Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

NA ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΣΕΡΙ



Eπιτέλους νίκη και με καλή εμφάνιση... χτες, βγάλαμε δύο δυαδούλες με σημεία σε αποδόσεις πάνω δύο. Το πάλεψε και η Άστον Βίλα ηττήθηκε όμως με 3-2 στο Άνφιλντ, σε αντίθεση με τον ΠΑΣ που άντεξε 30 λεπτά στο Καραϊσκάκη ευτυχώς όμως έβαλε τουλάχιστον το γκολ για να πληρωθούμε το αμφίσκορο. Αρκέτα σημεία ξεχωρίσαμε και σήμερα, συνολικά 7 πάμε να δούμε το παιχνίδι μας με την ελπίδα να μείνουμε σε τροχιά ταμείου.




ATΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΟΚ G/G: Παραδοσιακά δυσκολεύεται ο ΠΑΟΚ στο Περιστέρι ενώ συνήθως τα παιχνίδια των δύο ομάδων έχουν γκολ εκατέρωθεν (5 γκολ-γκολ σε 7 ματς στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο να σκοράρει πάντα). Για την νίκη και επιθετικά θα παίξουν οι δύο ομάδες, ο Ατρόμητος γιατί προέρχεται από άσχημα αποτελέσματα και ο ΠΑΟΚ γιατί έτσι είναι η φιλοσοφία του. Το γκολ-γκολ πάνω από 2,00 μονάδες είναι επιλογή.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚ.-ΧΕΡΤΑ 1: Η Άινταρχτ στο Κόμερτσμπανκ Αρένα είναι παντοδύναμη και μετά από στείρες αγωνιστικές σε Αμβούργο και Σάλκε που έμεινε στο μηδέν δύσκολα θα μείνει άσφαιρη και πάλι. Η Χέρτα χωρίς να εντυπωσιάσει βρίσκεται ψηλά, είναι άκρως αποτελεσματική και έχει εκμεταλλευτεί επαρκώς την έδρα της, δύσκολα θα αντέξει όμως στην Φρανκφούρτη. Άσος σε αποδόσεις που αγγίζουν το 2,00.

ΙΝΤΕΡ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ Χ2: Έχοντας τα πάντα με το μέρος της...τύχη, κακοδαιμονία των αντιπάλων, διαιτησία η Ίντερ έχει το απόλυτο μετά από 5 αγωνιστικές και φιγουράρει στην κορυφή έχοντας μάλιστα 10 βαθμούς διαφορά από την Γιουβέντους που παραπαίει...Το ίδιο αθόρυβα και η Φιορεντίνα βρίσκεται στην δεύτερη θέση με μοναδική απώλεια την ήττα στο Τορίνο. O Mαντσίνι κάνει τον προπονητή γιατί κανονικός δεν είναι...σε αντίθεση με τον Πάουλο Σόουζα της Φιορεντίνα που δείχνει εξαιρετικά στοιχεία στην μέχρι τώρα πορεία του και είναι μετρ της τακτικής. Εγώ λέω πως δεν χάνουν οι Βιόλα στο Μιλάνο, θα κάνει κάποια γκάφα ο Μαντσίνι δεν μπορεί...

ΛΟΚΕΡΕΝ-ΜΠΡΙΖ 2: Άσχημο κλίμα στους γηπεδούχους μετά τα μέτρια αποτελέσματα που έχουν μέχρι τώρα με τον πρόεδρο να κατηγορεί τον προπονητή και να μιλά για πιθανούς αντικαταστάτες....Η Λόκερεν έχει τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα ματς. Δείχνει να συνέρχεται η Μπριζ που φιλοδώρησε με πέντε γκολ την Μπέβερεν και θέλει νίκες για να καλύψει το χαμένο έδαφος στην βαθμολογία. Στην έδρα της Λόκερεν μετρά 4 νίκες και 1 ισοπαλία στα τελευταία πέντε ματς που την επισκέφτηκε. Το διπλό σε αποδόσεις διπλασιασμού αξίζει.

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ-ΝΙΣ Χ: Άκρως φορμαρισμένες και οι δύο με την Σεντ Ετιέν να μετρά 5 σερί νίκες και να βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από την Παρί, ενώ η Νις την Τετάρτη διέλυσε με 6-1 την Μπορντό, δείχνοντας πως φέτος είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα. Τα συνεχόμενα ματς είναι λογικό να έχουν φέρει και κούραση με τον βαθμό της ισοπαλίας να είναι ίσως μια λύση συμβιβασμού για τις δύο ομάδες.

ΛΕΓΚΙΑ-ΝΙΕΤΣΙΕΤΖΑ G/G: Συνέχισε το σερί των γκολ-γκολ η Λέγκια και την Πέμπτη κερδίζοντας με 4-1 την Λέχια, Σε πρωτάθλημα και κύπελλο μετρά 8 γκολ-γκολ σε 10 ματς με την άμυνα της να έχει προβλήματα. Σε εξαιρετική κατάσταση η νεόφωτιστη Νιετσιέτζα που έχει 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα στα τελευταία έξι ματς έχοντας σκοράρει σε όλα, πλέον βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας. Έρχεται από σερί γκολ-γκολ. Το δούμε γκολ εκατέρωθεν στο Pepsi Arena πληρώνει 2,10.

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 1: H Φενέρ μπορεί να βρίσκεται στην κορυφή με 4 νίκες και 1 ισοπαλία...όμως ο Πορτογάλος τεχνικός Περέιρα βρίσκεται υπό πίεση αφού δεν έχει πείσει κανέναν για τις ικανότητες του...Χαρακτηριστικό παράδειγμα το περιστατικό με τον Φαν Πέρσι την προήγουμενη αγωνιστική, με τον Ολλανδό σταρ να κάνει νόημα στον προπονητή του να μην του μιλάει. Ο αποκλεισμός από την Σαχτάρ στο Champions League αλλά και η εντός έδρας ήττα από την Μόλντε στο Europa League έχουν βαρύνει το κλίμα και η Μπεσίκτας μπορεί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση στη αντίπαλο της και να πάρει το ντέρμπι, άλλωστε Κουαρέσμα και Γκόμες έχουν φορμαριστεί, ενώ στην Φενέρ λείπουν ο Ντιέγκο. ο βασικός Σόουζα και οι δύο κεντρικοί αμυντικοί Κάιερ και Μπα.

Δυάδα
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΟΚ G/G  2,10
MΠΕΣΙΚΤΑΣ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ   1  2,30

Δυάδα
ΙΝΤΕΡ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ  Χ2   2,10
ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ-ΝΙΣ  Χ  3,60

Τριάδα
ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚ.-ΧΕΡΤΑ 1
ΛΟΚΕΡΕΝ –ΜΠΡΙΖ  2  2,00

ΛΕΓΚΙΑ-ΝΙΕΤΣΙΕΤΖΑ G/G  2,10

*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου