Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

ΚΟΝΤΡΑΡΟΥΜΕ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ



Η ασιατική δυαδούλα μας με τα οver χτες μας πλήρωσε μια χαρά το μεσημεράκι... αλλά το γκολ-γκολ της Μάλμε δεν ήρθε ποτέ, σε αντίθεση με το οver του Μεξικό που το τελικό 4-4 τα λέει όλα. Σήμερα η βόλτα μας θα είναι μικρή, αφού θα ασχοληθούμε με τον ΠΑΟΚ, την εθνική νέων και δύο ματς του Europa League που κοντράρονται 4 Σκανδιναβικές ομάδες.




EΛΛΑΔΑ-ΡΩΣΙΑ 2: Άκρως πετυχημένη κρίνεται η πορεία της εθνικής νέων μέχρι τώρα αφού κατάφερε να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Euro. Τεράστια επιτυχία αν αναλογιστεί κανείς πως πριν μερικούς μήνες αυτή η ομάδα είχε ηττηθεί σε φιλικό με 10-0 από την Ελβετία. Για να πάρουμε την πρόκριση πάντως χρειάστηκε μεγάλη δόση τύχης, στο ματς της πρεμιέρας η νίκη απέναντι στην Ουκρανία ήρθε με MVP τον τερματοφύλακα Κοτσαρή, ενώ στο 0-0 με την Αυστρία η αντίπαλος ήταν εμφανώς ανώτερη έχοντας ένα δοκάρι και ένα κακώς ακυρωθέν γκολ. Απέναντι στην Γαλλία χάσαμε με κάτω τα χέρια και πήραμε την πρόκριση επειδή η Αυστρία δεν κατάφερε να κερδίσει την Ουκρανία. Από την άλλη η Ρωσία είναι μια ομάδα γεμάτη ταλέντο κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση σε όμιλο με την παρουσία Γερμανίας, Ολλανδίας και Ισπανίας. Μπορεί οι πιτσιρικάδες μας να έχουν και την συμπαράσταση του κόσμου της Λάρισας που θα γεμίσει το γήπεδο, αλλά είναι προφανές πως υστερούμε σε ποιότητα από την Ρώσικη αρκούδα. Το διπλό στο 2.05 θα μπει στο παιχνίδι μας.

ΡΑΝΤΕΡΣ-ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ 2: Σκανδιναβικό ντέρμπι με την Ράντερς από την Δανία να αντιμετωπίζει την Έλφσμποργκ. Οι γηπεδούχοι στον προηγούμενο γύρο δεν είχαν πρόβλημα απέναντι στην Σαν Τζούλια από την Ανδόρα, ενώ την Κυριακή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος αντιμετωπίζουν την Κοπεγχάγη. Σε μεγάλο βαθμό ετοιμότητας η Έλφσμποργκ, φιγουράρει στην 2η θέση της βαθμολογίας στο Σουηδικό πρωτάθλημα όπου βρίσκεται στην 15η αγωνιστική, στον προηγούμενο γύρο ισοπέδωσε την Λάχτι με συνολικό σκορ 7-2. Στα τελευταία 12 ματς σε όλες τις διοργανώσεις η Έλφσμποργκ έχει γνωρίσει μόλις μια ήττα. Αδικούν οι αποδόσεις τους φιλοξενούμενους με το 3,00 στο διπλό να αποτελεί πρόκληση,

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ ΖΑΓΚΡΕΜΠ-ΠΑΟΚ 1X: Είναι δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ δεν βρίσκεται σε μεγάλο βαθμό ετοιμότητας. Νέος προπονητής, λίγες μέρες προετοιμασίας, νέα φιλοσοφία, νέο σύστημα, πολλές απουσίες και φυσικά το θέμα των Λούκας-Περέιρα. Στον Δικέφαλο δεν θέλουν να σκέφτονται το ενδεχόμενο αποκλεισμού αλλά δύσκολα θα αποφύγουν τα καρδιοχτύπια. Η κροατική ομάδα σίγουρα δεν αποτελεί φόβητρο, είναι όμως πιο έτοιμη και μπορεί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση του ΠΑΟΚ, Στο 1,95 που βρίσκουμε το 1Χ αποτελεί επιλογή, άλλωστε υπάρχει και η ρεβάνς της Τούμπας.

ΚΡ ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ-ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ 2-3 ΓΚΟΛ:  H Ρόζενμποργκ φέτος έχει ξεκινήσει την χρονιά γεμάτη σοβαρότητα και δείχνει αποφασισμένη να επιστρέψει μετά από τέσσερα χρόνια στον θρόνο της στην Νορβηγία. Βρίσκεται στην κορυφή μετά από 16 αγωνιστικές στο +5 από την δεύτερη Στάμπαεκ. Έχει εξαιρετική άμυνα που δέχεται δύσκολα γκολ, ενώ αρέσκεται να ελέγχει τον ρυθμό. Σκορ πρόκρισης απέναντι στην αδύναμη Ισλανδική Ρέικιαβικ θα προσπαθήσει να πάρει, θα πάμε με τα 2-3 γκολ.

Δυάδα
ΕΛΛΑΔΑ-ΡΩΣΙΑ 2  2,05
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ ΖΑΓΚΡΕΜΠ-ΠΑΟΚ 1Χ(Δ)  1,95
Δυάδα
ΡΑΝΤΕΡΣ-ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ 2  2,55
ΚΡ ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ-ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ 2-3 ΓΚΟΛ  2,00

*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου