Σάββατο 30 Μαΐου 2015

ΠΑΘΟΣ,ΔΙΨΑ,ΘΕΛΗΣΗ...ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Μπορεί να βρισκόμαστε στην Βαρσοβία για ξεκούραση όμως σε με τέτοια στοιχηματική μέρα δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι. Η μέρα του κυπέλλου η σημερινή αφού έχουμε τους τελικούς σε Αγγλία, Ισπανία και Γερμανία. Ως σφήνα έχουμε την τελευταία αγωνιστική στην Ρωσία όπου κρίνεται η δεύτερη θέση και η παραμονή.


ΡΟΣΤΟΦ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΟVER: Τελευταία αγωνιστική στο Ρωσικό πρωτάθλημα και το συγκεκριμένο ματς είναι το πιο κρίσιμο αφού θα κρίνει την δεύτερη θέση αλλά και την μάχη του υποβιβασμού. Η ΤΣΣΚΑ ισοβαθμεί με την Κράσνονταρ στην δεύτερη θέση αλλά έχει το πάνω χέρι στην ισοβαθμία οπότε με νίκη εξασφαλίζει τα προκριματικά του Champions League. To Ροστόφ από την άλλη βρίσκεται στην 13η θέση με 28 βαθμούς και πάει στα μπαράζ υποβιβασμού. Ακριβώς από κάτω του όμως η Ουράλ με 27, η Τορπέντο με 26 και η Άρσεναλ Τούλα με 25 καραδοκούν και σε περίπτωση ήττας εύκολα μπορεί να βρεθεί στις δύο τελευταίες θέσεις που οδηγούν στον απευθείας υποβιβασμό. Επίσης σε περίπτωση νίκης μπορεί να περάσει την Ούφα ή την Ακμάρ που βρίσκονται από πάνω και να γλιτώσει οριστικά. Το γεγονός πως και οι δύο ομάδες θέλουν μόνο την νίκη μας οδηγεί στο οver του 1,95.

ΑΡΣΕΝΑΛ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ 2-3 ΓΚΟΛ: Ο τελικός του FA Cup έχει μεγάλο φαβορί την Άρσεναλ που θέλει να κατακτήσει για δεύτερη σερί χρονιά το τρόπαιο. Η ομάδα του Βενγκέρ δεν κατάφερε ούτε φέτος να διεκδικήσει τον τίτλο της Premier League... ανέβηκε όμως μια θέση στην κατάταξη αφού από την συνηθισμένη τέταρτη θέση τερμάτισε στην τρίτη και εξασφάλισε την συμμετοχή τους στους ομίλους του Champions League. H Άστον Βίλα κατάφερε να σώσει μια χρονιά που έμοιαζε καταστροφική και αφού κέρδισε την παραμονή της έφτασε στον τελικό του Γουέμπλεϊ να διεκδικεί το όγδοο κύπελλο στην ιστορία της. Τελευταία φορά που οι χωριάτες έφτασαν στον τελικό ήταν το 2000 ενώ το τελευταίο τους τρόπαιο ήρθε το μακρινό 1957. Η Άρσεναλ φέτος αμυντικά είναι σταθερή και δεν δέχεται εύκολα γκολ, σε ένα τελικό δύσκολα θα δούμε να ρισκάρει από νωρίς οπότε η επιλογή των 2-3 γκολ μοιάζει ιδανική.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ Χ: Ο τελικός του κυπέλλου Γερμανίας στο Ολυμπιακό στάδιο του Βερολίνου κλείνει την αυλαία στην Γερμανία. Οι δύο ομάδες προέρχονται από τελείως διαφορετικές σεζόν. Η Βόλφσμπουργκ μετά από μια εκπληκτική πορεία τερμάτισε στην δεύτερη θέση και επέστρεψε στο προσκήνιο μετά από μερικές μέτριες χρονιές. Ιδανικό σενάριο για τους Λύκους η κατάκτηση του κυπέλλου, κάτι που δεν έχουν πετύχει ξανά στην ιστορία τους. Για την Ντόρτμουντ από την άλλη η φετινή χρονιά σηματοδοτεί το τέλος της εποχής Κλοπ, μια χρονιά που για ένα διάστημα έμοιαζε εφιαλτική αφού βρισκόταν στην τελευταία θέση της Βundesliga, όμως στον δεύτερο γύρο ανέβασε την απόδοση της και έφτασε στην 7η θέση. Ο Κλοπ θέλει να τελειώσει την καριέρα του στους Βεστφαλούς με ένα τρόπαιο όμως η Βόλφσμπουργκ μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι. Μοιάζει αρκετά ισορροπημένος ο τελικός και η ισοπαλία είναι μια επιλογή, θα ρισκάρω και με σκορ στο 1-1.

MΠΙΛΜΠΑΟ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1: Η Μπαρτσελόνα μετά την φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου ετοιμάζεται να σηκώσει και τον δεύτερο εγχώριο τίτλο με τον τελικό να διεξάγεται στο Καμπ Νου. Οι Μπλαουγκράνα το Σάββατο αποχαιρέτησαν τον Τσάβι ενώ στο πίσω μέρος του μυαλού τους είναι δεδομένο πως έχουν την Γιουβέντους... Eνώ οι Λατινοαμερικάνοι (Μέσι, Μασεράνο, Σουάρες, Νείμάρ) έχουν να σκεφτούν και το Κόπα Αμέρικα που ξεκινάει στις 11 Ιούνη στα γήπεδα της Χιλής.  Από την άλλη το Μπιλμπάο ζει και αναπνέει για το συγκεκριμένο ματς, στην χώρα των Βάσκων υπάρχει γενικός ξεσηκωμός και περίπου 5.000 οπαδοί της Μπιλμπάο πήγαν στην τελευταία ανοιχτή προπόνηση.Θα πάρω το ρίσκο να ποντάρω στο πάθος και την δίψα των Βάσκων που τους βρίσκουμε στο 12,00 για κατάκτηση στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Η Μπαρτσελόνα όπως και να έχει θα είναι κάπως χαλαρή στο συγκεκριμένο ματς.

Μονό αποδεκτό
MΠΙΛΜΠΑΟ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1  12,00

Δυάδα
ΡΟΣΤΟΦ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΟVER  1,95
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ 2-3 ΓΚΟΛ 2,00

Μονό αποδεκτό
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ Χ  3,40

*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην Αrena Press

Μπαρ παλαιάς κοπής στην Βαρσοβία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου