Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ


Μετά την αποτυχία με τους τελικούς του Σαββάτου δύο μέρες δεν αγωνιστήκαμε...και σήμερα επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση με γκολ αφού το παιχνίδι μας θα έχει τέσσερα οverακια για σήμερα.




MONAXO 1860-XOΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ ΟVER: Μετά το 0-0 του πρώτου ματς η Μόναχο 1860 έχει ένα μικρό προβάδισμα να κερδίσει την παραμονή της αφού θα έχει στο πλευρό τους 50.000 οπαδούς στο Αλιάντς Αρένα. Τα λιοντάρια θέλουν σώσουν μια καταστροφική χρονιά που ξεκίνησε με όνειρα ανόδου και κατέληξε στα μπαράζ για την αποφυγή του υποβιβασμού. Στο πρώτο ματς είχαμε κλειστό παιχνίδι με λιγοστές φάσεις αφού ήταν φανερό πως οι δύο ομάδες έπαιξαν για το μηδέν. Πλέον δεν υπάρχει περιθώριο και τα πάντα θα κριθούν στο σημερινό ματς, το over κυκλοφορεί στο 2,25 και θα είναι η επιλογή μας. Αυτό που θέλουμε είναι ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο για να ανοίξει το ματς.

ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ-ΠΕΣΚΑΡΑ ΟVER: Ρεβάνς του ημιτελικού των μπαράζ ανόδου στην Serie A. Η Πεσκάρα στο πρώτο ματς ήταν καλύτερη και έφτασε στην νίκη με 1-0 με αποτέλεσμα να έχει προβάδισμα πρόκρισης. Οι φιλοξενούμενοι με τον Μάσιμο Όντο στον πάγκο δείχνουν αναγεννημένοι και συνεχίζουν με την ίδια επιθετική φιλοσοφία από την αρχή της χρονιάς, δεν είναι τυχαία άλλωστε η καλύτερη επίθεση στην κατηγορία με 69 γκολ. Η Βιτσέντζα θα είναι ενισχυμένη αφού επιστρέφει ο πρώτος σκόρερ της που έλειψε στο πρώτο ματς, Κοκό. Να σημειώσουμε ότι δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση νίκης με 1 γκολ διαφορά για τους γηπεδούχους είναι αυτή που παίρνουν την πρόκρισης λόγω καλύτερης θέσης στην κανονική διάρκεια. Είναι δεδομένο πως η αδύναμη άμυνα της Πεσκάρα θα δεχτεί πίεση και δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν, όμως επιθετικά επίσης δύσκολα θα μείνουν άσφαιρη... Το οver του 2,35 ασφαλώς και μπορεί στο παιχνίδι μας, ενώ το να πετύχει γκολ ο Κοκό της Βιτσέντζα πληρώνει 3,00.

ΜΕΞΙΚΟ (U20)-OΥΡΟΥΓΟΥΑΗ (U20) OVER: Ματς της δεύτερης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου κάτω των 20 που διεξάγεται στην Νέα Ζηλανδία. Το Μεξικό θεωρητικά ήταν το φαβορί του ομίλου στην πρεμιέρα όμως έπεσε θύμα έκπληξης χάνοντας με 2-0 από το Μάλι. Πλέον είναι με την πλάτη στον τοίχο και η νίκη στο σημερινό ματς απέναντι στην Ουρουγουάη που κέρδισε με 1-0 την Σερβία είναι μονόδρομος. Έχουν ταλέντο επιθετικά και οι δύο και το οver το βρίσκουμε στο 2,30.

ΜΠΕΛΣΑΤΟΦ-ΚΟΡΟΝΑ ΚΙΕΛΣΤΕ OVER: Προτελευταία αγωνιστική στα πλέι οφ υποβιβασμού στην Πολωνία και η ουραγός Μπελσατόφ παίζει το τελευταίο της χαρτί αφού για να έχει ελπίδες σωτηρίας την τελευταία αγωνιστική χρειάζεται μόνο την νίκη στο σημερινό ματς, κάτι πολύ δύσκολο αφού στα τελευταία 15 ματς έχει πετύχει μόλις μία. Σκορ και θέαμα στα τελευταία της ματς αφού έχουν μπει 20 γκολ στα τρία τελευταία. Η Κορόνα από την άλλη με νίκη λογικά κερδίζει την παραμονή της οριστικά ενώ προέρχεται από 5 γκολ-γκολ στα τελευταία 6 παιχνίδια της ενώ δεν έχει κρατήσει απαραβίαστη την εστία της στα τελευταία 7 ματς. Η ανάγκη για νίκη των γηπεδούχων θα οδηγήσει το ματς σε υψηλό τέμπο και το οver είναι αρκετά πιθανό.

Δυάδα
MONAXO 1860-XOΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ ΟVER  2,10
ΜΠΕΛΣΑΤΟΦ-ΚΟΡΟΝΑ ΚΙΕΛΣΤΕ OVER  1,90

Δυάδα
ΜΕΞΙΚΟ (U20)-OΥΡΟΥΓΟΥΑΗ (U20) OVER  2,30
ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ-ΠΕΣΚΑΡΑ ΟVER  2,30

Anytime Scorer
ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ-ΠΕΣΚΑΡΑ  ΚΟΚΟ  3,00

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου