Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΚΟΛΟΜΒΙΑ



Πήραμε ανάσες που ήταν απαραίτητες, μελετήσαμε πολύ για το Copa America για να γράψουμε την ανάλυση με 3000 λέξεις (δείτε εδώ) και τώρα ήρθε η ώρα να ποντάρουμε στην πρώτη αγωνιστική και στα ματς των δύο πρώτων ομίλων.




HΠΑ-ΚΟΛΟΜΒΙΑ G/G: Πρεμιέρα του Κόπα Αμέρικα με τους Αμερικάνους να ξεκινούν με υψηλές προσδοκίες. Οι δύο τους είναι τα φαβορί για την πρόκριση από τον πρώτο όμιλο αφού Κόστα Ρίκα και Παραγουάη θεωρούνται του χεριού τους... Ο Κλίνσμαν έβαλε στόχο τα ημιτελικά και η ομάδα του χαρακτηρίζεται από την μαχητικότητα και τα τρεξίματα της, ενώ πάντα παίζει επιθετικά. Η Κολομβία προβληματίζει τον τελευταίο χρόνο με τον Πέκερμαν να μην μπορεί να βρει το κατάλληλο σχήμα και να ευελπιστεί στην ανάσταση του Χάμες Ροντρίγκες. Στην επίθεση άφησε πολλούς έξω για να στηριχτεί απόλυτα στον Μπάκα. Πρεμιέρα είναι θα είναι και λίγο μαγκωμένοι, ξέρουν ότι είναι το φαβορί και είναι πιθανόν να πάρουν από ένα πόντο, αλλά με την ποιότητα που έχουν από ένα γκολ θα το βάλουν. Γκολ-γκολ, ισοπαλία και τελικό σκορ 1-1.

ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ-ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ Χ ΗΜIΧΡΟΝΟ: Η Κόστα Ρίκα δέχτηκε ισχυρό πλήγμα με τον τραυματισμό του Κέιλορ Νάβας αφού ο τερματοφύλακας της Ρέαλ είναι ο ηγέτης αυτής της ομάδας. Η τακτική τους δεν πρόκειται να αλλάξει πάντως, σφιχτά στην άμυνα περιμένοντας τον αντίπαλο και γρήγορες αντεπιθέσεις. Η Παραγουάη είναι της ίδιας σχολής, αφού δεν έχει ποιοτικούς μέσους με δημιουργικότητα και τον πρώτο μέλημα είναι το μηδέν στην άμυνα. Μπάριος, Σάντα Κρους, Μπομπαντίγια, Οριγκόσα δεν θα δώσουν το παρών και ο Βαλντές που έχει χάσει σε εκρηκτικότητα. Ο Λεσκάνο που ξεπετάχτηκε φέτος είναι η μεγάλη τους ελπίδα έχοντας συμπαραστάτη τον Ντερλίς Γκονζάλες της Ντιναμό Κιέβου. Κλειστό ματς με τις δύο ομάδες να προσέχουν πρώτα από όλα την άμυνα, αφού μια ήττα θα ήταν καταστροφική. Παιχνίδι υπομονής και η ισοπαλία στα πρώτα 45 λεπτά θα είναι η επιλογή μας.

ΑΪΤΗ-ΠΕΡΟΥ: Η μικρούλα Αϊτή δεν έχει υψηλές προσδοκίες όμως είναι δεδομένο πως θα παλέψουν με όλες τις δυνάμεις τους για κάτι καλό και θα παραδοθούν εύκολα. Ελάχιστοι έχουν ποιότητα και παίζουν σε καλές ευρωπαϊκές ομάδες. Το Περού κάνει ανανέωση με τον τεχνικό Γκαρέκα να στηρίζεται κυρίως σε νεαρούς αφήνοντας τα μεγάλα αστέρια εκτός (Φαρφάν, Πιζάρο, Βάργκας). Δύσκολα θα προχωρήσει όμως τουλάχιστον την Αϊτή μπορεί να την κερδίσει. Στο 1,50 φυσικά δεν θα ποντάρουμε και το μοναδικό που έχει αξία είναι το γκολ από τον Γκερέρο που είναι ο μοναδικός σταρ του ρόστερ, στο 2,40.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ Χ2: Η Βραζιλία κατέβηκε με πολλές απουσίες και πειραματική σύνθεση αφού δίνει βάρος στους Ολυμπικούς του Ρίο. Νεϊμάρ, Τιάγκο Σίλβα, Ντάβιντ, Λούις, Ντάγκλας Κόστα έμειναν έξω. Ο Ντούνγκα δέχεται μεγάλη πίεση, δεν έχει καθαρό σέντερ φορ με τους Χουλκ, Ζόνας και Γκάμπριελ να είναι περιφερειακοί . Στην άμυνα ο Μιράντα έκανε κακή χρονιά και ο Ζιλ κατέληξε στην Κίνα. Στον Ισημερινό διψάνε για κάτι καλό, αφού δεν έχουν κατακτήσει ποτέ το τρόπαιο και η προσπάθεια τους ολοκληρώνεται συνήθως στους ομίλους. Έχει ομοιογένεια ως σύνολο με παίκτες που παίζουν χρόνια μαζί και επιθετικά οι Ένερ Βαλέντσια, Μοντέρο, Νομπόα, Μπολάνιος έχουν μεγάλη ποιότητα. Η άμυνα είναι το πρόβλημα και εκεί προσπαθεί να βελτιώσει την κατάσταση ο προπονητής Κιντέρος. Θα ποντάρουμε στο Χ2 η Βραζιλία δεν πείθει σε καμία περίπτωση.

Τριάδα
ΗΠΑ-ΚΟΛΟΜΒΙΑ  G/G  1,95
KOΣΤΑ ΡΙΚΑ-ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ  Χ  ΗΜΙΧΡΟΝΟ  1,90
ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ  Χ2  1,95

Μονό αποδεκτό
ΗΠΑ-ΚΟΛΟΜΒΙΑ Χ  3,25

Ακριβές Σκορ
ΗΠΑ-ΚΟΛΟΜΒΙΑ 1-1  6,00

Αnytime Scorer
ΓΚΕΡΕΡΟ(ΠΕΡΟΥ) 2,40
MΠΑΚΑ(ΚΟΛΟΜΒΙΑ) 3,40

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου