Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

ΤΟ ΑΝΤΙΟ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ

Ένας συγκινημένος Έντβιν Φαν Ντερ Σαρ αποχαιρέτησε με τις τιμές που αρμόζουν στην πλούσια σταδιοδρομία του τους φιλάθλους, σε ένα φιλικό ματς ενώπιον 53.000 θεατών στο «Άμστερνταμ Αρένα». Ο μέχρι πρότινος γκολκίπερ της Μαν. Γιουνάιτεντ επέλεξε μία All Star ομάδα από συμπαίκτες, ανάμεσα στους οποίους ήταν οι Ρούνεϊ, Γκιγκς, Κάουτ, Ντάβιντς, Φέρντιναντ, Όβερμαρς, Κλάιφερτ, Ράικαρντ, Φρανκ και Ρόναλντ Ντε Μπουρ, Φαν Μπρόνκχορστ και Μπέργκαμπ και τέθηκε αντιμέτωπος της ομάδας που τον ανέδειξε, του Άγιαξ.

«Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξή σας σε όλη τη διάρκεια της καριέρας μου», δήλωσε ο Φαν Ντερ Σαρ, που όρθιος χειροκροτήθηκε από το κοινό όταν αντικαταστάθηκε λίγο πριν το φινάλε του ματς που η δική του ομάδα κέρδισε με 2-1 χάρη σε γκολ των Λουίς Σαχά και Ντένις Μπέργκαμπ.

Στη διάρκεια της καριέρας του, ο 40χρονος Φαν Ντερ Σαρ κατέκτησε μεταξύ άλλων το Champions League το 1995 με τον Άγιαξ και το 2008 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ πανηγύρισε επίσης τέσσερα πρωταθλήματα στην Ολλανδία και ισάριθμα στην Αγγλία.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου