Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

ΜΥΡΙΖΕΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ


Δεν αποδείχτηκε κερδοφόρο το χτεσινό κουπόνι αχταρμάς... αφού δεν επιβεβαιώθηκαν οι περισσότερες επιλογές. Σήμερα έχουν την τελευταία αγωνιστική στην Ligue 2 και την Serie B και υπάρχουν αναμετρήσεις με ξεχωριστό ενδιαφέρον.




ΑΖΑΞΙΟ-ΑΡΛ 1: Η Αζαξιό θέλει τους τρεις βαθμούς της νίκης για να σωθεί οριστικά και να μην μπλέξει σε σενάρια και ισοβαθμίες. Ο άσος προσφέρεται στο 1,50 κάτι απόλυτα λογικό αφού η Αρλ είναι η ουραγός της κατηγορίας χωρίς ουσιαστικό κίνητρο και με το χειρότερο εκτός έδρας ρεκόρ με 12 ήττες, 5 ισοπαλίες και 1 μόλις νίκη. Τελευταίες αγωνιστικές είναι κάνουμε τα στραβά μάτια στην απόδοση και ποντάρουμε στον άσο.

ΝΙΟΡ-ΛΑΒΑΛ Χ: Οι δύο ομάδες με τις περισσότερες ισοπαλίες στην κατηγορία κοντράρονται μεταξύ τους σε ένα παντελώς αδιάφορο ματς της τελευταίας αγωνιστικής, αφού η Νιορ με 17 ισοπαλίες σε 37 ματς έχει 50 βαθμούς και βρίσκεται στην 11η θέση και η Λαβάλ με 21 ισοπαλίες σε 37 παιχνίδια έχει 51 βαθμούς και βρίσκεται στην 10η θέση. Αρκετή πιθανή ακόμη μια μοιρασιά για τις δύο ομάδες.

ΚΡΟΤΟΝΕ-ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ ΟVER: Κρίσιμο ματς για την σωτηρία με τους φιλοξενούμενους να θέλουν να αποφύγουν τα μπαράζ υποβιβασμού να κινδυνεύουν όμως και με απευθείας υποβιβασμό σε περίπτωση ήττας. Η Κροτόνε από την άλλη σε περίπτωση ακόμα και ισοπαλίας και νίκης της Μοντένα μπλέκει και αυτή στα μπαράζ, οπότε θέλει την νίκη για να κλειδώσει την παραμονή. Σε μία αναμέτρηση που και οι δύο θέλουν μόνο την νίκη η πιθανότητα να δούμε ματς με γκολ είναι αυξημένες και  το 2,15 στο over έχει αξία.

Την καλύτερη επίθεση στην Serie B έχει η Πεσκάρα
ΠΕΣΚΑΡΑ-ΛΙΒΟΡΝΟ G/G: H Πεσκάρα παρά τα άσχημα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών (3 ματς χωρίς νίκη) κρατάει ακόμα την τύχη στα χέρια της και με νίκη απέναντι στην Λιβόρνο την προσπερνάει και μπαίνει στα πλέι όφ ανόδου. Οι γηπεδούχοι παίζουν επιθετικά και είναι η ομάδα με τα περισσότερα over στην κατηγορία (25 σε 41 ματς, τα 25 και G/G). Σκληρό καρύδι όμως και η Λιβόρνο που είναι αήττητη στα τελευταία 8 ματς και μετράει 5 σερί γκολ-γκολ.Αναγκασμένη να κυνηγήσει την νίκη η Πεσκάρα και να παίξει επιθετικά, κάτι που θα δώσει χώρους στην Λιβόρνο, το να βρουν δίχτυα και οι δύο στο 1,80 αποτελεί επιλογή.

ΓΑΛΛΙΑ (U17)-ΓΕΡΜΑΝΙΑ (U17): Τελικός του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κάτω των 17 που διεξάγεται στην Βουλγαρία. Οι δύο ομάδες έφτασαν στον τελικό έχοντας από τέσσερις νίκες και μία πρόκριση στα πέναλτι, η Γαλλία στον ημιτελικό με το Βέλγιο και η Γερμανία στον προημιτελικό με την Ισπανία. Κύριο χαρακτηριστικό και των δύο η εξαιρετική άμυνα αφού η Γερμανοί δεν έχουν δεχτεί γκολ ενώ η μικροί Γάλλοι δέχτηκαν μόλις ένα στον ημιτελικό με το Βέλγιο (1-1). Η ισοπαλία είναι επιλογή αφού οι δύο ομάδες δείχνουν ισοδύναμες και είναι πιθανόν να λύσουν τις διαφορές τους στην παράταση.

Μονό αποδεκτό
ΓΑΛΛΙΑ (U17)-ΓΕΡΜΑΝΙΑ (U17)  Χ  3,20

Δυάδα
ΑΖΑΞΙΟ-ΑΡΛ 1  1,50
ΝΙΟΡ-ΛΑΒΑΛ Χ  3,60

Δυάδα
ΠΕΣΚΑΡΑ-ΛΙΒΟΡΝΟ G/G  1,80
ΚΡΟΤΟΝΕ-ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ ΟVER  2,15

*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου