Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

XΑΛΑΡΟ ΔΕΥΤΕΡΙΑΤΙΚΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ


Η ελληνική μας δυάδα μας πλήρωσε χτες σε εξαιρετικές αποδόσεις, ενώ η Τσέλσι δεν πήρε το διπλό στο Εmirates αφού ο διαιτητής της αρνήθηκε δύο πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο. Το μοναδικό σημείο που πέσαμε τελείως έξω ήταν το οver στο πορτογαλικό ντέρμπι όπου Μπενφίκα και Πόρτο έμειναν στο 0-0. Για λίγα πράγματα το σημερινό πρόγραμμα...θα κάνουμε παιχνίδι αλλά πολύ χαλαρά.





ΓΚΕΤΕΡΜΠΟΡΓΚ-ΧΕΛΣΙΝΜΠΟΡΓΚ Χ2: Εξαιρετικά έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα η Χέλσινμποργκ που είναι αήττητη στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές έχοντας δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Η Γκέτεμποργκ μετά την εντός έδρας ήττα από την Μάλμε επέστρεψε στις νίκες με το 2-1 στην έδρα της Χάκεν χωρίς να πείσει αφού χρειάστηκε να της δοθεί ένα ανύπαρκτο πέναλτι. Οι αποδόσεις είναι ξεκάθαρο πως υποτιμούν τους φιλοξενούμενους που έχει και εξαιρετική παράδοση στο Γκάλμα Ούλεβι, αφού στα τελευταία 9 ματς έχουν 6 ισοπαλίες, 2 νίκες και μόλις μία ήττα. Το Χ2 του 2,62 θα είναι η επιλογή μας.

ΤΖΕΡΒ-ΜΠΡΑΝ 2: Στόχος για την Μπραν δεν μπορεί να είναι άλλος από την άμεση επάνοδο στην πρώτη κατηγορία μετά τον περσινό οδυνηρό υποβιβασμό της. Στις πρώτες τρεις αγωνιστικές προσπαθεί να προσαρμοστεί στα δεδομένα της κατηγορίας και προέρχεται από βαριά ήττα με 3-0 στην έδρα της Χοντ. Στην έδρα της νεοφώτιστης Γιέρβ που δεν έχει ακόμα νίκη η Μπραν μπορεί να επιστρέψει στις νίκες και να αλλάξει το κλίμα. Το διπλό για το ποιοτικό ρόστερ της κατηγορίας το βρίσκουμε στο 2,10/

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ OVER: Ασανσέρ οι αποδόσεις στη συγκεκριμένη αναμέτρηση με το διπλό να ξεκινά από 4,50 και να έχει καταλήξει στο 1,70... Ο Εργοτέλης όπως και να έχει παίζει το τελευταίο του χαρτί δεν έχει περιθώρια και θέλει μόνο την νίκη για να έχει ελπίδες σωτηρίας. Από την άλλη η Κέρκυρα με τους 40 βαθμούς δεν μπορεί να νοιώθει άνετα αφού την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και την τελευταία ταξιδεύει στην Τρίπολη, για να είναι σίγουρη θέλει την νίκη σήμερα. Το οver του 2,40 θα είναι η επιλογή μας αφού οι γηπεδούχοι θα παίξουν φουλ επίθεση (10 οver σε 15 ματς στο Παγκρήτιο).

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ-ΚΑΡΑΜΠΟΚ ΟVER: Συγκλονιστική η μάχη του τίτλου στην Τουρκία με τους τρεις μεγάλους (Μπεσίκτας, Γαλατασαράι, Φενερμπαχτσέ) να εναλλάσσονται στην κορυφή. Η γκέλα του Σαββάτου της Φενέρμπαχτσε δίνει την ευκαιρία στην Μπεσίκτας να την προσπεράσει και να βρεθεί στην κορυφή (μαζί με την Γαλατασαράι αν κέρδισε χτες) και η νίκη για την ομάδα του Μπίλιτς απέναντι στην Καραμπόκ που μάχεται για την σωτηρία της είναι μονόδρομος. Το ματς θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο στην Άγκυρα. Η επιλογή μας θα είναι το οver, oι φιλοξενούμενοι έχουν 9 σε 14 εκτός έδρας ματς και η Μπεσίκτας έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση με την νίκη της με 5-1 στην έδρα της Κασίμπασα την προηγούμενη αγωνιστική.

Δυάδα
ΓΚΕΤΕΡΜΠΟΡΓΚ-ΧΕΛΣΙΝΜΠΟΡΓΚ Χ2  2,60
ΤΖΕΡΒ-ΜΠΡΑΝ 2  2,10

Δυάδα 
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ OVER  2,40
ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ-ΚΑΡΑΜΠΟΚ ΟVER 1,80

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου