Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ


Το πιο τραγικό ματς που έχουμε παρακολουθήσει μέχρι τώρα στο Κόπα Αμέρικα ήταν το χτεσινό ανάμεσα στην Παραγουάη και την Τζαμάικα... πραγματικό κλωτσοσκούφι. Μέτριο από άποψη ρυθμού και θεάματος τουλάχιστον και το βραδινό ντέρμπι. Τουλάχιστον εκεί σκόραρε ο Αγουέρο και έβαλε γερή υποψηφιότητα για τον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης. Σήμερα έχουμε μόνο το Κολομβία-Βραζιλία στο Κόπα Αμέρικα...




ΕΛΣΙΝΚΙ-ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ Χ2: Η μόνιμη πρωταθλήτρια Φιλανδίας βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 29 βαθμούς έχοντας όμως δύο ματς περισσότερα από την Ροβανιέμι (24) και την σημερινή της αντίπαλο Σεϊναγιοέν (23). Γενικότερα δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα αφού κάνει εύκολα γκέλες και έχει κολλήσει στην ισοπαλία 5 φορές ενώ έχει και μια ήττα. Οι φιλοξενούμενοι μετά την εξαιρετική τους περσινή πορεία συνεχίζουν και φέτος στον ίδιο ρυθμό και βρίσκονται σε υψηλές θέσεις, έχοντας την καλύτερη άμυνα με μόλις 5 γκολ παθητικό σε 12 ματς. Θα κοντράρουμε το φαβορί με την άμυνα της Σεϊναγιοέν να δείχνει πως μπορεί να αντεπεξέλθει.

ΑΓΓΛΙΑ-ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΟVER: Τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων και κρίνεται η πρόκριση στους 16. Η Κολομβία έρχεται από τεράστια έκπληξη την νίκη με 2-0 επί της Γαλλίας που είναι μέχρι στιγμής η νίκη του τουρνουά αφού οι Γαλλίδες βρίσκονται στην 6η θέση της παγκόσμιας κατάταξης. Πλέον η Κολομβία περνάει και με ισοπαλία στην επόμενη φάση, αντίθετα οι Αγγλίδες θέλουν τους τρεις βαθμούς και θα αναγκαστούν να παίξουν ανοιχτά για να τα καταφέρουν. Πρώτη επιλογή τα πολλά γκολ, ενώ η Κολομβία έδειξε τα δόντια της μέχρι τώρα και ίσως αξίζει ένα ποντάρισμα στο 6,50 για νίκη τους.

Ν. ΚΟΡΕΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ ΟVER: Ισοβαθμούν στην τελευταία θέση με έναν βαθμό και μόνο η νίκη τις δίνει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση. Είναι δεδομένο λοιπόν πως σε όλη την διάρκεια του ματς θα υπάρχει κάποια ομάδα που θα κυνηγάει το σκορ... οπότε το over του 1,90 μοιάζει με καλή επιλογή.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΚΟΛΟΜΒΙΑ Χ: Μέτρια εμφάνιση από τους Βραζιλιάνους στην πρεμιέρα απέναντι στο Περού χρειάστηκαν το γκολ του Ντάγκλας Κόστα στις καθυστερήσεις για να φτάσουν στην νίκη με 2-1. Παιδικό λάθος στην άμυνα από τους Ντάβιντς Λούις και Τζέφερσον στο γκολ που δέχτηκαν, ενώ επιθετικά της στοίχισε αρκετά η απουσία του Κουτίνιο αφού ο Νεϊμάρ έδειχνε πολύ μόνος του, με τους Φρεντ και Ταρντέλι να κινούνται στην μετριότητα. Μεγάλη απογοήτευση η πρεμιέρα για την Κολομβία και απότομη προσγείωση... αφού οι Καφετέρος ξεκινούσαν την διοργάνωση με μεγάλες προσδοκίες και η ήττα από την αδύναμη Βενεζουέλα τους έβαλε άμεσα υπό μεγάλη πίεση. Ο Πέκερμαν είχε την ατυχία να έχει σε κακή μέρα τον Χάμες Ροντρίγκες γεγονός που βραχυκύκλωσε επιθετικά την ομάδα του, ενώ οι Μπάκα και Φαλκάο έδειξαν να μην ταιριάζουν ως επιθετικό δίδυμο. Η επιλογή μας θα είναι η ισοπαλία που δίνει το πάνω χέρι στην Βραζιλία για την πρώτη θέση στον όμιλο και κρατάει ανοιχτή την πρόκριση για την Κολομβία, αφού λογικά στην συνέχεια  με μία νίκη την τελευταία αγωνιστική επί του Περού θα παίρνει την πρόκριση.Οι άμυνες και των δύο όμως δεν είναι αξιόπιστες οπότε θα πάμε και σε ισοπαλία με γκολ... με το 2-2 να πληρώνει  17,00.

Μονό αποδεκτό
ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΚΟΛΟΜΒΙΑ Χ  3,50
Ακριβές Σκορ
Βραζιλία-Κολομβία 2-2   17,00
Moνό αποδεκτό
ΕΛΣΙΝΚΙ-ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ Χ2  2,50
Δυάδα(Γυναίκες)
Ν. ΚΟΡΕΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ ΟVER  1,85
ΑΓΓΛΙΑ-ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΟVER  2,05


*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου