Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

ΛΙΓΑ ΑΛΛΑ ΚΑΥΤΑ...



Παραλίγο χτες να κάναμε τζακ ποτ με την τετραδούλα μας...αλλά μας τα χάλασε η Χόφενχαϊμ που παρότι ήταν καλύτερη και μετά την αποβολή στο 68' δέχτηκε στο τέλος το γκολ από το Αμβούργο. Μικρό το κακό έτσι και αλλιώς το παιχνίδι μας ήταν εντελώς χαλαρό...για αυτό και η τετράδα. Σήμερα αντίθετα θα είμαστε προσεκτικοί σε μια μέρα με πολλές επιλογές... αλλά θα επικεντρωθούμε μόνο σε 3 σημεία και το εντυπωσιακό είναι ότι δεν έχουμε επιλογή με γκολ (over,under, g/g).




ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΤΣΕΛΣΙ 1: Εντυπωσιακή πορεία της Γουέστ Χαμ φέτος που την έχει φέρει στην 4η θέση της Premier League έχοντας κερδίσει εκτός έδρας Άρσεναλ, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι. Ο Μπίλιτς έχει φτιάξει ένα εξαιρετικό σύνολο με φοβερή ανάπτυξη στην κόντρα επίθεση με τον Παγιέ να βγάζει μάτια στο ξεκίνημα της σεζόν ενώ πλέον επιστρέφει και ο Ένερ Βαλέντσια που ήταν τραυματίας. Η Τσέλσι συνεχίζει τις προβληματικές εμφανίσεις δεν κατάφερε να κερδίσει στο Κίεβο την Ντιναμό με το 0-0 να την αδικεί πάντως, η νίκη επί της αδύναμης Άστον Βίλα στο πρωτάθλημα της έδωσε μια ανάσα. Ο Μουρίνιο για ακόμη μια φορά τα έβαλε με την διαιτησία μετά την λήξη του ματς, ενώ για να θωρακίσει την άμυνα έβαλε τον Ζούμα στο δεξί άκρο της άμυνας. Είναι ξεκάθαρο πως στους Μπλε λείπει η ψυχολογία και το πάθος νικητή...που είχαν την περσινή χρονιά, η Γουέστ Χαμ παίζει με άγνοια κινδύνου είναι δεδομένο πως θα βρει χώρους στην κόντρα και ο άσος στο 4,00 θα μπει στο παιχνίδι μας.

ΘΕΛΤΑ-ΡΕΑΛ 2: Κόντρα των δύο μοναδικών αήττητων ομάδων στην Primera με την εκπληκτική Θέλτα να συγκατοικεί στην κορυφή με την σημερινή της αντίπαλο και την Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Βίγκο βασίζεται στην επιθετική τριάδα Νολίτο, Άσπας και Ορεγιάνα με τους τρεις να έχουν πετύχει τα 13 από τα 17 γκολ της ομάδας. Στο Μπαλαϊδος η Μπαρτσελόνα έχασε 4-1 και υπάρχουν και οι εκτός έδρας νίκες σε Σεβίλλη και Βιγιαρέαλ. Οι αντεπιθέσεις φωτιά και η γρήγορη ανάπτυξη είναι το όπλο της Θέλτα. Μετά το 0-0 και στο Παρίσι η Ρέαλ είναι φανερό πως γίνεται προσπάθεια να γίνει ιταλική ομάδα...με τον Μπενίτεθ να δίνει προτεραιότητα στην αμυντική λειτουργία και στην τακτική. Σε 11 επίσημα ματς οι Μερένγκες μετρούν μόλις δύο γκολ παθητικό με τον Κέιλορ Νάβας να έχει κρατήσει το μηδέν 9 φορές. Δύσκολα θα αλλάξει τακτική και κόντρα στην Θέλτα ο Ισπανός τεχνικός αφού... ξέρει πολύ καλά τι μπορεί να κάνει αν βρει κενούς χώρους η γηπεδούχος. Με τους Μόντριτς, Μπενζεμά και Ράμος στο 100% η Ρεάλ εξασφαλίζει ακόμα μεγαλύτερη σταθερότητα και θεωρώ πως στο 1,95 αξίζει πονταρίσματος στο διπλό.

ΣΤΟΟΥΚ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ 1: Έπιασε φόρμα η Στόουκ με 3 σερί νίκες στην Premier League και 5 ματς αήττητο σε όλες τις διοργανώσεις, αφήνοντας πίσω το κακό ξεκίνημα. Η επιστροφή του Κρικτς από τον τραυματισμό, το ανέβασμα των Σακίρι και Αρναούτοβιτς έχουν κάνει τους Πότερς να βρουν την ισορροπία τους ενώ ο Ντιουφ (είναι αμφίβολος) στην κορυφή της επίθεσης είναι εξαιρετικός. Η Γουότφορντ του Κίκε Φλόρες έχει έλλειψη ταυτότητας... κάτι λογικό αφού πρόκειται για μία εντελώς καινούρια ομάδα με ποδοσφαιριστές από 22 διαφορετικές εθνικότητες...αγνοεί την νίκη στα τελευταία 3 ματς και δείχνει να κάνει κοιλιά μετά το καλό ξεκίνημα. Ποντάρουμε στην έδρα, στο φορμάρισμα και στην μεγαλύτερη συνοχή που έχει η Στόουκ ως ομάδα.

Μονό αποδεκτό
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΤΣΕΛΣΙ 1  4,00

Δυάδα
ΣΤΟΟΥΚ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ 1 2,10
ΘΕΛΤΑ-ΡΕΑΛ  2  1,95

Σύστημα 2-3 Anytime Scorer
ΘΕΛΤΑ-ΡΕΑΛ  ΙΣΚΟ  5,00
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΤΣΕΛΣΙ  ΠΑΓΕΤ  3,75

ΣΤΟΟΥΚ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ  ΣΑΚΙΡΙ  3,60

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου