Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΝΤΙΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΡΟΤΖΕΡΣ





Kερδοφόρα αποδείχτηκε η Πέμπτη έστω και με αρκετά περιπετειώδη τρόπο... αφού η Μονακό έκανε σούπερ ανατροπή από 2-0 στο δεύτερο ημίχρονο. Πλήρες το σημερινό πρόγραμμα με πάρα πολλές επιλογές. Πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε:




OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ G/G: Χωρίς να εντυπωσιάσει πέρασε με νίκη από την Ξάνθη ο Ολυμπιακός, σκοράροντας 3 φορές απέναντι στην άμυνα των γηπεδούχων που δεν είχαν δεχτεί γκολ. Καλύτερος παίχτης των ερυθρόλευκων ο Ντουρμάζ που για κάποιον ανεξήγητο λόγο ο Σίλβα τον άφησε εκτός Champions League ενώ στο πρωτάθλημα είναι βασικός...Στην άμυνα πάντως είχε προβλήματα με τους Μαζουακού και Ομάρ να είναι επιρρεπής στο λάθος, τον Σιόβα να προσπαθεί να βρει ρυθμό και το μοναδικό που έδειχνε σε καλή κατάσταση τον Ντα Κόστα να μένει εκτός με τραυματισμό. Ο γκαφατζής Μποτία θα πάρει την θέση του. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν αποκλείεται να κάνει αλλαγές αφού ακολουθεί απαιτητική εβδομάδα με ταξίδια σε Λονδίνο (Άρσεναλ) και Τούμπα. Συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία ο ΠΑΣ που κέρδισε με 1-0 τον Ατρόμητο παρά τις απουσίες που είχε στην άμυνα, έτσι φιγουράρει στην 3η θέση της βαθμολογίας. Ο Γιάννης Πετράκης μπορεί να υπολογίζει και πάλι στους Τζημόπουλο και Μιχαήλ που εξέτισαν την τιμωρία τους. Πέρυσι οι Γιαννιώτες κέρδισαν με 2-0 τον Ολυμπιακό στην έδρα τους και πήραν ισοπαλία με 2-2 στο Καραϊσκάκης. Ο Ολυμπιακός θα έχει το μυαλό του στα ματς που έρχονται... έχει θέμα στην άμυνα και ο Σίλβα θα κάνει μάλλον και rotation. O ΠΑΣ έχει δείξει τα δόντια του, άλλωστε στα 4 τελευταία εναντίον στους ερυθρόλευκους έχει δύο νίκες, 1 ισοπαλία και μία δύσκολη ήττα με 3-2 έχοντας σκοράρει σε όλα. Για αρχή κρατάμε το γκολ-γκολ, αν επιβεβαιωθεί το εκτεταμένο rotation στους γηπεδούχους το 17,00 του διπλού ή το 7,50 της ισοπαλίας βγάζει μάτι.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ 2: Η Λίβερπουλ συνεχίζει να προβληματίζει δεν έχει νίκη στα τελευταία πέντε ματς, την Τετάρτη χρειάστηκε τα πέναλτι για να προκριθεί επί της Καρλάιλ (τέσσερις κατηγορίες διαφορά) στο Λιγκ Καπ και μάλιστα εντός έδρας. Η πίεση στο πρόσωπο του Ρότζερς είναι μεγάλη και οι οπαδοί πλέον άρχισαν να ονειρεύονται τον Κλοπ... Σαν μην έφταναν όλα αυτά στο ΒορειοΙρλανδό τεχνικό έχει και πολλά προβλήματα τραυματισμών, Μπέντεκε, Φιρμίνιο, Χέντερσον, Λόβρεν και Τουρέ είναι εκτός αφήνοντας τεράστιο κενό στην επίθεση με τον ανέτοιμο Στάριτζ να καλείται να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά. Η Άστον Βίλα πήρε πρόκριση ψυχολογίας στο Λιγκ Καπ στην έδρα της μισητής Μπέρμπιγχαμ και αναμένεται ψυχωμένη στο Άνφιλντ, άλλωστε τέσσερις σερί χρονιές φεύγει αλώβητη από εκεί (2 νίκες, 2 ισοπαλίες). Υπάρχουν πολλά δεδομένα για να αγνοήσουμε το διπλό του 7,50, άλλωστε πριν από δύο αγωνιστικές βγάλαμε το διπλό της Γουέστ Χαμ στο Άνφιλντ γιατί να φοβηθούμε τώρα;

ΝΑΠΟΛΙ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 1: Προβληματικό ξεκίνημα και για τις δύο ομάδες που δείχνουν να χρειάζονται χρόνο... Στην Νάπολι υπάρχει αμφιβολία για το αν ο Σάρι μπορεί να οδηγήσει την ομάδα σε υψηλές πτήσεις, με τον Ναπολιτάνο προπονητή να έχει επιθετική φιλοσοφία και να δουλεύει όμως για πρώτη φορά σε μεγάλη ομάδα. Μετά τις δύο πεντάρες σε Μπριζ και Λάτσιο ήρθε το 0-0 στην έδρα της μικρούλας Κάρπι που παίζοντας με διπλή ζώνης άμυνας βραχυκύκλωσε την Νάπολι. Είναι φανερό πως θέλει χώρους για να κάνει το παιχνίδι της και τέτοιους είναι δεδομένο πως θα βρει απέναντι στην Γιουβέντους. Τραγική η κατάσταση στην Κυρία που κατάφερε να μην κερδίσει ούτε την Φροζινόνε, με την ανυπαρξία του Αλέγκρι πλέον να γίνεται αντιληπτή σε όλους. Μάντζουκιτς, Λιχτσάινερ, Μαρκίζιο, Ασαμόα, Κεντίρα, Κάσερες στο κρεβάτι του πόνου ενώ και ο Μοράτα μάλον θα προλάβει οριακά. Η Νάπολι πάντα στα ντέρμπι μπαίνει με το μαχαίρι στα δόντια και στο καυτό Σαν Πάολο έχει τον πρώτο λόγο (5-3-1 στα τελευταία 9).

ΒΙΤΟΡΟΥΛ-ΠΕΤΡΟΛΟΥΛ 1: Συνεχίζουμε την εμπιστοσύνη μας στην Βιτορούλ ειδικότερα όταν την βρίσκουμε σε τόσο ελκυστικές αποδόσεις. Την προηγούμενη εβδομάδα δεν μας δικαίωσε αφού έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Ιασι χάνοντας έτσι την ευκαιρία να περάσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ομάδα του Χάτζι έχει μόλις μία ήττα στο πρωτάθλημα και στην έδρα της στην Κοστάνζτα εχει 4 νίκες και 2 ισοπαλίες. Η αντίπαλος της Πετρολούλ έχει μόλις μία νίκη σε 11 αγώνες και πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία της αφού βρίσκεται στην τελευταία θέση με 2 βαθμούς (ξεκίνησε με -6). Στο 2,00 θα τιμήσουμε τον άσο.

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ G/G: Στις φλόγες η Μόσχα για το ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες που βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοπορία με 8 νίκες και 1 ισοπαλία. Κοινό χαρακτηριστικό και των δύο η ευχέρεια στο σκοράρισμα. Η ΤΣΣΚΑ έχει βρει δίχτυα και στα 14 από τα 15 επίσημα ματς που έχει δώσει (μόνο στο Βόλφσμπουργκ δεν σκόραρε) και η Λοκομοτίβ αντίστοιχα σε 11 από τα 12.

Μονό αποδεκτό
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ  2  7,50

Δυάδα
ΝΑΠΟΛΙ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 1  2,20
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ G/G  2,62

Δυάδα
ΒΙΤΟΡΟΥΛ-ΠΕΤΡΟΛΟΥΛ 1  2,00
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ G/G  2,00

Μονό αποδεκτό

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  2   17,00

*H στήλη του Τsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου