Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

O AΛΕΞΙΣ ΣΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΡΒΗΓΙΔΕΣ



Οι ΗΠΑ έκαναν το μπαμ χτες στο φιλικό με την Γερμανία, αλλά εμάς μας έλειψε ένα γκολ για να βγάλουμε το οver 3,5. Eυτυχώς Βαγιαδολίδ και Λας Πάλμας έφεραν την ισοπαλία που περιμέναμε και η μέρα έκλεισε με κέρδος. Σήμερα έχουμε πρεμιέρα στο Κόπα Αμέρικα με την Χιλή να αντιμετωπίζει τον Ισημερινό, αλλά θα κάνουμε παιχνίδι και με τα υπόλοιπα ματς της ημέρας...
Οι αναλυτικές μας επιλογές για το Κόπα Αμέρικα εδώ.



ΧΙΛΗ-ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ 2-3 ΓΚΟΛ: Πρεμιέρα στο Κόπα Αμέρικα με την γηπεδούχο Χιλή να αντιμετωπίζει τον Ισημερινό και να θέλει να ξεκινήσει με το δεξί την διοργάνωση. Το 1,50 στον άσο είναι πολύ μικρό και πάντα στην πρεμιέρα παραμονεύουν εκπλήξεις, πόσο μάλλον για την οικοδέσποινα που θα είναι γεμάτη άγχος. Ο Ισημερινός είναι αρκετά δεμένη ομάδα με ποιότητα επιθετικά, Μοντέρο (Σουόνσι), Ενέρ Βαλέντσια (Γουέστ Χαμ), όμως στην άμυνα υστερεί αρκετά στην ταχύτητα και ο δαιμόνιος Αλέξις Σάντσες μπορεί να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα. Θα κρατήσουμε αρχικά την ισοπαλία στο ημίχρονο αφού περιμένουμε συντηρητικό ξεκίνημα και από τους δύο, στην συνέχεια θα πάμε με τα 2-3 γκολ, ενώ για σκόρερ μπορεί το 2,10 του Σάντσες να φαίνεται μικρό αλλά είναι αρκετά πιθανό.

ΙΣΠΑΝΙΑ-ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ 2-3 ΓΚΟΛ: Φιλικό παιχνίδι με τους Ισπανούς να κατεβάζουν αρκετές ρεζέρβες αφού την Κυριακή αντιμετωπίζουν την Λευκορωσία στα προκριματικά. Από την άλλη η Κόστα Ρίκα προετοιμάζεται για το Gold Cup και δύσκολα θα αλλάξει την πετυχημένη συνταγή που την έστειλε στις 8 καλύτερες ομάδες του κόσμου, δηλαδή σφιχτή αμυντική λειτουργία με πέντε αμυντικούς και γρήγορες αντεπιθέσεις με τους ταχύτατους επιθετικούς της. Δύσκολα θα δούμε φεστιβάλ γκολ, οπότε το σύνολο 2-3 γκολ μοιάζουν αρκετά πιθανό.

ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ -ΤΑΪΛΑΝΔΗ ΟVER 3,5: Ίσως οι δύο πιο αδύναμες ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου κάτι που φάνηκε από την πρώτη αγωνιστική με τις Αφρικανές να δέχονται 10 γκολ από τις Γερμανίδες και την Ταϊλάνδη να χάνει εύκολα με 4-0 από την Νορβηγία. Ερασιτεχνικές αντιδράσεις και άμυνες για γέλια χαρακτηρίζουν τις δύο ομάδες και στην μεταξύ τους κόντρα είναι πιθανόν να δούμε πολλά γκολ. Το οver 3,5 στο 2,50 θα μπει στο παιχνίδι μας.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΝΟΡΒΗΓΙΑ G/G: Άνετες νίκες στην πρεμιέρα και για τις δύο με την Γερμανία που είναι και το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης να ισοπεδώνει την Ακτή Ελεφαντοστού. Ουσιαστικά το σημερινό ματς θα κρίνει την πρώτη θέση αφού θέμα αποκλεισμού δεν υπάρχει για καμιά από τις δύο. Δεν υπάρχει μεγάλο άγχος αφού δεν κρίνεται η πρόκριση και είναι πιθανό να δούμε ανοιχτό ματς και γκολ εκατέρωθεν. Οι Νορβηγίδες μπορεί να μην είναι από τις μεγάλες δυνάμεις, όμως πάντα παρουσιάζουν ανταγωνιστικό σύνολο.

Δυάδα
ΧΙΛΗ-ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ 2-3 ΓΚΟΛ  1,95
ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΝΟΡΒΗΓΙΑ G/G 2,10

Δυάδα
ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ-ΤΑΪΛΑΝΔΗ ΟVER 3,5
IΣΠΑΝΙΑ-ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ 2-3 ΓΚΟΛ 2,10

Αnytime Scorer
ΑΛΕΞΙΣ ΣΑΝΤΣΕΣ (ΧΙΛΗ)  2,10

*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου