Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ Η ΓΙΟΥΒΕ




Ο αποκλεισμός της Φιλανδίας από τον τελικό της Eurovision μας πόνεσε χτες, ας ελπίσουμε Ρωσία και Αλβανία να μας δικαιώσουν τουλάχιστον το Σάββατο στον τελικό, ήδη το 10,00 της νίκης για την Ρωσία έχει πέσει στο 4,00. Μετά το χθεσινό μουσικό διάλειμμα... επιστρέφουμε σήμερα δυναμικά με τα ελληνικά πλέι οφ και τον τελικό του Κόπα Ιτάλια.



Απόλυτη κυρίαρχος φέτος στην Ιταλία η Κυρία
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΛΑΤΣΙΟ 1: Τελικός κυπέλλου Ιταλίας και διεξάγεται στο γήπεδο της Λάτσιο, στο Ολίμπικο. Η Γιουβέντους μετά την παλικαρίσια πρόκριση στον τελικό του Champions League πήγε το Σάββατο στο Μιλάνο να αντιμετωπίσει την Ίντερ με την... δεύτερη ομάδα. Παρόλα αυτά έφυγε με την νίκη, με τον Αλέγκρι να μένει απόλυτα ικανοποιημένος από τις ρεζέρβες του. Εξαιρετικό το κλίμα στην Κυρία που διανύει εκπληκτική χρονιά, πήρε με περίπατο το πρωτάθλημα, περιμένει τον τελικό του Champions League στις 6 Ιουνίου και θέλει να πάρει το κύπελλο, ένα τρόπαιο που έχει να κατακτήσει 20 χρόνια για να κάνει το ντάμπλ... και να ονειρεύεται το τρεμπλ. Η Λάτσιο δίνει μεγάλη μάχη στο πρωτάθλημα για την είσοδο στο Champions League και τις δύο τελευταίες αγωνιστικές έχει να αντιμετωπίσει τους άλλους δύο διεκδικητές. Αρχικά την μισητή Ρόμα και την τελευταία αγωνιστική την Νάπολι. Φέτος η Γιουβέντους κέρδισε εύκολα και τα δύο ματς πρωταθλήματος απέναντι στους Λατσιάλι (3-0 και 2-0) και έχει διαφορά κλάσης, ενώ με τον τελικό του Βερολίνου να αργεί έχει προσηλωθεί στον σημερινό τελικό, σε αντίθεση με την Λάτσιο που έχει στο κεφάλι της και το μεγάλο ντέρμπι με την Ρόμα που ακολουθεί. Η νίκη της Γιουβέντους στο 90λέπτο πληρώνει 2,10 και θα μπει στο παιχνίδι μας. Μια επιλογή για σκόρερ ίσως είναι ο Γιορέντε που θα πάρει θέση βασικού, καθώς ο Μοράτα απουσιάζει.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1: Πρεμιέρα των πλέι οφ με τον αήττητο στην Τρίπολη την φετινή χρονιά Αστέρα να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Χωρίς σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα ο φιλόδοξος Αστέρας ευελπιστεί σε μία νίκη, πρόσφατα για το πρωτάθλημα πήρε εύκολα την ισοπαλία με 2-2 στην Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό, κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση. Ο Παναθηναϊκός έκανε μέτριο finish στην σεζόν, ο Μπεργκ μπήκε στην αποστολή την τελευταία στιγμή και δεν είναι σε καμία περίπτωση απόλυτα έτοιμος, ενώ απουσιάζει και ο Πέτριτς. Ο άσος στο 3,30 είναι υπερβολικός, για τους πιο συντηρητικούς υπάρχει το 1Χ στο 1,66 ή ο 1 (Draw no to bet) στο 2,25.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΟΚ 2-3 ΓΚΟΛ: Στον ΠΑΟΚ διανύουν μέρες χαράς με τον βραχνά των χρεών να αποτελεί παρελθόν. Στον Δικέφαλο βρίσκονται σε αναζήτηση τεχνικού διευθυντή και κατά επέκταση νέου προπονητή. Ο στόχος της πρώτης θέσης στα πλέι οφ είναι σημαντικός αφού ανοίγει προοπτικές στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς, με το Champions League να είναι το μεγάλο όνειρο. ο Ατρόμητος δεν είναι μικρό μέγεθος και την φετινή χρονιά είναι αήττητος στο Περιστέρι και στο ματς πρωταθλήματος κέρδισε τον ΠΑΟΚ με 4-0. Ο Γεωργιάδης προσπάθησε τις τελευταίες αγωνιστικές να συμμαζέψει κάπως αμυντικά την ομάδα του και οι επιστροφές του Αθανασιάδη και του Βίτορ είναι σημαντικές. Ο πιο ποιοτικός παίκτης, ο Νομπόα είναι γνωστό πως θα αγωνιστεί μόνο στα τρία πρώτα ματς των πλέι οφ πριν αποχωρήσει για το Κόπα Άμερικα, ως αρχηγός του Εκουαδόρ. Ισορροπημένο ματς τα 2-3 γκολ είναι μια εξαιρετική λύση και καλύπτει πολλά ενδεχόμενα, από εκεί και πέρα το διπλό στο 2,90 με ρίσκο αξίζει πονταρίσματος.

Δυάδα
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΛΑΤΣΙΟ 1  2,25
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΟΚ 2-3 ΓΚΟΛ  2,00

Μονό αποδεκτό
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1 3,30

Δυάδα
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1X 1,66
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΟΚ 2 2,90

Δυάδα Αnytime Scorer
NOMΠΟΑ (ΠΑΟΚ)  5,60
ΓΙΟΡΕΝΤΕ (ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ)  3,20

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου