Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ



Μετά από 13 μέρες αποχή (τελικός Euro) θα κάνουμε σήμερα μια δοκιμή να επιστρέψουμε σε αγωνιστική δράση... Άλλωστε μεσοβδόμαδα έχουμε Ευρωπαϊκά ματς και δεν θα ήταν ορθό να μπούμε χωρίς ζέσταμα στον αγωνιστικό χώρο. Χαλαρά λοιπόν δύο δυάδες από τα σημερινά ματς σαν να δίνουμε φιλικό ματς.





ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ-ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ 2: H Στουρμ περνά δύσκολη περίοδο αφού έχει οικονομικά προβλήματα και αναγκάστηκε να χάσει ποδοσφαιριστές, ενώ πήρε κυρίως νεαρούς. Στα φιλικά είχε μέτρια εικόνα και στα 4 τελευταία μόνο ήττες. Η Σάλτσμπουργκ ενισχύθηκε όπου πονούσε, είναι και πάλι φαβορί για τον τίτλο ενώ είναι και αγωνιστικά έτοιμη αφού έπαιξε δύο ματς στα προκριματικά του Champions League με την Λεπάγια όπου έκανε δύο νίκες. Η επιστροφή του Χίντερμπεργκερ από την Γκλάντμπαχ και η απόκτηση του Σταγλκ από την Ραπίντ και του  Ισραηλινού Νταμπούρ από την Γκρασχόπερς έχουν κάνει τους Ταύρους πλήρεις σε όλες τις γραμμές και κόντρα σε μια Στούρμ που ο δεύτερος καλύτερος παίκτης της σε χρημαστηριαστική ξία είναι ο Λυκογιάνης που πέρυσι έπαιζε στον Εργοτέλη το διπλό στο 2,20 έχει αξία,

ΛΕΓΚΙΑ-ΣΛΑΣΚ 1: H Λέγκια παλεύει στα προκριματικά του Champions League κέρδισε την Ζρίνσκι και ακολουθεί η Τρένσιν μεσοβδόμαδα. Στην πρεμιέρα γκέλαρε στο Pepsi Arena κόντρα στην Γιαγκελόνια και δεν την παίρνει για άλλη εντός έδρας πατάτα...Η Σλασκ δεν είναι εύκολη αντίπαλος αλλά θα λυγίσει στην πρωτεύουσα που έχει έτσι και αλλιώς κακές αναμνήσεις με 5 σερί ήττες. Ανεκτός ο άσος στο 1,75 για την πρωταθλήτρια.

ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ-ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ ΟVER 3,5: Κοντράρονται οι δύο καλύτερες επιθέσεις του πρωταθλήματος αφού μετρούν από 31 γκολ. Η πρωταθλήτρια Ρόζενμποργκ εντός έδρας έχει 6 over σε 8 ματς και η Χάουγκεσουντ 10 οver σε 16 ματς συνολικά, ενώ σε 16 ματς σε όλες τις διοργανώσεις τα 12 ήταν οver 3,5. Στα 6 τελευταία μεταξύ τους με γηπεδούχο την Ρόζενμποργκ είχαμε σκορ τύπου 5-2, 4-3, 5-3, 4-3... Υπάρχουν τα σημάδια που μας οδηγούν σε ματς με πολλά γκολ.

ΠΟΡΤΛΑΝΤ-ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΟVER: Εντός έδρας το Πόρτλαντ παίζει φουλ επίθεση με 9 οver σε 11 ματς, ενώ παίζει με ψυχολογία πλέον αφού τρέχει αήττητο 9 αγώνων. Το Λος Άντζελες θέλει να πλησιάσει ακόμη περισσότερο στην κορυφή έχει τρεις σερί νίκες...και ψάχνει νίκες εκτός έδρας όπου έχει πρόβλημα. Είναι πολλά τα 8 σερί under στο πρωτάθλημα που έχουν οι φιλοξενούμενοι, ώρα να σπάσει το σερί,

Δυάδα
ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ-ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ 2  2,10
ΛΕΓΚΙΑ-ΣΛΑΣΚ 1   1,75

Δυάδα
ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ-ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ  ΟVER  3,5   2,10
ΠΟΡΤΛΑΝΤ-ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ  ΟVER  1,80

*Η στήλη του Tsatala και στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου