Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

ΘΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙ Η ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ


Το εξαιρετικό μας σερί συνεχίστηκε και χτες, τριαδούλα βγάλαμε με Μπούρσασπορ, το οveraki στην Βέροια και το γκολ-γκολ στο Πογκόν-Γιαγκελόνια (αγαπημένη Πολωνία...συνεχίζει να μας πληρώνει). Πέμπτη, Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα... μας πλήρωσαν την χασούρα που είχαμε το τελευταίο διάστημα. Φέραμε το ματς στα ίσια και πάμε τώρα να κάνουμε την ανατροπή στις καθυστερήσεις με την δεύτερη αγωνιστική στο Champions League.




ΠΟΡΤΟ-ΤΣΕΛΣΙ G/G: Νέα περίεργη εμφάνιση από την Τσέλσι που έμεινε στο 2-2 στην έδρα της Νιουκάστλ με την άμυνα και πιο συγκεκριμένα τον Ιβάνοβιτς να είναι και πάλι ο αδύναμος κρίκος. Είναι απίστευτο το πόσο κακός είναι ο Σέρβος σχεδόν σε όλα τα ματς φέτος και κρατάει ακόμα την θέση του στην ενδεκάδα... Ο Μουρίνιο πλέον βρίσκεται υπό μεγάλη πίεση και χρειάζεται άμεσα νίκες για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Ο τιμωρημένος Ντιέγκο Κόστα θα επιστρέψει στην ενδεκάδα του Πορτογάλου που θα βρεθεί κόντρα στην Πόρτο με την οποία έφτιαξε το όνομα παίρνοντας δύο πρωταθλήματα, ένα κύπελλο το Uefa και φυσικά το Champions League. Η Πόρτο προέρχεται από γκέλα (2-2) στην έδρα της Μοροϊρένσε και έχασε έτσι το πλεονέκτημα που απέκτησε στο ντέρμπι με την Μπενφίκα. Oι δύο ομάδες έχουν προβλήματα στην αμυντική λειτουργία και το γκολ-γκολ στο 1,90 μοιάζει εφικτό. Από εκεί και πέρα στο 3,50 ίσως αξίζει και ένα ποντάρισμ στην Τσέλσι αφού αναμένεται να μιλήσει ο πληγωμένος εγωισμός του Μουρίνιο.

ΑΡΣΕΝΑΛ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟVER 3,5: Μετά την ήττα στο Ζάγκρεμπ η Άρσεναλ θέλει απαραίτητα την νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό για να μην βρεθεί σε δύσκολη θέση αφού ακολουθούν τα δύο ματς με την Μπάγερν. Οι κανονιέρηδες κέρδισαν εύκολα με 5-2 την Λέστερ και έδειξαν σε καλή κατάσταση με τον Αλέξι Σάντσες να πετυχαίνει χατ τρικ. Σοβαρό πλήγμα η έλλειψη καθαρού αμυντικού χαφ, αφού ο Κοκλέν είναι αμφίβολος και οι Φλαμινί, Αρτέτα και Γούιλσιρ που θα μπορούσαν να καλύψουν την θέση τραυματίες. Αναγκαστικά αν δεν προλάβει ο Κοκλέν θα αγωνιστεί ο soft Καθόρλα σαν εξάρι...Ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει περίπατο στην Ελλάδα, αλλά η άμυνα του είναι φανερό πως χωλαίνει και η πιθανότατη απουσία του Ντα Κόστα θα φέρει στο κέντρο άμυνας του Σιόβα-Μποτία με τους Αλέξις Σάντσες και Γούολκοτ σε σπριντ 100 μέτρων να μπορούν να τους αφήσουν και 200 μέτρα πίσω...Επίσης Ομάρ και Μαζουάκου στα άκρα ξεχνιούνται ψηλά κάτι που θα είναι επίσης καταστροφικό. Βλέπω την Άρσεναλ να κερδίσει εύκολα, όμως ίσως βρουν και οι πρωταθλητές Ελλάδας γκολ με την τρύπα του Βενγκέρ στα χαφ. Το οver 3,5 στο 2,50 είναι ελκυστικό.

ΛΥΩΝ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ 2: Πολλά προβλήματα παρουσιάζει η Λυών σε όλες τις γραμμές κάτι λογικό αφού έχει αποδυναμωθεί αισθητά. Στο ημίχρονο έχανε με 3-0 στο Μπορντό και ήττα την άφησε στην 8η θέση. Στην πρεμιέρα δεν κατάφερε να κερδίσει την Γάνδη παρότι έπαιζε για ένα ημίχρονο με παίκτη παραπάνω. Δέχεται εύκολα γκολ, ενώ επιθετικά ο τραυματισμός του Φεκίρ έχει αφήσει μόνο του τον Βαλμπουενά, ενώ ο Λακαζέτ δεν έχει βρει την φόρμα του και δείχνει απογοητευμένος από το γεγονός πως δεν πήρε μεταγραφή το καλοκαίρι. Ούτε στην Βαλένθια τα πράγματα πάνε ρόδινα με το προπονητή Μπρούνο να αμφισβητείται και παρά την νίκη με 1-0 επί της Γρανάδας υπήρχε έντονη μουρμούρα στο Μεστάγια. Μέτα την ήττα από την Ζενίτ οι νυχτερίδες χρειάζονται τους τρεις βαθμούς. Προβληματικές και οι δύο ομάδες όμως η Βαλένθια έχει περισσότερες λύσεις και μεγαλύτερη ποιότητα και το διπλό στο 2,90 είναι ελκυστικό.

Δυάδα
ΠΟΡΤΟ-ΤΣΕΛΣΙ  G/G  1,90
AΡΣΕΝΑΛ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  ΟVER 3,5  2,50

Μονό αποδεκτό
ΛΥΩΝ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ  2  2,90

Δυάδα Αnytime Scorer
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  ΣΑΝΤΣΕΣ   2,40
ΠΟΡΤΟ-ΤΣΕΛΣΙ  ΝΤΙΕΓΚΟ ΚΟΣΤΑ  3,00

Aκριβές Σκορ

ΑΡΣΕΝΑΛ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  3-1  11,00

*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου