Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

AΛΛΑΖΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΜΑΝΤΑΛΟ Η ΑΕΚ


Εξαιρετικά τα πήγαμε και χτες αφού βγάλαμε 5 στα 7 σημεία (όλα πάνω από 2,00), χάθηκε ο άσος της Άιντραχτ και η ισοπαλία στο Σεντ Ετιέν-Νις. Εκεί δικαιωθήκαμε απόλυτα ήταν για την ανυπαρξία του Μαντσίνι... ο άνθρωπος ενώ η ομάδα του έχει ξεκινήσει με το απόλυτο και ρολάρει, αλλάζει το σύστημα σε 3-5-2 ξαφνικά και η Φιορεντίνα κάνει πάρτι με το σκορ να είναι 0-3 στο 30'. Κακώς δεν παίξαμε ατόφιο το διπλό και ήμασταν συντηρητικοί με το Χ2. Με το μυαλό ήδη στην δεύτερη αγωνιστική του Champions League σήμερα θα είμαστε χαλαροί...



BΕΡΟΙΑ-ΑΕΚ ΟVER: Καλή εμφάνιση για την Βέροια στο Αγρίνιο κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας παρότι είχε σημαντικές απουσίες. Ακόμη μια δύσκολη αποστολή για την Βασίλισσα που υποδέχεται την ΑΕΚ, με τον Γεωργιάδη να υπολογίζει κανονικά στον Αμπτούν και να περιμένει ως τελευταία στιγμή τον Γιουσούφ. Φοβισμένη εμφάνιση στην Τούμπα από την ΑΕΚ όπου έχασε δίκαια, παρότι προηγήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην ροή του αγώνα. Όταν αποφάσισε να επιτεθεί στο τελευταία τέταρτο έφτιαξε δύο φάσεις με την είσοδο του Μάνταλου να αλλάζει την εικόνα της. Υπό πίεση ο Δέλλας χρειάζεται την νίκη στην Βέροια για μείνει κοντά στην κορυφή αφού ακολουθούν Ατρόμητος και Ολυμπιακός. Η Βέροια έχει ποιότητα και με τον Αμπντούν στην ενδεκάδα μπορεί να απειλήσει την άμυνα της ΑΕΚ. Η Ένωση θα παίξει για την νίκη και με πιθανή είσοδο του Μάνταλου στην ενδεκάδα θα αλλάξει επίπεδο επιθετικά. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις ώστε να δούμε ανοιχτό ματς με γκολ.

ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ-ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ Χ: Πρόκειται για άκρως φορμαρισμένες ομάδες με τους γηπεδούχους να έχουν 4 νίκες και 1 ισοπαλία στα τελευταία πέντε ματς και την Γκρόιτερ να έρχεται από τρεις σερί νίκες. Mετά τις απώλειες των Σαν Πάουλι και Φράιμπουργκ μπορούν να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο στην τριάδα, αφού τώρα ισοβαθμούν στην τέταρτη θέση με 14 βαθμούς. Στις λεπτομέρειες θα κριθεί ο νικήτης... αν υπάρξει τέτοιος, οπότε το ρίσκο με την ισοπαλία είναι επιλογή.

ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ-ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ 1: Προβληματίζει με τις εμφανίσεις της η Μπούρσασπορ που πληρώνει τις τεράστιες αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ το καλοκαίρι με τους Κροκόδειλους να έχουν μείνει στην προτελευταία θέση με 1 νίκη και 4 ήττες. Απέναντι στην Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη πάντως έκανε θετική εμφάνιση (2-1) και ηττήθηκε στο τέλος. Υπό αμφισβήτηση ο τεχνικός Σκίμπε στους φιλοξενούμενους που έρχονται από βαριά εντός έδρας ήττα με 3-0 από την Κασίμπασα. Έχει κάποιους παίκτες η Μπούρσα που μπορούν να κρίνουν το ματς (Νέσιντ, Στοχ, Ντζούτζακ, Κουένκα) θα πάμε με τον άσο στο 1,75.

ΠΟΓΚΟΝ-ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ G/G: Ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν φέτος υψηλές βλέψεις, με την Πογκόν να είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα (3 νίκες, 6 ισοπαλίες) και την Γιαγκελόνια που τερμάτισε πέρυσι τρίτη να ψάχνει εξιλέωση στο πρωτάθλημα αφού μετά τον αποκλεισμό στο Εuropa την Τετάρτη έμεινε έξω και στο κύπελλο με την ήττα από την Ζάγκλεμπιε. Η αναμέτρηση είναι αρκετά ισορροπημένη, οι γηπεδούχοι έχουν 9 γκολ-γκολ σε 10 επίσημα ματς και η Γιαγκελόνια που δέχεται εύκολα γκολ μετράει 7 γκολ σε 9 ματς πρωταθλήματος. Το αμφίσκορο θα κρατήσουμε.


Τριάδα
ΒΕΡΟΙΑ-ΑΕΚ  ΟVER  2,25
MΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ- ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ 1 1,75
ΠΟΓΚΟΝ-ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ G/G 1,80

Moνό αποδεκτό
ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ-ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ Χ 3,40

Αnytime Scorer

BEΡΟΙΑ-ΑΕΚ   ΜΑΝΤΑΛΟΣ   4,25

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου