Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

ΣΗΜΕΙΑ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ



Μηδέν στα τρία έγραψε το κοντέρ χτες... κάτι σχεδόν φυσιολογικό με τα ματς που ποντάραμε. Σήμερα όμως υπάρχουν αρκετά σημεία που δείχνουν ότι μπορούν να μας πληρώσουν... Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.



ΑΪΤΗ-ΤΖΑΜΑΪΚΑ 2: Προημιτελικός του Gold Cup με την αδύναμη Αϊτή να έχει κάνει ήδη την υπέρβαση της με την πρόκριση της από την φάση των ομίλων. Οι Reggae Boys είναι η αγαπημένη μας ομάδα, αφού έχουμε κάνει τρία στα τρία μαζί τους μέχρι στιγμής. Μας πλήρωσαν τόσο στις νίκες απέναντι σε Kαναδά και Ελ Σαλβαδόρ όσο και στην ισοπαλία με την Κόστα Ρίκα. Συμπαγές σύνολο που δέχεται δύσκολα γκολ και 3-4 παίκτες με αρκετή ποιότητα για να κάνουν την διαφορά σε αυτό το επίπεδο (Όστιν, Μόργκαν, Μακνάφ, Μαριάπα). Ευκαιρία για την Τζαμάικα να φτάσει στους 4, θεωρώ υπερβολικό αυτό το 2,40 που βρίσκουμε στην επικράτηση τους, η Αϊτή έπιασε το ταβάνι της...

ΖΥΡΙΧΗ-ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ ΟVER: Πρεμιέρα στην Ελβετία με τις δύο ομάδες που τερμάτισαν πέρυσι πίσω από την Βασιλεία να έχουν και φέτος υψηλούς στόχους. Οι Γιούνγκ Μπόις έκαναν μια εντυπωσιακή κίνηση με την απόκτηση του Σουλεϊμανί από την Μπενφίκα, με τον Σέρβο να αποτελεί ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει την διαφορά στο Ελβετικό πρωτάθλημα. Αν και πρεμιέρα θα πάμε με το οver αφού και οι δύο έχουν επιθετική φιλοσοφία αλλά οι μεταξύ τους αναμετρήσεις στην πρωτεύουσα έχουν μια υπερβολική τάση... προς τα πολλά γκολ με 14 over στα τελευταία 18.

ΕΡΕΜΠΡΟ-ΜΑΛΜΕ 2: H πρωταθλήτρια Μάλμε έχει χάσει αρκετό έδαφος στην μάχη του τίτλου και βρίσκεται 8 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Γκέτεμποργκ. Τα περιθώρια πλέον είναι στενά για βαθμολογικές απώλειες και η νίκη απέναντι στην προτελευταία στην βαθμολογία Ερέμπρο είναι απαραίτητη. Οι απώλειες που είχε η Μάλμε στις μεταγραφές... πόνεσαν, αλλά σιγά-σιγά θα μάθει να ζει με αυτές, άλλωστε το ρόστερ της είναι ακόμα και έτσι το ποιοτικότερο στην Σουηδία. Με την ρεβάνς με την Ζαλγκίρις να ακολουθεί (0-0 το πρώτο ματς) η Μάλμε πρέπει να βρει τον τρόπο να φύγει με την νίκη από το σημερινό παιχνίδι.

ΝΙΟΥ ΙNΓKΛΑΝΤ-ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙ ΟVER: Σε τραγική κατάσταση οι γηπεδούχοι έρχονται από τέσσερις σερί ήττες, ενώ έχουν την χειρότερη άμυνα στο MLS με 33 γκολ παθητικό. Η Σίτι με 4 νίκες και 1 ισοπαλία στα τελευταία έξι ματς δείχνει αρκετά ανεβασμένη, ενώ ίσως κάνει το ντεμπούτο του και ο Λάμπαρντ στο σημερινό παιχνίδι. Οι Νιου Ίγκλαντ μετρά 13 οver σε 21 ματς πρωταθλήματος και η Σίτι έρχεται από 5 οver στα τελευταία έξι, ενώ στο τελευταίο της παιχνίδι είχαμε φεστιβάλ γκολ και ισοπαλία με 4-4 απέναντι στο Τορόντο. Το οver στο 1,80 είναι επιλογή... ενώ δεν θα λέγαμε όχι και στο διπλό του 3,60.

KOΡΙΝΘΙΑΝΣ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ  ΚΑΙ ΚΟΛΟΝ-ΛΑΝΟΥΣ: Αμφίρροπες αναμετρήσεις σε σχεδόν ισοδύναμες ομάδες... που γυροφέρνουν στην ισοπαλία.

Δυάδα
ΖΥΡΙΧΗ-ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ ΟVER  1,75
ΕΡΕΜΠΡΟ-ΜΑΛΜΕ 2  2,00
Δυάδα
ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ-ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙ ΟVER  1,80
ΑΪΤΗ-ΤΖΑΜΑΪΚΑ 2  2,40
Σύστημα 2-3
ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ-ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ  2   3,60
ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ Χ  3,30

ΚΟΛΟΝ-ΛΑΝΟΥΣ Χ  3,20

*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην ΑRENA PRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου