Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

ΛΑΤΙΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΞΥΛΟ



Κουβαδιάρικη η χτεσινή μέρα με την Χιλή να μην μπορεί να κάμψει την αντίσταση του Μεξικού σε ένα εντυπωσιακό ματς με το τελικό 3-3 να φαίνεται φτωχό μπροστά στις φάσεις και τον ρυθμό που είχε το ματς. Ανάλογου επιπέδου και το πρώτο ματς της χτεσινής μέρας με την Βολιβία να κερδίζει τον Ισημερινό χωρίς να καταλάβουν ούτε οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές της πως τα κατάφεραν...Μας απογοήτευσαν και οι γυναικάρες μας χτες, αλλά δεν τις κακολογούμε θα προσπαθήσουμε και σήμερα μαζί τους, αλλά σίγουρα το ματς που ξεχωρίζει είναι το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Αργεντινή και την Ουρουγουάη.




ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ 1/1: Η τραγική διαχείριση που έκανε ο Τάτα Μαρτίνο στο ματς στέρησε από την Αργεντινή την νίκη στην πρεμιέρα απέναντι στην Παραγουάη. Ο πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα με την ομάδα του 2-0 μπροστά στο σκορ και απόλυτη κυρίαρχο στο γήπεδο... προτίμησε να κάνει αλλαγές προσώπων (Ιγκουαϊν, Τέβες) ώστε να μην δυσαρεστηθούν κάποιοι από τόσους σταρ που έχει στην ομάδα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μείνει αβοήθητος ο Μασεράνο στα χαφ και η Παραγουάη που ρίσκαρε στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα να κερδίσει μέτρα και να φτάσει στην ισοφάριση. Γενικά πάντως με τους Μέσι και Αγουέρο ορεξάτους η Αργεντινή έδειξε σε καλή κατάσταση, ακριβώς το αντίθετο από την Ουρουγουάη που αγκομάχησε να κερδίσει την μαχητική Τζαμάικα. Μηδενική δημιουργία φάσεων για την ομάδα του Ταμπάρες που πέτυχε το μοναδικό γκολ μετά από στημένη φάση και μπέρδεμα στην περιοχή. Με ανάλογη εμφάνιση δεν έχει τύχες απέναντι στην Αργεντινή. Περιμένω μετά το πάθημα της πρεμιέρας η Αργεντινή να μπει θυμωμένη στον αγωνιστικό χώρο και να καθαρίσει εύκολα το ματς, ο άσος από το ημίχρονο στο 2,40 θα είναι η επιλογή μας. Επίσης αρκετά πιθανό είναι να δούμε αρκετές κάρτες στο ματς... αφού οι δύο χώρες δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις και το ματς είναι κλασικό Λατινοαμερικάνικο ντέρμπι ενώ και ο Βραζιλιάνος Ρέφερι, Σάντρο Ρίτσι έχει την φήμη του καρτάκια.

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ-ΤΖΑΜΑΪΚΑ ΟVER: Μπορεί για 60 λεπτά να μην υπήρχε στο γήπεδο Παραγουάη... στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα όμως ξύπνησε και πήρε ανέλπιστα την ισοπαλία απέναντι στην Αργεντινή ισοφαρίζοντας σε 2-2. Για να φτάσει ακόμα πιο κοντά στην πρόκριση θέλει απαραίτητα την νίκη απέναντι στην Τζαμάικα. Οι Reggae Boys αγωνίστηκαν χωρίς άγχος απέναντι στην Ουρουγουάη, έδειξαν μεγάλο πάθος δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα και θα μπορούσαν να σκοράρουν με την μεγάλη ευκαιρία του Μπράουν. Η Παραγουάη θέλει μόνο νίκη οπότε θα παίξει επιθετικά, η άμυνα της όμως δεν είναι τόσο στιβαρή... και ίσως δεχτεί ένα γκολ από τους πεισματάρηδες Τζαμαϊκανούς. Το οver στο υψηλό 2,30 αποτελεί επιλογή.

ΕΛΒΕΤΙΑ-ΚΑΜΕΡΟΥΝ G/G: Τελικός που θα κρίνει την δεύτερη θέση και την πρόκριση στην επόμενη φάση , αφού οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με 3 βαθμούς, έχοντας ηττηθεί από την Ιαπωνία και έχοντας κερδίσει τον αδύναμο Ισημερινό. Λόγο καλύτερης διαφοράς τερμάτων η Ελβετία έχει προβάδισμα σε περίπτωση ισοπαλίας. Πάντως ελπίδες πρόκρισης θα έχει και όποια ομάδα τερματίσει τρίτη αφού προκρίνονται και οι 4 καλύτερες τρίτες της φάσης των ομίλων. Η επιλογή μας θα είναι το σκοράρισμα εκατέρωθεν αφού και οι δύο έδειξαν επιθετικές  αρετές. Στο 1,75 το γκολ-γκολ θα μπει στις επιλογές μας.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΣΟΥΗΔΙΑ ΟVER: Έχει κλέψει τις εντυπώσεις η ομάδα της Αυστραλίας με τις εμφανίσεις της, αφού μετά την αξιοπρεπέστατη ήττα με 3-1 από τις ΗΠΑ κέρδισε εύκολα με 2-0 την Νιγηρία και έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση στους 16, απέναντι στην Σουηδία αφού και με ισοπαλία θα πάρει την δεύτερη θέση. Οι Σκαδιναβές από την άλλη μετά την κακή εμφάνιση και την γκέλα απέναντι στην Νιγηρία στην πρεμιέρα, έβγαλαν τσαγανό απέναντι στις Αμερικάνες και πήραν δίκαια τον βαθμό της ισοπαλίας. Για να πάρουν την πρόκριση θέλουν μόνο την νίκη και θα αναγκαστούν να παίξουν επιθετικά για να επιβεβαιώσουν την ανωτερότητα τους. Θα πάμε με το 1,95 του Οver αφού αναμένεται ανοιχτό ματς.

ΝΙΓΗΡΙΑ-ΗΠΑ ΟVER 3,5: Δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις οι Νιγηριανές αφού μετά το 3-3 της πρεμιέρας απέναντι στην Σουηδία, ηττήθηκαν εύκολα με 2-0 από την Αυστραλία, παρουσιάζοντας πολλά κενά στην άμυνα. Πλέον οι Αφρικανές για να ελπίζουν σε πρόκριση θέλουν απαραίτητα την νίκη ώστε να τερματίσουν τουλάχιστον τρίτες και να περιμένουν και τα αποτελέσματα των άλλων ομίλων. Οι Αμερικάνες είναι πολύ ανώτερες σαν ομάδα, είναι από τα φαβορί για το τρόπαιο και αν βρουν κενούς χώρους μπορούν να διαλύσουν την άμυνα της Νιγηρίας. Το οver 3,5 στο 1,90 θα είναι η επιλογή μας.

Δυάδα
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ 1/1  2,40
ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ-ΤΖΑΜΑΪΚΑ ΟVER 2,30

Moνό αποδεκτό
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ   Κόκκινη κάρτα   2,60

Τριάδα (ΓΥΝΑΙΚΕΣ)
ΝΙΓΗΡΙΑ-ΗΠΑ ΟVER 3,5 1,90
AYΣΤΡΑΛΙΑ-ΣΟΥΗΔΙΑ ΟVER 1,95
EΛΒΕΤΙΑ-ΚΑΜΕΡΟΥΝ G/G 1,75

Oι επιλογές μας για το Κόπα Αμέρικα ΕΔΩ

*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου