Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΣΤΡΑΧΑΝ



Κουβαδάρα πήγαμε χτες,... με την στραβή μέρα να φαίνεται από νωρίς με το ματς της Τρίπολης όπου ο Παναθηναϊκός έκανε περίπατο. Toυλάχιστον περίεργο θα μπορούσε να χαρακτηρίσουμε το σημερινό πρόγραμμα που περιλαμβάνει αναμετρήσεις από πολλές διοργανώσεις. Αχταρμάς θα είναι και οι επιλογές μας.... όπου έχουμε πρωτάθλημα Δανίας, τελικό κυπέλλου Ρωσίας (στο Αστραχάν), Πλέι οφ Ολλανδίας, Πλέι οφ Βελγίου και Κόπα Λιμπερταδόρες (Μπουένος Άιρες- Ρίβερ- Κρουζέιρο).




ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ-ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ Χ: Δύο ομάδες που δεν έχουν εξασφαλίσει οριστικά την παραμονή τους, με την Έσμπιεργκ να έχει 34 βαθμούς (στο +6 από την ζώνη) και την Σοντερίσκε 33 (στο +5). Προέρχονται και οι δύο από θετικά αποτελέσματα, με τους γηπεδούχους να έχουν δύο σερί νίκες και τους φιλοξενούμενους να είναι τρία ματς χωρίς ήττα. Με δεδομένο πως απομένουν ακόμη 4 αγωνιστικές και έχουν μια σχετική απόσταση από την ζώνη είναι πιθανόν να συμβιβαστούν με την ισοπαλία.

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ-ΚΟΥΜΠΑΝ  1: Τελικός κυπέλλου Ρωσίας στην πόλη Αστραχάν με τις δύο ομάδες να διανύουν μια κάκιστη χρονιά και η κατάκτηση του κυπέλλου να αποτελεί μοναδική σανίδα σωτηρίας. Στην Λοκομοτίβ μετά την ήττα από την ΤΣΣΚΑ στο ντέρμπι πριν 10 μέρες είχαμε την απόλυση του Μπόζοβιβτς με τον Ιγκόρ Τσερεφτσένκο να τον αντικαθιστά και να κάνει θετικό ντεμπούτο το Σάββατο με νίκη με 3-0 επί της Ρούμπιν, δείχνοντας σημάδια ανάκαμψης και αλλαγής ψυχολογίας στους Μοσχοβίτες. Αντίθετα στην Κούμπαν τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, υπάρχουν τεράστια οικονομικά προβλήματα και οι ποδοσφαιριστές είναι απλήρωτοι, αυτό έχει αντίκτυπο στο αγωνιστικό κομμάτι, αφού μετά την χειμερινή διακοπή σε 11 ματς η Κούμπαν έχει μόλις μία νίκη, 3 ισοπαλίες και 7 ήττες στο πρωτάθλημα. Θα ποντάρουμε στον άσο της Λοκομοτίβ που δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και έχει έστι και αλλιώς πιο ποιοτική ομάδα με ποδοσφαιριστές όπως, οι Τσόρλουκα,Μπουσουφά, Κασάεφ, Μανουέλ Φερνάντες και Παβλιουτσένκο.

ΧΕΡΕΝΦΕΝ-ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ ΟVER: Σε τραγική κατάσταση και οι δύο έκαναν ένα απίστευτο κακό finhsh στην σεζόν με την Φέγενορντ να έχει τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές και να χάνει την τρίτη θέση από την Αλκμάαρ, με αποτέλεσμα να μπει στην διαδικασία των πλέι οφ για ένα εισιτήριο στο Europa League. Aντίστοιχα τα αποτέλεσμα και για την Χέρενφεν το τελευταίο μήνα που δεν είχε νίκη σε 4 ματς. Προβληματικές άμυνες και από τις δύο ομάδες οι πιθανότητες να δούμε αρκετά γκολ είναι πολλές.

ΓΑΝΔΗ-ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ 1: Το μεγαλύτερο ματς στην ιστορία της Γάνδης είναι το σημερινό, αφού σε περίπτωση νίκης κατακτά το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορία της. Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος των πλέι οφ βρίσκεται στο +4 από την δεύτερη Άντερλεχτ (την αντιμετωπίζει εκτός έδρας την τελευταία αγωνιστική) και έχει τεράστια ευκαιρία να κλειδώσει τον τίτλο. Στην διαδικασία των πλέι οφ τα πάει εξαιρετικά με 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Σημαντική η επιστροφή του αρχισκόρερ Ντεπουάρτ ο άσος έστω και στο ταπεινό 1,70 θα τιμηθεί, άλλωστε η Σταντάρ Λιέγης που βρίσκεται στην τέταρτη θέση προτιμά σίγουρα ως πρωταθλήτρια την Γάνδη παρά μία από τις Μπριζ και Άντερλεχτ.

ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ-ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ G/G: Πρώτος προημιτελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες με τις αποδόσεις να αδικούν ξεκάθαρα την επί δύο σερί χρονιές πρωταθλήτρια Βραζιλίας, Κρουζέιρο. Η Ρίβερ πήρε την πρόκριση στα χαρτιά στον εμφύλιο με την Μπόκα μετά την επίθεση που δέχτηκαν οι ποδοσφαιριστές της, έχει δυναμική εντός έδρας... αλλά το 1,60 που βλέπουμε στον άσο είναι αστείο. Θα πάμε με το γκολ-γκολ στο 2,40 αφού η Κρουζέιρο έχει την ποιότητα να σκοράρει στο Μονουμεντάλ.

Μονό αποδεκτό
ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ-ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ Χ  3,50
Τριάδα
ΓΑΝΔΗ-ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ 1 1,70
ΧΕΡΕΝΦΕΝ-ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ ΟVER 1,75
ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ-ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ G/G 2.25
Μονό αποδεκτό
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ-ΚΟΥΜΠΑΝ 1 2,40


*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου