Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

ME TΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ Η ΑΛΒΑΝΙΑ



Δεύτερη μέρα σερί με άσχημες επιλογές και τα προκριματικά του Euro δείχνουν να μας τα χαλάνε. Έχουμε ακόμη δύο μέρες να ασχοληθούμε μαζί τους όμως θα είμαστε προσεκτικοί στα πονταρίσματα μας.



AΛΒΑΝΙΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Μπορεί να χρειάστηκαν και αρκετή δόση τύχης στην Κοπεγχάγη κατάφεραν όμως να πάρουν το 0-0 και να μείνουν αήττητοι για στα ματς του ομίλου. Η γνωστή συνταγή με άμυνα γρανίτη (2 γκολ παθητικό) και μπόλικο ξύλο, δεν άφησε την Δανία να κάνει το παιχνίδι της, ενώ όσες φορές χρειάστηκε ο Μπερίσα έκανε εξαιρετικές αποκρούσεις. Πλέον οι γείτονες μας έχουν το πάνω χέρι για την δεύτερη θέση αφού ισοβαθμούν με τους Δανούς και έχουν ένα ματς λιγότερο. Η Πορτογαλία βρίσκεται ένα βαθμό πάνω τους και είναι βέβαιο πως σε καμία περίπτωση δεν θέλει να ηττηθεί στο σημερινό ματς. Την Παρασκευή γνώρισε την ήττα σε φιλικό από την Γαλλία με 1-0. Με τον Φερνάντο Σάντος στον πάγκο οι Ίβηρες είναι εμφανώς βελτιωμένοι και φυσικά παίζουν με αρχικό στόχο την άμυνα. Η πρώτη μας επιλογή είναι η ισοπαλία στο ημίχρονο, έτσι πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία το κύριο ζητούμενο και για τους δύο είναι να μην ηττηθούν οπότε θα μπουν προσεκτικές. Δεν θα λέγαμε όχι και στην ισοπαλία γενικά αφού οι Πορτογάλοι θα βρουν εχθρική ατμόσφαιρα στο Ελ Μπασάν.

ΑΡΜΕΝΙΑ-ΔΑΝΙΑ OVER: Απέτυχαν οι Δανοί να νικήσουν την άμυνα της Αλβανίας την Παρασκευή με το τελικό 0-0 να τους βάζει με την πλάτη στον τοίχο όσον αφορά την πρόκριση αφού ισοβαθμούν με τους γείτονες μας αλλά έχουν ένα ματς περισσότερο και εκτός από το σημερινό έχουν να αντιμετωπίσουν την Πορτογαλία εκτός έδρας. Η Αρμενία έχασε εύκολα από την Σερβία με 2-0 μένοντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις ένα βαθμό. Στο Έρεβαν πάντως παλεύει τα ματς κράτησε στο 1-1 την Σερβία και ηττήθηκε με 3-2 από την Πορτογαλία.Η Δανία χρειάζεται απαραίτητα μόνο την νίκη και θα παίξει επιθετικά, οι γηπεδούχοι  μπορούν να σκοράρουν και να βοηθήσουν να βγάλουμε το οver.

ΠΟΛΩΝΙΑ-ΓΙΛΒΑΛΤΑΡ ΟVER 5,5: Έπεσε από την κορυφή του ομίλου η Πολωνία μετά την πρώτη της ήττα από την Γερμανία με 3-1. Πάλεψαν στα ίσια με τα πάντσερ και ο Νόιερ με εκπληκτική απόκρουση κράτησε το 2-1 σε  τετ α τετ με τον Λεβαντόφσκι. Οι Πολωνοί έχουν ακόμα το πάνω χέρι τουλάχιστον για την δεύτερη θέση και απέναντι στο εξαιρετικά αδύναμο Γιλβαλτάρ θα έχουν την ευκαιρία να ευχαριστήσουν το κοινό τους που θα γεμίσει το εθνικό στάδιο της Βαρσοβίας. Οι φιλοξενούμενοι έχουν δεχτεί 37 γκολ σε 7 ματς και το οver 5,5 στο 1,80 είναι καλή επιλογή, άλλωστε και στο πρώτο ματς οι Πολωνοί τους φιλοδώρησαν με 7 γκολ.

Τριάδα
ΑΛΒΑΝΙΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ  Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ  2,05
ΠΟΛΩΝΙΑ-ΓΙΛΒΑΛΤΑΡ  ΟVER  5,5  1,80
AΡΜΕΝΙΑ-ΔΑΝΙΑ ΟVER  2,05

Moνό αποδεκτό
ΑΡΜΕΝΙΑ-ΔΑΝΙΑ  2 ΚΑΙ ΟVER   3,20

Ακριβές σκορ
ΑΛΒΑΝΙΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ   0-0   8,00

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου