Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΑ



Μπορεί κάποιοι να μας έβριζαν χτες από το πρωί  επειδή τολμήσαμε να κοντράρουμε τον ΠΑΟΚ και την εθνική... αποδείχτηκε όμως ότι είχαμε απόλυτο δίκαιο και στα δύο. Στο στοίχημα δεν χωράνε συναισθήματα, από την στιγμή που η στοιχηματική μου ανάλυση με οδήγησε εκεί δεν είχα κανένα ενδοιασμό στο να προτείνω και να τα ποντάρω, απλά πράγματα.To σημερινό πρόγραμμα δεν προσφέρεται για πολλά αφού υπάρχουν ελάχιστες αναμετρήσεις που έχουν επίσημο χαρακτήρα (Πρεμιέρα σε Πολωνία, Δανία και Ρωσία) ενώ στα φιλικά παιχνίδια δεν είναι και ότι καλύτερο να ποντάρουμε τα λεφτά μας.



ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΑΝΣΤΚ-ΚΡΑΚΟΒΙΑ 1: Oι γηπεδούχοι την περσινή χρονιά είχαν μια εξαιρετική πορεία που τους έφερε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Φέτος έχουν ακόμη πιο υψηλούς στόχους αφού κινήθηκαν δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και σύμφωνα με τους book είναι το τρίτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, πίσω από την Λεχ Πόζναν και την Λέγκια. Σημαντικότερες κινήσεις η απόκτηση του Μπόρουσιουκ και των δύο Κροατών Κόλακ και Μαλόκα. Η Κρακοβία πέρυσι στηριζόμενη στην έδρα κέρδισε εύκολα την παραμονή της, σχεδόν με το ίδιο ρόστερ θα προσπαθήσει να σωθεί και φέτος. Πολύ μέτριες επιδόσεις εκτός έδρας, ενώ τις έξι φορές που επισκέφτηκε το Γκνανστκ έφυγε τις πέντε με σκυμμένο κεφάλι. Θα πάμε με τον άσο στο 1,80.

ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ-ΟΥΦΑ UNDER: Να ξεχάσει όσο πιο γρήγορα γίνεται την περσινή απογοητευτική χρονιά θέλει η Σπαρτάκ Μόσχας. Νέος τεχνικός ο Ντιμίτρι Αλένιτσεφ που μετά από 4 χρόνια στον πάγκο της Άρσεναλ Τούλα έκανε το μεγάλο βήμα και ανέλαβε την αγαπημένη του Σπαρτάκ με την οποία πέρασε τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του ως ποδοσφαιριστής. Ο επιθετικός Ζε Λούις από την Μπράγκα και ο μέσος Ποπόφ από την Κούμπαν αποτελούν τις πιο ηχηρές μεταγραφές. Η Ούφα την περσινή χρονιά γλίτωσε στο τσακ τα πλέι άουτ υποβιβασμού και ακριβώς τον ίδιο στόχο αναμένεται να έχει και φέτος. Ελάχιστες προσθήκες μέχρις στιγμής και αυτές κυρίως ελεύθερων ποδοσφαιριστών. Πάντα οι πρεμιέρες κρύβουν κινδύνους και η Ούφα θα παίξει ταμπούρι για να κρατήσει το μηδέν, το under του 1,95 μας κάνει.

AΓΙΑΞ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ ΟVER: Δυνατό φιλικό παιχνίδι στο Άμστερνταμ με την δευτεραθλήτρια Γερμανίας να βρίσκεται σε πιο προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας αφού στις 1 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν στον τελικό του Σούπερ Καπ. Δεν άλλαξαν πολλά πράγματα οι Λύκοι σε σχέση με  την περσινή χρονιά, η μοναδική σημαντική προσθήκη είναι αυτή του Κρούσε από την Γκλάντμπαχ. Ο Αγιάξ έχασε πέρυσι το πρωτάθλημα από την Αϊντχόβεν και φέτος φιλοδοξεί να επιστρέψει στον θρόνο του. Η μεταγραφή του Γκουντέλι από την Αλκμάαρ και η επιστροφή του Χέιτινγκα είναι οι δύο σημαντικότερες προσθήκες μέχρι τώρα. Με βάση την περσινή χρονιά υπάρχει αξία στο 2,50 που βρίσκουμε την νίκη της Βόλφσμπουργκ, όμως υπάρχει αρκετό ρίσκο αφού δεν είμαστε σίγουροι για τις ενδεκάδες που θα παραταχθούν οι δύο ομάδες. Πιο ασφαλές ποντάρισμα στο οver αφού και οι δύο ομάδες έχουν επιθετική φιλοσοφία.

Τριάδα
ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΑΝΣΤΚ-ΚΡΑΚΟΒΙΑ 1  1,80
ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ-ΟΥΦΑ UNDER  1,95

AΓΙΑΞ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ ΟVER  1,80

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου