Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

ΤΡΕΙΣ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ...



Μπορεί την πρώτη μέρα οι γυναίκες να μας πλήρωσαν, χτες όμως μας τα χάλασαν αφού τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που θέλαμε. Εντύπωση μας έκανε πάντως το πόσο σοβαρή ομάδα είναι οι Γαλλίδες που πέτυχαν το γκολ και στην συνέχεια κράτησαν με μαεστρία το σκορ μέχρι το τέλος, έχοντας σημαντική κατοχή μπάλας. Αρνητική ήταν η πρεμιέρα για την Ισπανία που έμεινε στο 1-1 με την Κόστα Ρίκα. Σήμερα το πρόγραμμα είναι για γέλια... θα κάνουμε μια προσπάθεια να ποντάρουμε κάτι, άλλα όλα τα σημεία είναι τραβηγμένα από τα μαλλιά. Ήδη έχουμε επικεντρωθεί στο Κόπα Αμέρικα που ξεκινάει αύριο και θα έχουμε ένα γεμάτο αφιέρωμα για τις 12 ομάδες.




ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ-ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ Χ: Πρώτο ματς των ημιτελικών στα πλέι οφ ανόδου στην Primera Division. H Λας Πάλμας τερμάτισε στην τέταρτη θέση έχοντας σερί πέντε συνεχόμενων νικών. Την περσινή χρονιά έχασε στις καθυστερήσεις του τελικού την άνοδο με την Κόρδοβα να της παίρνει την μπουκιά από στόμα. Η Βαγιαδολίδ θέλει να επιστρέψει στην Πριμέρα μετά από 5 χρόνια, τερμάτισε πέμπτη κάνοντας κακό finish στην χρονιά, στα τελευταία πέντε εντός έδρας είχε μόλις μία νίκη. Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η Λας Πάλμας κέρδισε με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι έχουν πεισμώσει μετά την περσινή αυτοκτονία, ξέρουν καλά την διαδικασία των πλέι οφ και μπορούν να φύγουν με την ισοπαλία για να πάρουν την πρόκριση στην έδρα τους.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΗΠΑ ΟVER 3,5: Σπουδαίο ματς στην Κολωνία με τους Γερμανούς να υποδέχονται τις ΗΠΑ του δικού της Γιούργκεν Κλίνσμαν. Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές παρουσιάζουν μέτριο πρόσωπο στα προκριματικά αλλά και στα φιλικά μετά το καλοκαίρι, χωρίς βέβαια να κινδυνεύουν με αποκλεισμό από την τελική φάση του Εuro. O Λεβ θα κάνει αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα, ειδικότερα στην άμυνα με τους Χούμελς, Χέβεντες να είναι εκτός και πιθανόν τον Μπόατενγκ να μένει στον πάγκο. Οι ΗΠΑ προέρχονται από μεγάλη νίκη μέσα στο Άμστερνταμ με 4-3 επί της Ολλανδίας παρουσιάζοντας και ακόμη μια φορά την γνωστή μαχητικότητα με φουλ επιθετικό ποδόσφαιρο που έχει επιβάλλει ο Κλίνσμαν, μάλιστα κατάφεραν να φέρουν τούμπα το σκορ παρότι ήταν πίσω στο σκορ με 3-1 στο 70'. Αντίστοιχο ματς περιμένουμε και σήμερα με τους Γερμανούς να έχουν πάντα το μυαλό τους στην επίθεση, το οver 3,5 στο 2,20 θα είναι η επιλογή μας. Για σκόρερ ο Γιόχανσον της Αλκμάαρ είναι καλή περίπτωση στο 3,40, αφού αναμένεται να είναι ο σέντερ φορ των Αμερικάνων.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ (U20)-NIΓΗΡΙΑ (U20) X2: Νοκ άουτ αναμέτρηση της φάσης των 16 στο Παγκόσμιο Κύπελλο κάτω των 20. Η Γερμανοί δεν θα μπορούσαν να έχουν πρόβλημα στον όμιλο απέναντι στα νησιά Φίτζι, το Ουζμπεκιστάν και την Ονδούρα, τερμάτισαν πρώτοι με τρεις νίκες και συνολικό σκορ 16-2.  Από την άλλη η Νιγηρία τερμάτισε στην δεύτερη θέση πίσω από την Βραζιλία από την οποία έχασε στην πρεμιέρα με 4-2.  Αρκετά επιθετική φιλοσοφία με πλούσιο ταλέντο μεσοεπιθετικά οι Νιγηριανοί, έχουν την ποιότητα να κοντράρουν στα ίσια τα πάντσερ. Με ρίσκο θα πάμε με το Χ2, αλλά σίγουρα καλή επιλογή είναι και τα πολλά γκολ με το οver 3,5 στο 2,50 να είναι εξαιρετικό.

Μονό αποδεκτό
ΓΕΡΜΑΝΙΑ (U20)-NIΓΗΡΙΑ (U20) X2   2,30
Δυάδα
ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΗΠΑ ΟVER 3,5            2,20
ΓΕΡΜΑΝΙΑ (U20)-NIΓΗΡΙΑ (U20) OVER 3,5  2,50
Αnytime Scorer
ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΗΠΑ   ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ   3,50
Μονό αποδεκτό

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ-ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ Χ  3,10

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου