Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΡΙΑΔΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ



Το είχαμε πει για χτες οι επιλογές ήταν μετρημένες και αποδείχτηκαν μάλιστα και πολύ κακές. Η Σουηδία έχασε πιο εύκολα από ότι δείχνει το 1-0 στην Μόσχα ενώ η Αυστρία κέρδισε την Μολδαβία με το ζόρι... Σήμερα μπορεί να έχουμε ξεχωρίσει μόνο τρία σημεία αλλά δείχνουν να έχουν καλές πιθανότητες.




TOYΡΚΙΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΟVER: Πραγματικό σοκ για τους Τούρκους το γκολ που δέχτηκαν στο 90' στην αναμέτρηση με την Λετονία με το τελικό 1-1 να τους αφήνει με 9 βαθμούς και με ελπίδες μόνο για την τρίτη θέση και τα μπαράζ. Για να τα καταφέρουν πάντως πρέπει να βάλουν από κάτω την Ολλανδία που αυτή την στιγμή είναι ένα βαθμό πάνω τους. Σε γενικές γραμμές πάντως η εμφάνιση τους δεν ήταν κακή αλλά ήταν εκνευριστικά άστοχοι στην τελική προσπάθεια ενώ πλήρωσαν για ακόμη μια φορά τα αμυντικά τους λάθη, έχουν σε 6 από τα 7 ματς γκολ. Ήττα σοκ και για την Ολλανδία από την Ισλανδία στο Άμστερνταμ με τους Οράνιε πλέον να κινδυνεύουν με αποκλεισμό...Ο τραυματισμός του Ρόμπεν και η αποβολή του Ίντι έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Πληγωμένες και οι δύο ψάχνουν γιατρειά μέσω της τρίτης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ, οι γείτονες μας είναι αναγκασμένοι να παίξουν για την νίκη, όμως η άμυνα τους είναι σχεδόν βέβαιο πως θα τους εκθέσει, το οver θα είναι η επιλογή μας.

ΙΣΛΑΝΔΙΑ-ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ ΟVER: Aγώνας γιορτή στο Ρέικιαβικ για τους Ισλανδούς αφού με νίκη σφραγίζουν και μαθηματικά την πρόκριση για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε τελική φάση μιας μεγάλης διοργάνωσης. Οι Σκανδιναβοί την Πέμπτη έφυγαν με σπουδαίο διπλό από την Ολλανδία κάνοντας άψογο παιχνίδι. Το Καζακστάν είναι ο σάκος του μποξ στον όμιλο με μόλις ένα βαθμό, παίζει αρκετά επιθετικά και έχει 5 οver σε 7 ματς όσα έχει και η Ισλανδία. Φιέστα των γηπεδούχων θα προσπαθήσουν να ευχαριστήσουν τους οπαδούς τους το οver του 1,80 θα κρατήσουμε.

ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ 2: H γκέλα της Κροατίας στο Μπακού την έφερε σε δύσκολη θέση, αφού έπεσε στην δεύτερη θέση ενώ παράλληλα η Νορβηγία με την νίκη της στην έδρα της Βουλγαρίας πλησίασε στον πόντο και με νίκη σήμερα μπορεί να την προσπεράσει και να την ρίξει στην τρίτη θέση. Οι Κροάτες είναι πολλή ανώτερη ομάδα το έδειξαν και στο πρώτο ματς στο Ζάγκρεμπ όπου συνέτριψαν τους Νορβηγούς με 5-1. Οι γηπεδούχοι ουσιαστικά εξασφάλισαν την τρίτη θέση και το μπαράζ... έφτασαν στο ταβάνι τους, άλλωστε στην έδρα τους ούτε το Αζερμπαϊτζάν δεν κέρδισαν... Μόντριτς, Μάτζουκιτς, Πέρισιτς και Ράκιτιτς θα την βρουν την άκρη, διπλό στο 2,20.

Τριάδα
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ 2  2,10
ΙΣΛΑΝΔΙΑ-ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ  ΟVER  1,85

TOYΡΚΙΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΟVER  2,05

*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου