατά, είχαν την κατοχή και τον έλεγχο του παιχνιδιού στα πρώτα λεπτά, ωστόσο ο Νάνι τους έπιασε στον… ύπνο στο 22’. Ο Πορτογάλος «εκτέλεσε» από κοντά τον Βαλντές, μετά από κούρσα και έξοχη πάσα του Ντάνι Βέλμπεκ. Το γκολ της Μάντσεστερ ανάγκασε τους Καταλανούς να πιέσουν ακόμα περισσότερο, αλλά  το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς την επίτευξη κάποιου άλλου τέρματος.
Ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης, με την πρωταθλήτρια Ευρώπης να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά να μην μπορεί να σκοράρει. Τη λύση έδωσε ο Τιάγκο, ο οποίος πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης  με σουτ έξω από την περιοχή στο 70’. Ακόμα και τότε, όμως, η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέρκιουσον βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και απάντησε σχεδόν αμέσως, με τον Μάικλ Όουεν να βρίσκει δίχτυα έξι λεπτά αργότερα. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, αφού κανείς «μονομάχος» δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα. Έτσι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε, έστω και… φιλικά, ρεβάνς για την ήττα στον πρόσφατο τελικό του Γουέμπλει.
Μπαρτσελόνα: Βαλντές, Αμπιντάλ (73’ Μπαλιού), Φοντάς (73’ Αρμάντο), Κεϊτά, Μπούσκετς, Ντος Σάντος, Ινιέστα (77’ Ριβερόλα), Τιάγκο, Αφελάι (43’ Κουένκα), Βίγια (62’ Καρμόνα), Πέδρο (86’ Εσπινόζα).
Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ: Ντε Γκι, Εβρά, Έβανς, Ραφαέλ (17’ Φάμπιο), Βίντιτς (78’ Βίντιτς), Κλέβερλεϊ, Αντερσον (46’ Γκιγκς), Γιανγκ (63’ Ομπερτάν), Νάνι, Βέλμπεκ (78’ Ντιούφ), Ρούνεϊ.

1 σχόλιο: