Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΓΚΟΛ



Καλά τα πήγαμε χτες αφού πέρασε η τριάδα μας που πλήρωσε απόδοση λίγο κάτω από 10 με τα γκολ να πέφτουν βροχή σε όλα τα ματς όπως περιμέναμε. Η απόλυτη ματσάρα πάντως έγινε στην Νάπολι όπου δεν ήταν μόνο τα 6 γκολ που είδαμε αλλά, ο ρυθμός και ο τρόπος που έπαιζαν οι δύο ομάδες ήταν εντυπωσιακός. Πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε στο Europa League που παρόλο που υπάρχουν πολλά ματς θα είμαστε επιλεκτικοί και θα κρατήσουμε μόλις τρία.



ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ ΟVER 3,5: Μπορεί μετά την κλήρωση οι δύο τους να ήταν φαβορί για την πρόκριση αλλά μετά τις πρώτες αγωνιστικές βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο. Οι Τούρκοι έχουν μόλις ένα πόντο και η Χόφενχαϊμ 3 με αποτέλεσμα στο σημερινό ματς να παίζουν αποκλειστικά και μόνο για την νίκη. Πρόκειται για δύο ομάδες με επιθετικές αρετές και το σκορ εύκολα μπορεί να ξεφύγει.

ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ-ΖΕΝΙΤ ΟVER: H Ρόζενμποργκ σήμερα παίζει τα ρεστά της αφού με 3 βαθμούς έχει μείνει πίσω στην βαθμολογία και ψάχνει την νίκη στο σημερινό ματς για να μπει στο κόλπο της πρόκρισης. Εκτός έδρας έκανε δύο εύκολες ήττες από Ζενίτ και Σοσιέδαδ, στην έδρα της όμως ποντάρει πολλά και υπάρχει πίστη για νίκη στο σημερινό ματς. Από την άλλη η Ζενίτ έχει το 3 στα 3 μέχρι στιγμής και είναι άνετη χωρίς άγχος, έχει όμως απώλειες στο Ρωσικό πρωτάθλημα όπου αγνοεί την νίκη σε 4 ματς σερί. Το ματς μπορεί εύκολα να ανοίξει και το οver του 1,90 μας κάνει με το παραπάνω.

ΦΙΤΕΣΕ-ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΓΚΕΡΕΜ ΟVER: Έχουν από ένα βαθμό μετά το 1-1 μεταξύ τους πριν 15 μέρες και από δύο ήττες κόντρα σε Λάτσιο, Νις. Οι ελπίδες τους πλέον έχουν περιοριστεί και μόνο με μία νίκη στο σημερινό ματς θα μείνουν ζωντανές. Με δεδομένο ότι θα παίξουν μόνο για την νίκη το οver στο 1,80 είναι καλή επιλογή.

Τριάδα
ΦΙΤΕΣΕ-ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ ΟVER 1,80
ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ-ΖΕΝΙΤ ΟVER 1,90
ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ ΟVER 3,5  2,50


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου