Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΝΙΝΤΑΝΤ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΑΝΓΚΑΗ




Σε κακή μέρα βρεθήκαμε χτες με πολύ κακά προγνωστικά αφού μόνο την νίκη των Τζαμαϊκανών προβλέψαμε σωστά. Σήμερα ελπίζουμε να τα πάμε καλύτερα με επιλογές που ξεκινούν από την μακρινή Κίνα, συνεχίζουν σε Σουηδία-Πολωνία για να καταλήξουν σε Βραζιλία και Gold Cup...




ΤΡΙΝΙΝΤΑΝΤ-ΠΑΝΑΜΑΣ 1: Ενώ το Τρίνιναντ ξεκίνησε ως φαβορί στο άνοιγμα των αποδόσεων χτες το μεσημέρι η απόδοση για επικράτηση στο 90λέπτο ανέβηκε στο 3,30 και δεν γίνεται να αγνοηθεί. Οι νησιώτες έπεισαν πολύ περισσότερο από τον Παναμά στην φάση των ομίλων, κέρδισαν εύκολα Κούβα και Γουατεμάλα ενώ έδειξαν τεράστια αποθέματα πάθους στο 4-4 με το Μεξικό. Αντίθετα ο Παναμάς πήρε την πρόκριση έχοντας τρεις ισοπαλίες όλες με 1-1 δείχνοντας αρκετές αδυναμίες στο παιχνίδι του. Θα ποντάρουμε και λόγο απόδοσης στον άσο του 3,30.

ΣΛΑΣΚ-ΛΕΓΚΙΑ UNDER: Πρεμιέρα στο Πολωνικό πρωτάθλημα με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε εβδομάδα Ευρωπαϊκών αναμετρήσεων. Η Σλασκ την Πέμπτη έμεινε στο 0-0 με την Γκέτεμποργκ και η Λέγκια κέρδισε με 1-0 την Μποτοσάνι. Με τις ρεβάνς να έρχονται την εβδομάδα που έρχεται και τις δύο ομάδες να μην ακόμα απόλυτα έτοιμες η πιθανότητα να δούμε λίγα γκολ είναι πολλές. Σε ικανοποιητικές αποδόσεις το under.

NOΡΚΕΠΙΝΓΚ-ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Οι δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος, η πρωτοπόρος Γκέτεμποργκ και η Νόρκεπινγκ που τρέχει αήττητο σερί 11 αγωνιστικών. Την προηγούμενη εβδομάδα στην έδρα της Γκέτεμποργκ ήρθαν 0-0. Στον ίδιο ρυθμό αναμένεται και το σημερινό ματς άλλωστε πρόκειται για τις δύο καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος. Με την ισοπαλία στο ημίχρονο όπως και την προηγούμενη Κυριακή θα πάμε και σήμερα.

ΤΖΟΪΝΒΙΛ-ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ 0-1 ΓΚΟΛ: Oυραγός στην βαθμολογία η γηπεδούχος με 8 βαθμούς σε 13 αγωνιστικές, έχοντας πετύχει μόλις 6 γκολ, στα τελευταία πέντε έμεινε άσφαιρη στα τέσσερα. Σε κακή κατάσταση η Πόντε Πρέτα, προέρχεται τρεις ήττες και μια ισοπαλία στα τελευταία 4 ματς. Μάλιστα στα τελευταία 7 ματς πρωταθλήματος έχει βρει δίχτυα μόλις σε 1, ενώ έχασε και τον Καζά που έχει σκοράρει τα 5 από τα 15 γκολ της στο πρωτάθλημα. Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο κακές ομάδες που είναι ντεφορμέ και βρίσκουν δύσκολα δίχτυα, τα 0-1 γκολ είναι καλή επιλογή.

ΤΣΟΝΓΚΙΝΓΚ ΛΙΦΑΝ-ΣΑΝΓΚΗ ΣΕΝΧΟΥΑ 2: Οι γηπεδούχοι εντός  έδρας έχουν πολλά προβλήματα... είναι χαρακτηριστικό πως στο γήπεδο τους έχουν μαζέψει 8 βαθμούς ενώ μακριά από αυτό 15. Πολλά κενά στην άμυνα που με 35 γκολ παθητικό αποτελεί την χειρότερη στο πρωτάθλημα μετά από αυτήν της τελευταίας στην βαθμολογία Σανγκάη Σενξίν. Ανεβάζει στροφές τις τελευταίες αγωνιστικές η  Σανγκάη Σενχούα που προέρχεται από μεγάλη νίκη επί της πρωτοπόρου Γκουάν. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Ντεμπά Μπα βρήκε δίχτυα ενώ συνεργάστηκε άψογα με έτερο αστέρι Τιμ Κέιχιλ. Θα ποντάρουμε στο διπλό του 2,50 οι φιλοξενούμενοι έχουν βλέψεις ακόμα και για τίτλο και δεν έχουν περιθώρια για απώλειες.

Μονό αποδεκτό
ΤΡΙΝΙΝΤΑΝΤ-ΠΑΝΑΜΑΣ 1  3,30
Δυάδα 
ΣΛΑΣΚ-ΛΕΓΚΙΑ UNDER  1,80
ΤΣΟΝΓΚΙΝΓΚ ΛΙΦΑΝ-ΣΑΝΓΚΗ ΣΕΝΧΟΥΑ 2   2,50
Δυάδα
ΤΖΟΪΝΒΙΛ-ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ 0-1 ΓΚΟΛ  2,60
NOΡΚΕΠΙΝΓΚ-ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ  2,20

*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην ΑRENA PRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου