Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ ΜΕ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΚΑΜΠ ΝΟΥ


Σίγουρα θα νοιώθει άβολα ο Γκουαρντιόλα
Δεν πήγε όπως περιμέναμε ο ημιτελικός χτες με τον Αλέγκρι να επιλέγει να παίξει στα ίσια την Ρεάλ και στο τέλος να δικαιώνεται για την επιλογή του, αν και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Έστω και έτσι οι Μαδριλένοι στο Μπερναμπέου μπορούν να ανατρέψουν τα δεδομένα και η ρεβάνς αναμένεται με ενδιαφέρον. Για την τιτανομαχία στο Καμπ Νου δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι παραπάνω από χτες, αναμένεται ματς με ρυθμό και γκολ.



ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Ισοπέδωσε με το εντυπωσιακό 8-0 την ουραγό Κόρδοβα εκτός έδρας και παράμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας με 2 βαθμούς διαφορά από την Ρεάλ, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Ο Λούις Ενρίκε πλέον έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού αλλά και των ποδοσφαιριστών, κάνοντας μια απλή κίνηση... άφησε την τριάδα των Fantastico ελεύθερη να κινούνται όπως αυτοί νομίζουν. Έτσι ο Μέσι πλέον έχει απελευθερωθεί και συνεργάζεται άψογα με τους Νεϊμάρ και Σουάρες. Η ποιότητα των τριών στην Μπαρτσελόνα για να φτάνει εύκολα σε νίκες και έτσι οι όποιες ανορθογραφίες υπάρχουν αμυντικά απλά δεν κοστίζουν. Στην άμυνα το δίδυμο Μασεράνο, Πικέ έχει δέσει, ενώ στα άκρα οι Τζόρντι Άλμπα και Ντάνι Άλβες βοηθάνε επιθετικά αλλά πολλές φορές ξεχνάνε να γυρίσουν. Ο Μπούσκετς έχει αναλάβει την βρώμικη δουλειά με τους Ράκιτιτς και Ινιέστα να έχουν πιο δημιουργικό ρόλο. Δεν πρόκειται να δούμε κάτι διαφορετικό από την Μπαρτσελόνα καθώς τα πάντα κινούντα γύρω από την μαγική τριάδα στην επίθεση.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Δύσκολες στιγμές περνάει ο Πεπ Γκουαρδιόλα στο Μόναχο το τελευταίο διάστημα αφού αμφισβητείται έντονα. Ο αποκλεισμός από τον τελικό του κυπέλλου Γερμανίας αλλά και η νέα ήττα την Κυριακή από την Λεβερκούζεν έκανε ακόμα πιο δύσκολη την θέση του Ισπανού. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν αρκεί για να θεωρηθεί κάποιος πετυχημένος στην Βαυαρία και η κατάκτηση του Champions League είναι ο μοναδικός τρόπος για να αλλάξει το κλίμα. Η σχέση του Γκουαρδιόλα με την Μπαρτσελόνα είναι γνωστή και δεν χρειάζεται να αναφέρουμε κάτι παραπάνω από τους 13 τίτλους που κατέκτησε στο τιμόνι της. Είναι η πρώτη φορά που θα την αντιμετωπίσει και σίγουρα το γεγονός αυτό δίνει ξεχωριστή οντότητα στις δύο αναμετρήσεις. Στο αγωνιστικό κομμάτι τα προβλήματα τραυματισμών είναι πάρα πολλά. Ρόμπεν, Ριμπερί, Αλάμπα είνα πάρα πολύ σημαντικές απουσίες, ενώ και αυτές των Μπαντστούμπερ, Ρόντε μειώνουν τις εναλλακτικές επιλογές. Ο Λεβαντόφσκι μάλλον θα αγωνιστεί με προστατευτική μάσκα. Απέναντι στην Πόρτο στο Ντραγκάο η Μπάγερν έδειξε να έχει μεγάλο πρόβλημα ανασταλτικά και η άμυνα της δύσκολα θα αντέξει απέναντι στους Fantastico. Eπιθετικά όμως με τους Σβαϊντσάιγκερ, Λαμ, Τσάβι Αλόνσο και Τιάγκο σε καλή μέρα μπορεί να εκμεταλλευτεί την εκτελεστική ικανότητα του Μίλερ. Η τακτική του Γκουαρδιόλα δεν αλλάζει, επιθετικά και κατοχή μπάλας είναι ο στόχος.

ΤΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ: Σε αντίθεση με τον άλλο ημιτελικό εδώ περιμένουμε γκολ, ρυθμό και καλό θέαμα. Οι δύο ομάδες έχουν επιθετική φιλοσοφία που δύσκολα θα απαρνηθούν, ενώ οι άμυνες τους έχουν... τα προβληματάκια τους. Έστω και χωρίς τους Ριμπερί και Ρόμπερν η Μπάγερν θα δημιουργήσει κινδύνους και θεωρώ δεδομένο πως θα σκοράρει. Όμως η κατάσταση που βρίσκεται η Μπάρτσα δεν μπορεί να αγνοηθεί και ο άσος στο 1,75 αξίζει πονταρίσματος, το over στο 1,80 είναι αρκετά πιθανό, όπως και ο συνδυασμός του οver με το γκολ-γκολ στο 2,20. Με ρίσκο θα πάμε στο τελικό σκορ 3-2, ενώ για σκόρερ το 2,50 του Σουάρες και το 3,40 του Μίλερ είναι ικανοποιητικά.


Δυάδα (Aπό χτες)
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΡΕΑΛ  Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ 2,00
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΠΑΓΕΡΝ G/G & OVER  2,20

Aκριβές σκορ
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΠΑΓΕΡΝ  3-2  23,00

Anytime Scorer
MΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΠΑΓΕΡΝ  ΜΙΛΕΡ   3,40

 *H στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου