Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

AΡΣΕΝ ΞΕΘΩΡΙΑΣΕΣ...


Μηδέν στα τρία έγραψε το κοντέρ την Πέμπτη επιστρέφοντας έτσι στις κακές εμφανίσεις.
Γεμάτο ντέρμπι και σπουδαία ματς είναι το Σαββατοκύριακο που έχουμε μπροστά μας, διαλέξτε Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ, Ντόρτμουντ-Μπάγερν, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, Ρίβερ Πλέιτ-Μπόκα Τζούνιορς, Τζένοα-Σαμπντόρια.Είναι σίγουρο πως θα περάσουμε καλά...το θέμα είναι όμως να πληρωθούμε κιόλας. Το βάρος μας θα πέσει στην Κυριακή αφού το Σάββατο έχουμε μόλις δύο επιλογές. Το ποντάρισμα μας θα είναι μικτό πάντως.





ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΣΕΒΙΛΛΗ UNDER 3,5: Η Μπαρτσελόνα του Βαλβέρδε είναι κυνική, παίζει πιο πολύ για το αποτέλεσμα και όχι για το θέαμα. Δεν φορτσάρει, ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο, υπάρχει εξαιρετική αξιοποίηση του ρόστερ, παίρνει ουσία και σημαντικά γκολ από τον Μέσι και όχι ρεκόρ...Η άμυνα της έχει βελτιωθεί πάρα πολύ έχοντας δεχτεί 3 γκολ σε 10 ματς, ενώ και στο Champions League μόνο ο Νικολάου του Ολυμπιακού έχει παραβιάσει την εστία της. Συνολικά σε 14 ματς έχει 11 under 3,5. Η Σεβίλλη φέτος με τον Μπερίσο είναι πιο συντηρητική και στο πρωτάθλημα έχει 9 under 3,5. Γενικά το 2,00 που πληρώνει το ενδεχόμενο να δούμε κάτω από 4 γκολ στο ματς είναι ικανοποιητικό.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΟVER 3,5: Κοινό χαρακτηριστικό και των δύο οι προβληματικές άμυνες, η Λίβερπουλ με 15 γκολ παθητικό έχει την χειρότερη εκτός έδρας άμυνα στην Premier Leauge. H Γούεστ Χαμ βρίσκεται υπό πίεση δέχεται γκολ εύκολα και ο κόουτς Μπίλιτς προσπαθεί να αλλάξει την κατάσταση. Απουσίες στην άμυνα με Σαμπαλέτα,Φόντε, Κόλινς εκτός και τον Ριντ αμφίβολο. Εύκολα το ματς θα ανοίξει.

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ Χ: Ακόμα ένα τεστ για τον ΠΑΟΚ που εκτός έδρας δεν έχει νίκη και εμφανίζει συνέχεια τις ίδιες αδυναμίες. Ο Λουτσέσκου ξέρουμε ότι θα παίξει με βασικό στόχο το μηδέν στην άμυνα και δύσκολα θα πάρει ρίσκα. Από την άλλη η ΑΕΚ έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία από το 0-0 κόντρα στην Μίλαν αλλά είναι δεδομένο πως θα κουβαλά έξτρα κούραση. Η αναμέτρηση θα κριθεί στις λεπτομέρειες όπως και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, η ισοπαλία δεν είναι τόσο άσχημη για κανέναν από τους δύο και ίσως συμβιβαστούν με αυτοί οι δύο Δικέφαλοι.

Τους περιμένει ο Ζοζέ...
ΤΣΕΛΣΙ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 2: Η Τσέλσι φέτος εμφανίζει σημάδια αποσύνθεσης και μετά το 3-0 από την Ρόμα το κλίμα στην ομάδα είναι κάτι παραπάνω από βαρύ. H άμυνα μπάζει από παντού και ο Κόντε φημολογείται πως έχει χάσει τα αποδυτήρια... Η επιστροφή Καντέ θα βοηθήσει στην γενικότερη λειτουργία των Μπλε αφού ο Γάλλος μέσος είναι κάτι παραπάνω από κομβικός στο παιχνίδι της. Η Γιουνάιτεντ μπορεί να μην είναι εντυπωσιακή, να μην δείχνει ικανή για πολλά πράγματα όμως ίσως υπάρχει λόγος που ο Μουρίνιο το πάει συντηρητικά. Την δεδομένη στιγμή παίζει χωρίς Πογκμπά, Φελαϊνί, Ρόχο και Ιμπραϊμοβιτς, δεν φορτσάρει, παίρνει νίκες ουσίας και ας δέχεται κριτική. Βρίσκεται στην 2η θέση στο -5 από την διαστημική Σίτι που εντυπωσιάζει, στο Champions League έχει το 4 στα 4, στο Λιγκ Καπ είναι στα προημιτελικά και όλα αυτά χωρίς να ακούγεται. Μήπως στον δεύτερο γύρο όταν θα έχει περισσότερες λύσεις με τις επιστροφές των τραυματιών έχει προγραμματίσει να κάνει την αντεπίθεση του; Η επιστροφή του Μουρίνιο στο Στάμφορντ Μπριτζ από μόνη της είναι περίεργη και ο τρόπος που έφυγε του δίνει έξτρα κίνητρο,όπως και το 4-0 της περσινής χρονιάς... πάμε με το διπλό στο 3,20.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΑΡΣΕΝΑΛ ΟVER 3,5: Ο μοναδικός προπονητής στον κόσμο που θα μπορούσε να παίξει αυτή την χρονική περίοδο την Σίτι στα ίσια χωρίς να φυλαχτεί είναι ο Βενγκέρ. Είναι δεδομένο πως παρά τα προβλήματα που έχει η Άρσεναλ θα πάει στο Έτιχαντ να κάνει το παιχνίδι της και δεν θα κρυφτεί.θα βγει στο ξέφωτο και είναι πιθανόν να γυρίσει στο Λονδίνο με πολλά γκολ στην πλάτη. Αστείο το σύστημα με τρεις στην άμυνα που δοκιμάζει ο Γάλλος τεχνικός αφού κάνει την ομάδα του ακόμα πιο ευάλωτη. Γενικά ο Αρσέν μοιάζει να μην μπορεί να αποδεχτεί πως ήρθε η ώρα της απόσυρσης...Με δεδομένη την διαστημική κατάσταση της ομάδας του Γκουαρντιόλα το ματς αναμένεται να μας δώσει σκορ και θέαμα.

KIEBO-NAΠΟΛΙ G/G: Η υπερηχητική Νάπολι κοίταξε στα μάτια την Σίτι αλλά δεν άντεξε και ηττήθηκε με 2-4 χάνοντας έτσι πολλές από τις ελπίδες πρόκρισης στο Champions League. Πλέον το πρωτάθλημα είναι η μεγάλη κάψα με τον Σάρι να βρίσκεται σε απόγνωση μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Γκουλάμ αφού ξεμένει από επιλογές. Η Κίεβο είναι ομάδα που παίζει χωρίς φόβο και μετράει 9 σερί γκολ-γκολ εντός έδρας στο πρωτάθλημα. Με την Νάπολι να μην έχει στιβαρότητα στην άμυνα το γκολ-γκολ αποτελεί επιλογή.

ΠΟΓΚΟΝ-ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ 2: Δεν έχουμε ασχοληθεί φέτος με το πολωνικό πρωτάθλημα, όμως η Λέγκια που είναι η σχεδόν μόνιμη πρωταθλήτρια και ο μεγαλύτερος σύλλογος στην χώρα έχει κάνει άσχημο ξεκίνημα και έχει πολλά εξωαγωνιστικά προβλήματα με τους οπαδούς της. Δείχνει πάντως θετικά σημάδια στα τελευταία ματς έρχεται από τρεις σερί νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ. Με την πρωτοπόρο Γκόρνικ να κοντράρεται με την 3η Λεχ Πόζναν η Λέγκια έχει την ευκαιρία να το εκμεταλλευτεί και ίσως να ανέβει στην κορυφή. Η Πογκόν είναι ουραγός με 9 βαθμούς, εντός έδρας δεν έχει νίκη σε 7 ματς, έρχεται από τρεις ήττες δεχόμενη από τρία γκολ στην καθεμία και στο σημερινό ματς θα έχει υπηρεσιακό προπονητή. Το διπλό στο 2,40 έχει αξία αφού μιλάμε για ομάδα βουνό...

ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ-ΖΕΝΙΤ 2: O Mαντσίνι στην Ζενίτ βρίσκεται υπό πίεση αφού δεν έχει νίκη στα τέσσερα τελευταία ματς πρωταθλήματος και έρχεται από εντός έδρας ήττα με 0-3 από την Λοκομοτίβ, αποτελέσματα που είναι πρωτοφανή για τα δεδομένα του συλλόγου τα τελευταία χρόνια. Τα πάει καλά στο Europa League πάντως που με το 1-1 στην έδρα της Ρόζενμποργκ παίζοντας με αλλαγές πήρε την πρόκριση. Η Ρούμπιν έχει προβλήματα με μία νίκη στα τελευταία εφτά ματς πρωταθλήματος, ενώ έχει χάσει πρόσφατα στο Καζάν από ομάδες όπως η Κρίλια,  Αμκαρ και Ουράλ. Η Ζενίτ μετρά 3 σερί διπλά στο Καζάν, θέλει πολύ το ματς με τον Μαντσίνι να ξεκουράζει βασικούς την Πέμπτη και να θέλει να εκμεταλλευτεί και το ντέρμπι Λοκομοτίβ, Σπαρτάκ. Το διπλό στο 2,20 έχει αξία.

Τριάδα
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΣΕΒΙΛΛΗ UNDER 3,5  1,75
ΚΙΕΒΟ-ΝΑΠΟΛΙ G/G  1,75
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΑΡΣΕΝΑΛ ΟVER 3,5  1,85

Σύστημα 2-3
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ Χ  3,00
ΤΣΕΛΣΙ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.  2  3,20
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΟVER 3,5  2,50

Δυάδα
ΠΟΓΚΟΝ-ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ 2  2,35
ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ-ΖΕΝΙΤ 2  2,20

Μονό αποδεκτό
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΑΡΣΕΝΑΛ ΟVER 6,5  11,00


Mπορεί να μην ποντάραμε στο μεγάλο ντέρμπι της Γερμανίας...αλλά σίγουρα θα το δούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου